Ivan Suárez (PSC) s'estrena com a regidor de Vila-seca

30 Gener 2023
Va prendre possessió de l’acta de en el primer ple d’aquest any 2023. Suárez assumeix el relleu d’Ivan Navarro, que va dimitir el passat mes de novembre després que el seu partit l’expulsés per presumptes irregularitats.
Vila-Seca

Vila-seca celebra el 40è aniversari dels gegants l'últim cap de setmana de Festa Major

30 Gener 2023
La cultura popular va ser protagonista al vespre amb l'última sortida del Ball de Diables aquesta Festa Major de Sant Antoni.
Vila-Seca

Pas endavant per transformar el front marítim de La Pineda

27 Gener 2023
El primer ple de l'any de la Diputació de Tarragona ha donat llum verda al traspàs del passeig Pau Casals i la carretera d'entrada a La Pineda a l'Ajuntament de Vila-seca.
Vila-Seca

Els Xiquets de Vila-seca disposaran de local propi aquest any

25 Gener 2023
L'Ajuntament ha licitat l'adequació dels antics terrenys de la Cooperativa Agrícola, adjacents al Celler perquè la colla castellera hi pugui desenvolupar la seva activitat de manera provisional.
Vila-Seca

Vila-seca licita el projecte d'adaptació al ciclisme d'un espai del Parc de la Torre d'en Dolça

24 Gener 2023
Amb aquesta acció es pretén substituir, en part, el servei que donava l'antiga pista de l'estadi i que ara s'enderrocarà. Les obres costaran més d'un milió d'euros i s’emmarquen dins el procés global de millora d'equipaments.
Vila-Seca

Vila-seca presenta els nous vehicles de la neteja

23 Gener 2023
Es posen en funcionament en el marc del nou contracte que va entrar en vigor ara fa un any i que suposa una inversió durant 10 anys que supera els 40 milions d'euros.
Vila-Seca

Ensurt per un incendi al Celler de Vila-seca

23 Gener 2023
El foc s'ha originat a un quadre elèctric de l'interior de l'equipament i que donaria servei al muntacàrregues.
Vila-Seca

Pallassos, foc i cultura popular per la Festa Major de Vila-seca

23 Gener 2023
Cap de setmana intens a Vila-seca, que està immersa en la celebració de la seva Festa Major d'Hivern. Els nous ceptres dels diables infantils van protagonitzar la jornada de dissabte. El Seguici Popular, la de diumenge.
Vila-Seca

Èxit esportiu i participatiu del Cós de Sant Antoni 2023

21 Gener 2023
8.000 persones s'han aplegat al circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca per viure les tradicionals curses de cavalls que, com sempre, hem narrat a TAC12, aquest cop amb senyal per a tot el país.
Vila-Seca

Pacha La Pineda comença a desaparèixer

20 Gener 2023
L'Ajuntament de Vila-seca licita l'enderroc de totes les parts exteriors de l'edifici, en desús des de fa tres anys. Ara engegarà un concurs d'idees per al futur tant de l'espai de la discoteca com l'annex del parc Aquopolis.
Vila-Seca

Les obres de l'estadi de Vila-seca, a mitjan any

20 Gener 2023
El consistori treu a licitació els treballs de la primera fase del projecte, que preveuen l'enderroc, entre ealtres, del velòdrom. Tenen un presupot de 1,5 milions d'euros i podrien començar al final d'aquesta temporada esportiva.
Vila-Seca

Vila-seca té un cavall al Cós de Sant Antoni

19 Gener 2023
Sound Of Victory serà el representant local d'un Cós de Sant Antoni que narrarem en directe a TAC12 aquest diumenge (12.15 hores). Amb l'entrenadora i el seu propietari, el vila-secà Xavier Xatruch, hem vist com es prepara.
Vila-Seca

Vila-seca culmina la recuperació de l'Arcàngel Sant Miquel

18 Gener 2023
La figura al·legòrica que representa el Ball de Diables de Vila-seca va ser beneïda a la parròquia de Sant Esteve. Així es completa el procés de recuperació de la vestimenta i complements que acompanyen la figura engegat l'any passat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…