L'obra de connexió del carrer Miquel Martí i Pol amb el Vial de Cavet de Salou arrencarà al juliol i facilitarà la mobilitat dels usuaris del pàrquing de l'Escola Elisabeth. La urbanització de la vorera fins…
Enmig de les negociacions per formar el pròxim govern de la Generalitat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, demana a Esquerra que no formi govern ni amb la CUP ni amb Comú Podem per garantir el projecte…
L'ACA ha iniciat el pagament pels terrenys expropiats. Des de l’Ajuntament de Salou es mostren satisfets per aquest nou pas endavan Una obra primordial pel municipi perquè es posarà fi a les inundacions al barri de…
El text aposta perquè la ciutadania es desplaci a peu, bicicleta o transport públic. Per això es contempla la peatonalització de noves zones com el Passeig Miramar o la implementació de busos municipals.
La residència i sociosanitari de Salou ja es considera oficialment verda, ja que cap dels treballadors i residents tenen símptomes de Covid, ni tampoc travessen encara la malaltia.
Després d’una reunió, una de les empreses s’ha compromès a ampliar la xarxa a uns 6.000 habitatges més.  L’àrea menys beneficiada per aquest servei és la de Cap Salou.
El Patronat Municipal de Turisme ja està desenvolupant el Pla d’Activació del Turisme per recuperar i reactivar el teixit turístic del municipi.
Es tracta dels búnquers de la Glorieta i de la Talaia, del Niu de metralletes del Po-Roig i del Niu de metralletes de la Punta del Cavall.
La COVID ha desaparegut per fi de la residència i sociosanitari de Salou. Actualment ja no queda cap usuari que travessi encara la malaltia; es deixa enrere un brot intern que va provocar 26 defuncions. 
L'objectiu dels fons europeus seria reflotar el sector i transformar destins madurs com la mateixa capital de la Costa Daurada a partir de criteris com la digitalització i la sostenibilitat.
El dispositiu policial ha servit per entrar a diversos domicilis situats al carrer Montserrat, alguns a l'edifici anomenat Santa Maria. En aquests, els agents haurien trobat dues plantacions interiors de cànnabis.
La selecció espanyola de futbol platja es concentrarà a Salou del 23 al 28 de febrer amb la presència del torrenc Llorenç Gómez, El combinat preveu treballar a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou.
L'Ajuntament ha tret a licitació les obres per conservar i rehabilitar dos xalets noucentistes. Es tracta del xalet Torremar, on hi ha la seu del Patronat Municipal de Turisme i el xalet Fort, actualment en estat…

Orgullós CB Salou

Dijous, 11 Febrer 2021 07:10
El CB Salou ha passat pàgina després d'un inici de 2021 difícil de pair. La victòria de la setmana anterior és el punt final al trauma intern pels dos brots de COVID.
El RACC ha ratificat el que vam avançar el passat mes d'octubre. Salou tornarà al calendari dels ral·lis aquest 2021, del 14 al 17 d'octubre. La capital de la Costa Daurada serà la seu de la…

CB Salou - Martorell (78-59)

Diumenge, 07 Febrer 2021 02:45
Victòria de prestigi dels salouencs contra el líder i per creure-hi de nou. Els de Jesús Muñiz sumen així la primera alegria del 2021 després de tres derrotes consecutives a la Lliga EBA. 
Canvia't al 39 a la TDT