30 hectàrees verdes del Cap Salou tenen el futur garantit

12 Agost 2022
La Comissió d'Urbanisme de Catalunya ha aprovat inicialment la protecció de gairebé 30 hectàrees de zona boscosa al Cap Salou, una garantia per a la seva conservació.
Salou

A la recerca de microplàstics

11 Agost 2022
L’ONG Good Karma Projects organitza durant el mes d’agost tallers infantils sobre els pèl·lets a la platja de Ponent de Salou.
Salou

Salou informa de les sancions per no recollir les deposicions dels gossos

11 Agost 2022
Cinc agents cívics, contractats a través d'un pla d'ocupació, reparteixen díptics a la ciutadania.
Salou

Tret d'inici de les Nits Daurades amb el pregó de López Pulido

09 Agost 2022
El director general de l’Oficina de Turisme d'Espanya a Dublín va recalcar la importància del vincle entre Irlanda i la Costa Daurada. L'irlandès és un turista fonamental.
Salou

Els visitants descobreixen la cultura popular de Salou

09 Agost 2022
Amb les Nits Daurades, milers de turistes tenen un tast dels rituals festius típics del Camp de Tarragona i la Costa Daurada.
Salou

La Batrobada de Salou desafia la pluja

08 Agost 2022
Els cinc grups de percussionistes, vinguts d'arreu del país, van sortir de l'avinguda de Carles Buïgas i van recórrer el passeig de Jaume I. El destí final, la plaça de les Comunitats Autònomes.
Salou

L'ACA atura les obres al barranc de Barenys fins a finals d'agost

05 Agost 2022
L'Ajuntament de Salou ha demanat a l'Agència Catalana de l'Aigua parar els treballs després de dos dies amb talls del subministrament elèctric.
Salou

Les melodies de Mozart ressonen a Salou

04 Agost 2022
L'Orquestra de Cambra Catalana va apropar les peces del compositor austríac a tots els assistents del concert celebrat en el marc de la cinquena edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada.
Salou

Els Mossos descarten els casos sospitosos de punxades de Salou

03 Agost 2022
Un d’ells s’ha produït la matinada d’avui a l’interior de la discoteca Flash Back i l’altre, la setmana passada als voltants de Carles Buïgas.
Salou

El base Xavi Hernández jugarà al CB Salou

03 Agost 2022
El Club Bàsquet Salou ja coneix qui acompanyarà Gonzalo Baltà en la posició de base. L'exjugador del CBT, Xavi Hernández, és la tercera incorporació dels de Jesús Muñiz de cara al debut a LEB Plata i a l'espera de dos interiors.
Salou

L'oci nocturn salouenc reforça la seguretat per les punxades

02 Agost 2022
Els Mossos ja han redactat una vintena d'atestats a tota Catalunya per casos de submissió química per punxada i una de les denúncies ha estat la d'una noia a la capital de la Costa Daurada.
Salou

Esquerra de Salou reclama habitatge públic a Emprius Sud

02 Agost 2022
La Fundació Bancària la Caixa ha posat a la venda 80 pisos l'avinguda Doctor Eduard Punset dins el programa Habitatge Assequible.
Salou

Salou arriba a l'equador del cicle d'havaneres

02 Agost 2022
Dissabte la platja de Cala Crancs, al Cap Salou, va acollir l'actuació del Grup Xicranda. Les pròximes cites seran els dies 9 i 20 d'agost.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

El territori commemora el Dia Contra la Violència Masclista

23 Novembre 2018
Alguns ajuntaments del Camp de Tarragona han commemorat el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones que serà aquest diumenge. En tots els llocs s’ha llegit el manifest i a Tarragona a banda, s’ha presentat la nova guia de protocol…