TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Tarragona

Doble ofegament mortal a la punta del Miracle

28 Març 2024
La mort d'un menor i d'un jove alemany d'uns trenta anys s'ha produït a primera hora de la tarda. El segon ha intentat rescatar el primer, que hauria caigut fortuïtament a l'aigua.
Camp de Tarragona

El turisme, satisfet amb la Setmana Santa, ja preveu un estiu prepandèmic

28 Març 2024
Municipis com Salou viuen aquests dies un constant anar i venir de maletes gràcies al turisme esportiu, que, aquests dies, atraurà més de 40.000 persones a la demarcació.
Altafulla

Altafulla suspèn el Pleamar Vintage Market per previsió de mal temps

28 Març 2024
L'Ajuntament i l'Associació Cultural Pleamar han decidit ajornar la 9a edició de l'esdeveniment per la previsió de mal temps. S'havia de celebrar dissabte i diumenge, les noves dates s'anunciaran aviat.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga aplicarà noves mesures per la sequera

28 Març 2024
Limita l'ús domèstic a 90 litres per habitant i dia, retalla un 10% a la resta d'usos i demana un pla de mesures als dos grans consumidors: la Residència Jaume I i l'empresa Cuniespluga.
Constantí

Constantí destinarà un milió d'euros del romanent a inversions

28 Març 2024
És el resultat de la liquidació de l'exercici econòmic del 2023. Se'n va donar compte en el ple d'aquest mes de març, on Esquerra va reclamar la convocatòria de la Junta Local de Seguretat.
Camp de Tarragona

Rosa Maria Ibarra repetirà com a cap de llista del PSC a Tarragona

28 Març 2024
Com a número 2, hi ha el reusenc Alberto Bondeiso i la tarragonina Ivanna Martínez ocuparà el quart lloc a la llista.
Camp de Tarragona

Els treballadors de les presons convoquen vaga en plena campanya electoral

28 Març 2024
Les dates escollides pels sindicats són els dies 26 d'abril i 11 de maig, coincidint amb l'inici de la campanya i el dia de reflexió.
Torredembarra

Rebaixen la pena de presó a l'exalcalde de la Torre de dos anys a quatre mesos

28 Març 2024
L'Audiència pren aquesta decisió després d'acceptar els recursos interposats per la defensa per la dilació en el procés judicial, que s'ha allargat més de 10 anys.
Tarragona

El Divendres Sant tarragoní, en directe a TAC12

28 Març 2024
Una trentena de professionals i una dotzena de càmeres, a més d'un dron, faran possible que es pugui seguir en directe. Doble ració de Setmana Santa, amb la Recollida i la Processó.
Tarragona

La pluja no dona treva i obliga a suspendre la Processó del Dolor

28 Març 2024
En aquest cas, l'Oració a l'Hort, la Flagel·lació, l'Ecce Homo, el Cirineu i Jesús de la Passió almenys van poder arribar fins al punt inicial, davant l'església de Sant Joan.
Torredembarra

La Torre recull el Natzarè sota la pluja

28 Març 2024
La imatge es va haver de cobrir amb un plàstic per fer el recorregut entre l'escola Antoni Roig i l'església.
Tarragona

Les pastisseries, a punt per la Pasqua

28 Març 2024
Els pastissers enguany preveuen una bona campanya, en la tònica dels darrers anys. I també com en els últims anys, cada cop hi ha més on triar i remenar per fer la mona.
Tarragona

Duel de candidats a l'ascens

28 Març 2024
Jornada important per al Nàstic. Els grana visiten diumenge a les 12 del migdia el camp de la Ponferradina, un rival directe. El conjunt de Dani Vidal és quart amb 51 punts, els de Ponferrada, cinquens amb 50. Els dos equips passen per dinàmiques similars.
Salou

L'OCA Global Salou viatja a Gran Canària amb la feina feta

28 Març 2024
Dissabte a les 17:00 h el conjunt de Jesús Muñiz visita la pista del filial d'ACB sense pressió. Els salouencs ja estan classificats per al play-off d'ascens. Els canaris encara tenen opcions d'entrar-hi.
Tarragona

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona es juga l'orgull

28 Març 2024
Dissabte a les 19:00 h, els de Jorge Serna, ja descendits, reben la visita del Benicarló. El duel servirà per acomiadar Ferran Torres, qui es retira definitivament a finals de temporada.
Camp de Tarragona

Justícia relleva el director de Mas d'Enric arran de l'assassinat de la cuinera

27 Març 2024
Una mesura del tot insuficient a ulls dels treballadors de la presó, que van protagonitzar diverses jornades de protesta bloquejant la presó els dies posteriors al crim.
Torredembarra

50% de serveis mínims a la vaga de brossa de 5 dies de Torredembarra

27 Març 2024
La vaga començarà aquest dijous al migdia i acabarà el 2 d'abril. L'Ajuntament ja observa que els serveis mínims seran insuficients, coincidint amb l'augment de població aquests dies de vacances.
Tarragona

Tarragona viurà una manifestació per la sanitat pública el 6 d'abril

27 Març 2024
La convoca el Grup de Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, que ha recollit més de 200 reclamacions d'usuaris durant dos anys, que evidencien, diuen, el mal funcionament del…
Tarragona

El propietari de Ca l'Ardiaca assumeix les obres d'emergència

27 Març 2024
Desarrollos Arbe agafa el control dels treballs; una situació que podria fer pensar en un desbloqueig del futur, però això no serà així, almenys a curt termini.
Tarragona

Veïns de Campclar s'indignen després de quatre dies sense llum, aigua i gas

27 Març 2024
Els afectats carreguen contra l'Ajuntament. El consistori, a través d'un comunicat, explica que només una família del bloc afectat per l'incendi de diumenge ha sol·licitat l'ajuda…
Camp de Tarragona

Els Comuns tornen a confiar el lideratge a Yolanda López

27 Març 2024
L'actual diputada al Parlament va ser número 2 en les passades eleccions i ara serà la cap de llista per Tarragona. El vila-secà Mario Téllez i la constantinenca Antonia García…
Tarragona

ERC demana aprofitar el romanent de Turisme, Esports i Serveis Socials

27 Març 2024
Proposen al govern que sol·liciti un crèdit per la mateixa quantitat d'1,4 milions d'euros per tal que aquests recursos es puguin destinar a inversions en aquests àmbits.
Montblanc

El govern de Montblanc posa fil a l'agulla per reduir el deute

27 Març 2024
La liquidació del 2023 amb un saldo negatiu superior als 2 milions d'euros va centrar el ple municipal. El govern de coalició retreu a l'oposició haver gastat més del que…
Valls

Valls vol acabar amb l'incivisme dels amos de mascotes

27 Març 2024
L'Ajuntament engega una nova campanya per informar sobre les obligacions que estableix la nova llei i reforçarà la vigilància policial per sancionar les males praxis.
Tarragona

Els Natzarens també es queden sense processó

27 Març 2024
Segon dia consecutiu amb la pluja esguerrant actes de Setmana Santa a Tarragona. Es va mantenir el viacrucis per l'interior de Sant Francesc i es va celebrar un concert improvisat…