La informació de la temporada castellera a TAC12 TV

Finet i Pel Mig

Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 230

07 Novembre 2023
El Finet i pel Mig tanca la temporada castellera aquest vespre fent un repàs del més destacat d'aquest curs 2023. També repassarem les darreres diades a Altafulla i Vila-Rodona.
Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 229

31 Octubre 2023
En el penúltim programa de la temporada rebrem al plató al president de la Coordinadora de Colles Castelleres, Rubén Gaón. També repassarem les diades de Girona i Reus i coneixerem la darrera hora de la diada de Tots Sants.

Notícies Castelleres

Camp de Tarragona

La retransmissió del Concurs de Castells, finalista dels premis ZOOM

14 Novembre 2023
La retransmissió coproduïda per TAC12 i La Xarxa, ha estat seleccionada per a participar en la secció oficial dels premis ZOOM de continguts audiovisuals i que se celebraran a finals de novembre a Igualada.
Camp de Tarragona

Vila-rodona i Altafulla tanquen la temporada castellera

06 Novembre 2023
A la primera les colles de Valls van acabar el curs amb castells de vuit pisos. A la festa major altafullenca, els amfitrions no van poder tornar a descarregar el 2d7 i els Xiquets de Tarragona van completar castells de vuit bàsics.
Camp de Tarragona

Vilafranca obre la porta del 9d9f

02 Novembre 2023
Els castellers de Vilafranca carreguen i demostren que es pot descarregar un castell inèdit que pot marcar el Concurs de l'any vinent. L'acompanyen del 3d10fm i el pd8fm, però no poden amb el 4d9sf. Els Xiquets de Tarragona tornen a descarregar els castells…
Camp de Tarragona

L'expectativa del 9d9f marca la prèvia de Tots Sants

31 Octubre 2023
Els Castellers de Vilafranca se'l podrien plantejar en una actuació que vol recordar la mítica de l'any passat. També tenen en cartera els castells de 10. Els Xiquets de Tarragona volen tornar a dominar els castells de 9.
Altafulla

Els Castellers d'Altafulla conquereixen el 2d7

30 Octubre 2023
És el primer de la història dels de Ca l'Ixart, que celebren d'aquesta manera el seu 50è aniversari completant el seu millor castell. El van aixecar a Reus, on també van descarregar el 3 i el 4d7.
Valls

Doble pòquer de Gamma Extra en una Santa Úrsula sense castell de 10

23 Octubre 2023
Es va veure la millor actuació global de les dues colles amb fins a vuit castells de la màxima dificultat. La Colla Vella va acabar fent la millor actuació per la mínima davant d'una Joves que va signar la millor del seu historial.
Valls

L'assalt als castells de deu, gran al·licient de Santa Úrsula

20 Octubre 2023
Les dues colles dels Xiquets de Valls volen fer l'assalt als deu pisos, en forma de 3d10fm per part de la Joves i de 4d10fm per part de la Vella. Els dos castells sense folre i el pd8fm poden completar una actuació amb les millors previsions.
Valls

La diada de Santa Úrsula farà el salt a la realitat virtual

18 Octubre 2023
Serà a través de la nova experiència que oferirà el Museu Casteller i que permetrà viure la diada des de la plaça del Blat buida amb ulleres de realitat virtual. Les imatges en tres dimensions es gravaran durant l'actuació d'aquest diumenge.
Camp de Tarragona

La Jove de Tarragona reconquereix el 5d9f al Vendrell

16 Octubre 2023
Els del Cos del Bou el van descarregar a la diada de Santa Teresa en una actuació on també van sumar el 2d9fm per signar la millor diada des del 2019. La Joves de Valls va descarregar la tripleta màgica amb el cap ja posat en Santa Úrsula.
Camp de Tarragona

La Jove de Tarragona vol tornar a triomfar al Vendrell

13 Octubre 2023
Els del Cos del Bou afronten el repte de descarregar el 5d9f per primera vegada des del 2019. La Joves de Valls, a una setmana de Santa Úrsula, podria tornar a mostrar el pd8fm.
Camp de Tarragona

El Mercadal compleix amb gairebé totes les expectatives

09 Octubre 2023
La Colla Vella hi va fer la millor actuació, però només va poder carregar els dos grans castells que hi va portar. Els Castellers de Vilafranca van tirar d'èpica per completar dos Gammes Extra i la Jove de Tarragona va complir amb la tripleta màgica.
Camp de Tarragona

El Mercadal, a l'expectativa de l'últim cara a cara entre Vella i Vilafranca

06 Octubre 2023
Vallencs i vilafranquins arriben a la cita amb ganes d'estrenar alguns castells encara no descarregat aquesta temporada. La Jove de Tarragona assegura els dos castells bàsics de nou i Capgrossos i Xiquets de Reus tenen en la Gamma Extra i els castells de nou…
Valls

Lleida i Terrassa obren l'octubre dels Xiquets de Valls

02 Octubre 2023
La Colla Vella descarrega una tripleta marcada pels canvis als troncs a la capital del Segrià, mentre que la Joves es mostra ambiciosa a Terrassa, però no pot amb el 4d9sf.

0
0
0
s2sdefault