El ral·li dels clàssics surt des de Salou

10 Juny 2024
La prova va discórrer per diverses carreteres del Camp de Tarragona. Es va passar per municipis com Riudecanyes, Vilaplana, la Riba, Falset o Porrera.
Salou

L'interior del Xalet Fort estarà remodelat a finals d'any

04 Juny 2024
L'edifici modernista salouenc acollirà una sala polivalent i diferents serveis econòmics i turístics. Després de rehabilitar l'exterior fa tres anys, els treballs de la segona fase arrencaran aquest estiu.
Salou

La comissaria de platja de Salou, en marxa

04 Juny 2024
Hi treballen un total de 18 agents per poder oferir un servei de proximitat als usuaris de les platges salouenques. També es posa especial èmfasi en la coordinació amb els serveis de salvament i socorrisme.
Salou

Salou tindrà una platja sense fum

04 Juny 2024
Salou prohibeix fumar en un espai d'11.700 metres quadrats a la platja de Ponent. Les sancions podrien anar del 100 als 600 euros.
Salou

L'OTSO Challange Salou fa un salt qualitatiu

03 Juny 2024
El triatló ha entrat a formar part de la categoria de plata de l'Organització Internacional gràcies als 25.000 € que ha repartit en premis.
Salou

Salou apuja el to contra el projecte del tramvia

29 Mai 2024
L'alcalde, Pere Granados, diu clarament que no acceptarà que, com està plantejat, el nou sistema travessi el municipi. L'Ajuntament ha plantejat noves al·legacions i avisa que, si no es tenen en compte, anirà als tribunals.
Salou

Salou ja té el seu propi perfum

28 Mai 2024
Els creadors han volgut recrear amb aquesta nova fragància alguns dels atractius de Salou i plasmar així la seva essència. L'han presentant en societat a Saragossa.
Salou

3.000 ciclistes completen la marxa Mussara - Salou

27 Mai 2024
Salou s'ha convertit aquest cap de setmana en la capital del cicloturisme. Un 75% dels corredors eren de fora de Catalunya.
Salou

Salou acull, per primer cop, la marxa cicloturista de la Mussara

24 Mai 2024
La prova se celebrarà diumenge i s’esperen més de 3.000 participants. El principal reclam serà la presència de l’exciclista professional Luis León Sánchez.
Salou

Salou i Prades volen recuperar el camí que els unia en la prehistòria

21 Mai 2024
Els dos ajuntaments han encarregat un estudi a la URV per tal de traçar un itinerari que es vol convertir en una ruta verda que fomenti el turisme sostenible entre la costa i l'interior del Camp de Tarragona.
Salou

El passeig Jaume I concentra l'afició per la punta de coixí

20 Mai 2024
El Grup de Dones de Salou va organitzar aquest diumenge una nova edició de la Trobada de Puntaires, on desenes d'aficionades a aquest art tèxtil van exhibir la seva tasca tot atraient l'atenció dels qui transitaven pel passeig.
Salou

La conversa, la manera de trencar amb el poc ús del català a Salou

17 Mai 2024
L'Institut Jaume I planteja unes sessions amb una filòloga en les quals els estudiants troben un espai segur per parlar-lo sense vergonya.
Salou

Salou habilitarà un espai per a gossos a la platja de Ponent

15 Mai 2024
Aquesta zona se situarà just a la sortida del barranc de Barenys i tindrà 46 metres d’ample per 38 metres de fons. L’espai delimitat ocuparà una superfície de més de 1.700 metres quadrats.
Salou

La Costa Daurada és la zona de Catalunya on hi ha més compravenda d'habitatges

13 Mai 2024
Hi ha un miler més de transaccions trimestrals que abans de la pandèmia. Se’n xifren unes 3.500 per trimestre, de les 20.000 que es realitzen a Catalunya, segons dades de l'Associació de Promotors de Catalunya.
Salou

Salou acollirà el primer Campus d'Handbol Enric Masip

08 Mai 2024
Aquest es desenvoluparà de l'1 al 6 de juliol i està destinat a infants i joves d'entre 8 i 17 anys.