La donació mínima per formar part de l'acte serà de 40 euros, tot i que se'n podran donar més. S'ha activat l'opció del cobert zero per a aquelles persones, entitats o institucions que no puguin assistir…

Salou adjudica el nou contracte de la neteja

Dimecres, 27 Setembre 2023 13:09
El ple municipal n'ha aprovat l'adjudicació aquest dimecres per 12 anys i a raó de quasi 110 milions d'euros durant tot aquest període, fet que el converteix en el contracte municipal més important.
L'estructura de l'equipament ja està enllestida i ara tan sols queda instal·lar el mobiliari. Es posarà punt final a la llarga espera del Grup de Dones de Salou per disposar d'un espai òptim i en condicions.
Es reparteixen entre les diferents patrulles i el propòsit és dotar de màxima transparència les actuacions policials no ordinàries, és a dir, aquelles on hi ha més tensió entre agents i ciutadans.
El CB Salou continua encaixant les peces de la nova plantilla. El conjunt de Jesús Muñiz va perdre dijous al vespre per 65-75 davant el Benicarló en un nou partit de pretemporada.
L'esdeveniment, celebrat a l'Hotel Olympus Palace de Salou, va comptar amb múltiples ajudes que van anar destinades íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar.
Afronta aquest dissabte la tornada de la Lliga Catalana LEB a la pista del Prat amb un desavantatge de setze punts del partit d'anada. Conscients que serà complicat remuntar, els salouencs pensen amb continuar millorant com…
L'Escola Vora Mar de Salou ha confinat els alumnes a les aules i ha activat, en paral·lel, el seu sistema intern d'avisos per megafonia. El balanç ha estat positiu i Protecció Civil espera que els infants…

Massa Prat per a l'OCA Global Salou (74-90)

Dilluns, 18 Setembre 2023 07:30
Els de blau no ho van tenir gens fàcil en cap moment contra els del Baix Llobregat. De fet, tota opció es va esvair ja el segon quart, amb un parcial de 13-26.
Se l'acusa d'un delicte d'homicidi dolós. Això vol dir que, suposadament, va participar de l'agressió, però no té per què ser qui li va causar la mort a la víctima. 
La mesa de contractació ja ha triat l'empresa que durà a terme els treballs. Es tracta de Tecnología de firmes, S.A. La previsió és tenir la feina enllestida de cara a la tardor del 2024.

Ofrena floral sense PP ni VOX a Salou

Dilluns, 11 Setembre 2023 16:41
Representants de les entitats esportives i culturals, institucions, associacions veïnals i partits polítics han realitzat la tradicional ofrena floral  a la plaça Onze de Setembre.
Els salouencs han tingut les seves opcions davant un Manresa de categoria superior, però han acabat perdent per 1-3.

Còctel solidari per l'Alzheimer a Salou

Dijous, 07 Setembre 2023 10:35
La terrassa de l'Hotel Olympus Palace acollirà un nou còctel amb causa solidària el 20 de setembre. Suma esforços amb la Fundació Rosa Maria Vivar, i els fons recaptats aniran destinats a la lluita contra l'Alzheimer.
És el segon any consecutiu que se suspèn la passejada per culpa del mal temps. Havia de sortir a les vuit del vespre des de la Torre Vella.
En el marc de la 28a festa del Rei Jaume I, la mostra està oberta al públic des del passat divendres. Ha estat elaborada de forma conjunta entre l'Ajuntament, l'Institut Jaume I i el Grup de…