Absolen l'excap de la Policia Local de Vila-seca pel presumpte cas de tortura

30 Novembre 2023
Estava sent jutjat per encobrir una denúncia per una pallissa el 2013. Mentrestant, la Fiscalia ha rebaixat les penes per als altres dos agents implicats, que haurien estat els autors de l'agressió.
Vila-Seca

Fusionar la tradició amb la innovació, l'objectiu del Nadal a Vila-seca

30 Novembre 2023
La programació compta amb una setantena d'actes. L'arribada dels Reis d'Orient serà el plat fort amb novetat, ja que la retransmissió de TAC12 es podrà veure en dues pantalles gegants.
Vila-Seca

Dos equips vila-secans correran un ral·li del Marroc per l'Atles

29 Novembre 2023
Serà una travessa del 2 al 9 de desembre que recorrerà la serralada de l'Atles fins al desert del Sàhara, inspirada en competicions professionals com el Dakar, però amb pilots de menys experiència
Vila-Seca

Comença el judici contra tres policies de Vila-seca per tortures

27 Novembre 2023
Els fets s'haurien produit l'any 2013, a la sortida de Pacha. Dos agents haurien agredit brutalment un individu que havia estat expulsat de la discoteca. Ell declara que no recorda res i va pensar que l'havien atropellat.
Vila-Seca

El govern de Vila-seca consensua amb part de l'oposició un pressupost de 39 milions d'euros

27 Novembre 2023
El govern amb majoria de Pere Segura l’ha tirat endavant també amb l’aval de PSC i Vila-seca En Comú, amb qui ha consensuat diverses aportacions. Els números preveuen destinar 900.000 euros a inversions.
Vila-Seca

Vila-seca en Comú acorda el seu vot favorable als pressupostos

24 Novembre 2023
Vila-seca aprovarà el pressupost municipal amb més consens del que marca la majoria absoluta de Vila-seca Segura. La formació ha arribat a un acord amb els comuns. L'entesa incorpora 13 punts, sobretot encarats a millores socials al municipi.
Vila-Seca

Vila-seca constitueix el Consell Municipal de les Dones

22 Novembre 2023
Aquest és el segon consell municipal de participació que es crea i pretén recollir les inquietuds i necessitats d'una part molt important de la societat.
Vila-Seca

Teatre per a escoles i instituts, al Celler de Vila-seca

21 Novembre 2023
La sala acollirà diverses funcions de teatres adaptats a cadascun dels nivells. L'Ajuntament de Vila-seca preveu superar els 3.500 espectadors.
Vila-Seca

Vila-seca arrenca la temporada de la Franz Schubert Filharmonia

20 Novembre 2023
La platea de l'Auditori Josep Carreras va quedar petita amb dos grans noms com el de la violinista Soyoung Yoon i el del director Krzysztof Urbański.
Vila-Seca

Vila-seca viu un diumenge de danses tradicionals catalanes

20 Novembre 2023
L'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca va exercir d'amfitrio en la trobada celebrada a la plaça de l'Estudi aquest diumenge al migdia.
Vila-Seca

Vila-seca tindrà més Franz Schubert Filharmonia que mai estrenant el Celler com a auditori

13 Novembre 2023
Després de gairebé dues dècades de relació amb el municipi, l'orquestra tarragonina estrenarà enguany una programació amb cinc concerts.
Vila-Seca

Més de 30.000 visitants en quatre anys

09 Novembre 2023
L'Ajuntament de Vila-seca destaca el conveni amb la Fundació Vila Casas. Per les sis exposicions que hi ha portat han passat ja 31.000 visitants al Castell de Vila-seca.
Vila-Seca

El fotògraf Frank Horvat protagonitza la nova exposició de la Fundació Vila Casas al Castell

09 Novembre 2023
“Please, don’t smile”, recorre l’obra d’un dels fotògrafs més icònics de la segona meitat del segle XX, l’italo-francès Frank Horvat. La mostra es podrà visitar fins al mes de maig.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…