El Salou FS vol més

07 Desembre 2022
No ho diem nosaltres, ho diu el seu entrenador, Manel Hidalgo, després d'un inici de Tercera Divisió pràcticament perfecte i a dos punts del lideratge. El descans d'aquest cap de setmana és el preludi de l'última jornada del 2022.
Salou

No mirarà cap a una altra banda

06 Desembre 2022
Capgirar dinàmiques. El CB Salou treballa bé i la majoria de partits rendeix de manera correcta, però si la Plata finalitzés ara, baixaria a l'EBA. Jesús Muñiz confia en el grup i afirma que els jugadors no abaixaran els braços.
Salou

CB Salou - Cornellà (65-85)

04 Desembre 2022
L'hem narrat íntegrament a TAC12. El derbi català de la jornada a la LEB Plata ha acabat amb triomf visitant i en plena pugna directa per la permanència.
Salou

El Salou FS es queda sense rival!

04 Desembre 2022
Situació sense precedents pròxims la que s'ha viscut avui al Milà i amb la suspensió del Salou FS - Santpedor per incompareixença dels visitants. Els salouencs guanyaran als despatxos per 6 a 0.
Salou

La despesa turística creix a Salou un 40% respecte a abans de la pandèmia

02 Desembre 2022
La capital de la Costa Daurada augmenta lleugerament els visitants aquest 2022 tot i la desaparició del mercat rus. L'augment, sumat a la creixent inflació, dispara els ingressos dels establiments, sobretot els de restauració.
Salou

El projecte de millora de la piscina de Salou desperta

02 Desembre 2022
Salou modifica el pla de remodelació de la piscina municipal, després que bona part del procés de contractació quedés desert i endarrerís l'execució dels treballs durant més d'un any.
Salou

El CB Salou - Cornellà es podrà veure per la tele

02 Desembre 2022
TAC12 emetrà en directe el derbi català de la LEB Plata d'aquest cap de setmana. Els de Jesús Muñiz necessiten sumar la tercera victòria que els aferri al dilatat pilots d'equip que es mouen a cavall de la zona alta i de la baixa.
Salou

Detenen un home a Salou per estafar més de 2.000 milions

01 Desembre 2022
Gairebé 700 víctimes van creure les promeses que feien de beneficis financers astronòmics. Les estafes es van dur a terme entre el 2016 i el 2017.
Salou

Salou instal·la "torres intel·ligents" al litoral

01 Desembre 2022
Les torres estaran operatives a partir del primer semestre de l'any que ve i han de servir en un futur al consistori per optimitzar la presa de decisions adequant-les al flux de visitants.
Salou

A Salou fins al Nadal

01 Desembre 2022
Queden dos partits perquè el Salou FS tanqui l'any a Tercera Divisió i tots dos els jugarà davant la seva afició. El primer d'ells és contra un cuer que encara no ha puntuat, el Santpedor.
Salou

El CB Salou repeteix a LEB Plata el debut d'EBA

30 Novembre 2022
Tranquil·litat al club tot i sumar tan sols dues victòries de vuit possibles. Per reforçar el discurs, el president Santi Benito recorda què va succeir quan l'equip va estrenar-se una divisió per sota i ara fa quatre anys.
Salou

Salou vol ser turística tot l'any

28 Novembre 2022
Aquest dilluns i dimarts, el municipi reuneix les principals destinacions de costa estatals en un primer congrés per debatre quin futur han de tenir.
Salou

CB Salou - Sant Antoni (76-80)

27 Novembre 2022
El Milà ja acull partits de LEB Plata i ho fa amb bona imatge del conjunt local contra un Sant Antoni en ratxa que ha patit de valent per endur-se el triomf de la capital de la Costa Daurada.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

El territori commemora el Dia Contra la Violència Masclista

23 Novembre 2018
Alguns ajuntaments del Camp de Tarragona han commemorat el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones que serà aquest diumenge. En tots els llocs s’ha llegit el manifest i a Tarragona a banda, s’ha presentat la nova guia de protocol…