La informació de la temporada castellera a TAC12 TV

Finet i Pel Mig

Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 210

29 Octubre 2019
Finet i pel mig

Finet i pel mig. Capítol 209

22 Octubre 2019

Notícies Castelleres

Valls

La Vella obre la veda de la gamma de nou per Sant Isidre

21 Mai 2023
Els de Manel Urbano no van fallar. Tot i introduir canvis al tronc previst inicialment, van descarregar, a casa seva, el primer 4 de 9 de la temporada.
Tarragona

El Xiquets prefereixen l'edifici de l'ICAC com a nova seu

17 Mai 2023
La directiva matalassera demanarà a l'assemblea que aquesta sigui l'opció preferent per al futur de la colla, deixant en segon pla la del nou local al carrer Sant Llorenç.
Tarragona

La Rambla recupera els castells quatre anys després

24 abril 2023
El 4d8 de la Jove va ser el millor castell d'una diada en que els Xiquets i Sant Pere i Sant Pau van optar per la gamma alta de set i el Serrallo pel 3d7.
Valls

Clar suport de la Colla Vella al retorn de Manel Urbano

27 Març 2023
La candidatura encapçalada per Urbano com a cap de colla i Xavi Pons com a president es va aprovar sense cap vot en contra. El nou cap de colla rosat es marca com a primer objectiu recuperar la confiança de la colla al pati d'assaig.
Tarragona

1.500 castellers participaran a Tarragona a l'Intercasteller

03 Març 2023
Es disputarà a l'Anella Mediterrània i al col·legi Els Àngels sota l'organització dels Xiquets de Tarragona i amb la participació de 48 colles castelleres.
Tarragona

Tarragona alça el teló casteller amb els primers assajos

01 Març 2023
Xiquets del Serrallo i Xiquets de Tarragona ja han començat els assajos generals, mentre que la Jove i Sant Pere i Sant Pau ho faran aquest divendres. Un inici amb tota la normalitat quatre anys després.
Valls

Eduard Toda i Ian Gallart agafen les regnes de la Joves de Valls

27 Febrer 2023
Toda com a cap de colla i Gallart com a president van ser escollits per unanimitat a l'assemblea del passat divendres. La nova tècnica es marca l'objectiu dels castells de 10 pisos per a aquesta temporada.
Valls

La Colla Vella, sense candidats per substituir Martínez i Pedret

27 Febrer 2023
Aquest dissabte es va esgotar el termini per presentar candidatures de cara a l'assemblea. La colla començarà els assajos el dia 10 de març, previsiblement amb Martínez encara com a cap de colla.
Valls

La Colla Joves ajorna dues setmanes el relleu de dirigents

13 Febrer 2023
La presidenta, Montse Solé, no continuarà després de complir els dos anys en el càrrec i el cap de colla, Pere Rico, també fa un pas al costat. Els càrrecs s’escolliran en assemblea extraordinària d'aquí a dos divendres.
Tarragona

Adrià Calvet i Yasmina Armesto ja comanden la Colla Jove

29 Gener 2023
La candidatura, amb un suport pràcticament total, amb 222 dels 227 vots emesos, recupera cares conegudes de l'etapa del 2016 al 2018 i hi afegeix un profund relleu generacional.
Vila-Seca

Els Xiquets de Vila-seca disposaran de local propi aquest any

25 Gener 2023
L'Ajuntament ha licitat l'adequació dels antics terrenys de la Cooperativa Agrícola, adjacents al Celler perquè la colla castellera hi pugui desenvolupar la seva activitat de manera provisional.
Tarragona

Josep Maria Gaya i Lluís Monfort ja comanden els Xiquets del Serrallo

23 Gener 2023
Gaya debuta com a cap de colla després de moltes temporades com a casteller de tronc i Monfort torna al càrrec de president, que va ocupar coincidint amb el trasllat de la colla al nou local.
Valls

La licitació del Museu Casteller torna a començar

17 Gener 2023
Un entrebanc administratiu obliga el consistori a tornar a començar el procés de presentació d'ofertes per a la concessió de la gestió de l'equipament. Tot i això, es manté el termini d'obertura per a la primavera.

0
0
0
s2sdefault