Vila-seca celebra el primer cap de setmana de Festa Major

26 Juliol 2021
El protagonisme ha estat per a la cultura popular amb actuacions de danses folklòriques, el Ball de Diables i els gegants. El tret de partida, com és habitual, coincideix amb Sant Jaume.
Vila-Seca

El comerç de La Pineda augura un bon estiu, però vol anar més enllà

16 Juliol 2021
Per reactivar l'activitat comercial local han llençat un vídeo promocional juntament amb l'Ajuntament. També treballen per posar en marxar una pàgina web que recollirà informació dels comerços i esdeveniments de La Pineda.
Vila-Seca

Vila-seca recupera la Festa Major d'estiu

16 Juliol 2021
La Festa Major s’iniciarà el 22 de juliol i finalitzarà el 3 d’agost, coincidint amb el dia gran de la invenció del Cos de Sant Esteve. Durant el primer cap de setmana festiu, els actes es concentraran a La Pineda.
Vila-Seca

O Vos Omnes interpretarà els Motets de Bach a la Catedral

15 Juliol 2021
El cor vocal interpretarà a la catedral de Tarragona, a partir de les nou del vespre, els Motets de Bach. Hem estat a un dels darrers assajos.
Vila-Seca

Vila-seca vol acabar amb la gent que reserva lloc a la platja

14 Juliol 2021
D'acord amb el pla d'usos i serveis de platges de l'Ajuntament, no està permès la pràctica de deixar instal·lats o estesos elements com para-sols, cadires o tovalloles sense els seus propietaris.
Vila-Seca

Operatiu contra el tràfic internacional de marihuana a les comarques de Tarragona

13 Juliol 2021
S'han escorcollat una vintena de naus, una d'elles ha acabat amb el desmantellament d'una plantació de marihuana al polígon industrial Alba, en una nau del carrer Flequers, al límit entre el terme municipal de Reus i Vila-seca.
Vila-Seca

Pas endavant per la instal·lació de pantalles acústiques a Vila-seca

12 Juliol 2021
Adif ha adjudicat els treballs per la redacció del projecte que ha de permetre que es col·loquin aquestes pantalles per un import de gairebé 250.000 euros.
Vila-Seca

Roger Mas dona el tret de sortida al cicle Accions en Poesia

09 Juliol 2021
Dijous que ve el jardí de la biblioteca de Vila-seca acollirà l'espectacle de dansa amb versos "El cor quiet" i el 9 de setembre l'espectacle "Rumbesia" serà l’encarregat de tancar el cicle.
Vila-Seca

Tallen un carril de l'AP-7 a Vila-seca en bolcar un camió amb matèries perilloses

06 Juliol 2021
Segons les primeres informacions, no s'ha produït cap fuita i el conductor del vehicle ha sortit il·lès.
Vila-Seca

El FICVI bat el rècord d’inscripcions

06 Juliol 2021
El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca ha rebut més de 1200 curts en la sisena edició. Són 317 inscripcions més que el 2020, l’edició amb més inscrits des que es va estrenar ara fa sis anys.
Vila-Seca

Vila-seca destinarà 48 milions en la millora del contracte de la brossa

05 Juliol 2021
L'Ajuntament inicia els tràmits per tramitar el nou contracte de la brossa per als pròxims 10 anys. Amb el nou servei s'espera que es pugui augmentar la recollida selectiva fins al 60%.
Vila-Seca

L'Esbart Ramon d'Olzina celebra 45 anys traient-se la mascareta

28 Juny 2021
La preparació d'aquesta festa no va ser gens fàcil, ja que han hagut d'assajar en grups reduïts i limitar-se a fer les danses amb menys contacte físic.
Vila-Seca

Els escacs com a eina pedagògica

22 Juny 2021
L’escola Sant Bernat Calvó de Vila-seca ha incorporat aquest joc a la rutina escolar. L’aprofiten per ensenyar, entre altres, conceptes matemàtics en el marc d’un projecte reconegut per la Generalitat com a innovador. TAC12 ha estat a una d'aquestes classes.