La informació de la temporada castellera a TAC12 TV

Finet i Pel Mig

Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 210

29 Octubre 2019
Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 209

22 Octubre 2019

Notícies Castelleres

Camp de Tarragona

La prova pilot per als assajos castellers, encara sense data

07 abril 2021
Tot i l'anunci fet per la Generalitat ara fa un mes, la Coordinadora de Colles assegura que encara s'està treballant per definir un protocol que després haurà d'aprovar el PROCICAT.
Valls

L'assemblea de la Colla Vella ratifica Martínez i Pedret dos anys més

29 Març 2021
Va aprovar la continuïtat d'Albert Martínez i Albert Pedret com a cap de colla i president. També es va donar llum verda a la creació de la Fundació Colla Vella dels Xiquets de Valls.
Valls

Martínez i Pedret opten a continuar al capdavant de la Colla Vella

26 Març 2021
Si l'assemblea de la colla d'aquest dissabte dóna el vistiplau, Albert Martínez i Albert Pedret continuaran al capdavant de la Colla Vella com a cap de colla i president.
Camp de Tarragona

La canalla castellera torna als locals

24 Març 2021
Algunes colles com la Jove de Tarragona han reobert les portes del seu local perquè els més petits de la colla tornin a dur a terme activitats en grup, encara allunyades de la pràctica castellera.
Valls

La Nit de Castells se celebrarà el 12 de juny

24 Març 2021
L'organització de l’esdeveniment ha decidit convocar la cita anual de la trobada del món casteller, tot i l’aturada a causa de la pandèmia, com un signe de reafirmació i d’optimisme de cara al retorn de l’activitat
Tarragona

L'Ajuntament finançarà una tercera part del nou local dels Xiquets de Tarragona

22 Març 2021
Consistori i colla han anunciat un acord per a la cessió d'un solar municipal al carrer Sant Llorenç i els matalassers ja treballen en un projecte constructiu l'objectiu del qual és estar llest per a la temporada 2023.
Camp de Tarragona

El conflicte dels drets d'imatge castellers arriba al seu final

15 Març 2021
Segons ha pogut saber TAC12, totes les colles del món casteller han signat el nou acord proposat per a la gestió d'aquests drets, tot i que hi ha diferents durades dels acords segons la colla.
Camp de Tarragona

Ultimen una prova pilot per al retorn dels assajos castellers

11 Març 2021
El Departament de Cultura, la URV i la Coordinadora de Colles Castelleres volen determinar el risc de contagi en l'activitat castellera. La prova es realitzaria amb com a mínim 450 castells de colles del Camp de Tarragona
Tarragona

Les colles de Tarragona asseguren les aportacions econòmiques municipals

04 Març 2021
Les colles castelleres de Tarragona mantindran aquest 2021 la mateixa aportació del 2020, 56.000 euros, un 40 % del que rebien abans de la pandèmia. Així es va acordar en el primer Consell de castells de l'any.
Valls

La Joves podria tenir la seva primera presidenta

26 Febrer 2021
Així serà si l'assemblea de la colla aprova la candidatura encapçalada per Montse Solé.
Camp de Tarragona

Nou de cada deu castellers tornaran a la colla

17 Febrer 2021
Així és desprèn d'una enquesta en la que han participat un miler de castellers de la ciutat de Barcelona, en la que aquests també es mostren resignats però a passar una altra temporada gairebé en blanc.

0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT