Hard Rock segueix el calendari previst

17 Juny 2021
Les obres començaran la primavera de l’any que ve un cop s’aprovi el Pla Director Urbanístic (PDU).
Salou

Les sis primeres renovacions del CB Salou

17 Juny 2021
Van per feina. Baltà, Morales, Siscu, Aragonès, Ngomo i CJ són els sis primers jugadors renovats del curs vinent a l'EBA. La intenció del CB Salou, que els canvis siguin mínims.
Salou

Salou amplia el Camí de Ronda

16 Juny 2021
Ara s’està treballant en el carrer de la Falconera. S’hi farà una vorera ampla i un mirador. A principis del mes de juliol preveuen enllestir-ho. Després també s'actuarà a la zona dels sorrals.
Salou

Salou reforça la seguretat per aquest estiu

15 Juny 2021
Com l’any passat es controlarà l’aforament de les platges a través de càmeres de seguretat. A més, avui la Policia Local ha posat en funcionament la comissaria a tocar de la platja de Llevant amb un total de 20 agents, 14 de nous.
Salou

Menjar sense veure

15 Juny 2021
El sorteig diari de l'ONCE d'aquest dijous retrà homenatge a bars i restaurants. La presentació ha servit perquè els assistents empatitzessin amb les dificultats que troben els invidents a l'hora de, per exemple, esmorzar.
Salou

1.000 persones participaran en el circuit Mini Maximum Padel Tour de Salou

15 Juny 2021
Seran una onzena de tornejos i un màster final de pàdel exclusiu per a infants entre els 7 i 17 anys. Es realitzarà entre el juliol i l'octubre.
Salou

L'estació definitiva Salou-PortAventura, més a prop

14 Juny 2021
Les obres han sortit a licitació amb un valor pròxim als 14,5 milions d'euros. La previsió és que entri en funcionament d'aquí a dos anys.. L'Ajuntament celebra l'anunci fet per ADIF.
Salou

Salou celebrarà Sant Joan amb diverses activitats culturals entre el 22 i 24 de juny

14 Juny 2021
Destaca l’arribada de la Flama del Canigó que recorrerà diversos carrers del municipi durant la revetlla. També està previst un espectacle de foc i un de pirotècnic que es podrà veure al llarg del passeig Jaume I.
Salou

Salou organitza la primera trobada d'escoles de rugby de la Costa Daurada

12 Juny 2021
S'ha comptat amb la presència de tots els planters de la demarcació. La jornada pretén generar valors i lligams esportius entre nens i nenes repartits en categories de 6, 8 10 i fins als 12 anys.
Salou

La peatonalització de Carles Buigas s'enllestirà en uns 10 dies

10 Juny 2021
Els treballs al tram final de la via, amb un cost superior als dos milions d'euros, afecten 500 metres, des de la cruïlla del carrer Murillo fins a la de l'avinguda Andorra.
Salou

Salou reprèn la ruta Gastrotour

10 Juny 2021
rEnguany organitzen una edició especial de productes de km 0. Una quarantena d’establiments del municipi oferiran degustacions i menús variats. Hi haurà premis per als millors plats.
Salou

La reobertura de Villa Enriqueta, més a prop

08 Juny 2021
L'Ajuntament de Salou ha tret a licitació el contracte d'obres que s'enfila fins al milió i mig d'euros per recuperar l'estructura original de l'edifici noucentista, datat d'inicis del segle XX.
Salou

El Salou FS diu adéu a la Segona B després de set anys

08 Juny 2021
El Salou FS ha descendit a la Tercera Divisió després de set campanyesa la Segona B. La demarcació es queda així sense representants a la categoria de bronze. La premissa, no deixar de ser el referent territorial de l'especialitat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

El territori commemora el Dia Contra la Violència Masclista

23 Novembre 2018
Alguns ajuntaments del Camp de Tarragona han commemorat el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones que serà aquest diumenge. En tots els llocs s’ha llegit el manifest i a Tarragona a banda, s’ha presentat la nova guia de protocol…