La Teatr'Era estrena la seva versió de La Passió a Vila-seca

12 abril 2021
La recaptació es lliurarà íntegrament a l'ONG Comitè Oscar Romero, que desenvolupa projectes de formació, capacitació i desenvolupament en diversos punts de l'Amèrica Llatina.
Vila-Seca

Vicenç Villatoro presenta "La casa dels avis" a Vila-seca

11 abril 2021
L'escriptor torna a dur a terme una gran feina d'arqueologia familiar per desenterrar el passat d'una generació silenciada per la guerra i la dictadura.
Vila-Seca

Vila-seca inverteix prop de 2,5 milions d'euros en millores a la via i equipaments

09 abril 2021
En total són una quinzena d'actuacions que es fan als tres nuclis de població. Destaquen les millores al carrer de l'Onze de Setembre a Vila-seca o del carrer de Joaquim Serra a La Pineda.
Vila-Seca

Vila-seca canviarà de marca turística

08 abril 2021
La imatge corporativa actual té més de 20 anys de recorregut i les necessitats, i objectius no són els mateixos que a finals de segle XX. El municipi ha obert un concurs públic per escollir un nou disseny que vamés enllà de La Pineda.
Vila-Seca

36 nous llocs de treball amb els Plans d'Ocupació de Vila-seca

06 abril 2021
Des del consistori consideren que la tasca de foment laboral és imprescindible, especialment en època de crisi com la d'ara.
Vila-Seca

Adif també instal·larà pantalles acústiques a Vila-seca

31 Març 2021
L'estudi d’impacte de la mesura ja s'ha engegat i respon a una demanda de l’Ajuntament de Vila-seca que, tot i això, adverteix que l’impacte visual de la mesura ha de ser mínim per donar-li el vist-i-plau.
Vila-Seca

Millores al carrer Monestir de Poblet de La Pineda

30 Març 2021
Els treballs d'asfaltat del carrer Monestir de Poblet de La Pineda acabaran aquest dimecres. Es tracta d'una de les fases del pla de millora de diversos carrers del nucli marítim de Vila-seca i que ascendeix a 1,5 milions d'euros.
Vila-Seca

Vila-seca suspèn el pagament de la taxa de terrasses fins a l'octubre

29 Març 2021
Va ser el principal argument del plenari de març de l’Ajuntament de Vila-seca, que també va aprovar una nova línia de subvencions per a esportistes.
Vila-Seca

CH Vila-seca - Tona (2-5)

27 Març 2021
Dos partits i dues derrotes del Club Hoquei Vila-seca a la fase per la permanència a Nacional Catalana. El mal inici de partit condemna els de Ricard Notario, sempre a remolc.
Vila-Seca

La FIM de Vila-seca torna amb una trentena d'actuacions en tres dies

25 Març 2021
Del 7 al 9 de maig se celebrarà la Fira de música emergent i familiar, després de 5 anys d'aturada. Serà amb una trentena d'artistes i formacions musicals que hi actuaran repartits en sis espais de programació.
Vila-Seca

Vila-seca transforma el model d'atorgament de subvencions esportives

19 Març 2021
L'Ajuntament instaurarà a partir enguany un sistema d'ajuts més just perquè es basarà en criteris quantificables. Amb una forta pujada econòmica, es prestarà especial atenció a esportistes i famílies amb dificultats econòmiques.
Vila-Seca

Salvar-se en quatre partits

18 Març 2021
La lligueta per la permanència més matinera és la de la Nacional Catalana de l'hoquei sobre patins amb un CH Vila-seca que ha d'evitar les quatre últimes posicions per allunyar el descens.
Vila-Seca

Vila-seca treu a concurs la redacció del projecte del poliesportiu lleuger

12 Març 2021
S'obre un període de set mesos en què els aspirants proposaran el disseny i el detall de les característiques d'un equipament esportiu que s'ubicarà al solar de darrere de l'Institut Ramon Barbat i a tocar del pavelló i les piscines.
Canvia't al 39 a la TDT