Es tracta d’una subvenció directa per ajudar a pal·liar els efectes negatius dels centres d’estètiques, bars i restaurants, centres esportius i centre educatius no reglats que han hagut de tancar.
nEn total s'invertiran més de 2,5 milions d'euros en dos anys. És un projecte cofinançat per l'Estat i fons europeus. L'objectiu és millorar l'experiència dels turistes i la qualitat de vida dels residents.

Solvent CB Salou

Dijous, 03 Desembre 2020 04:37
L'inici del CB Salou a la 'nova' Lliga EBA és perfecte tot i els entrebancs de la pretemporada i d'haver pogut competir menys del previst. Els de Jesús Muñiz descansen de nou aquest cap de setmana.

Sant Cugat - CB Salou (68-70)

Diumenge, 29 Novembre 2020 12:23
Dos partits de Lliga EBA i dues victòries del CB Salou, que s'ha fet fort en defensa per imposar-se al Sant Cugat i en un enfrontamentobert fins als darrers instants.
El consistori ja ha habilitat el 90% d'aquest GR i reclama 4 milions d'euros al govern central per finalitzar l'obra.
S'han instal·lat 35 fanals intel·ligents a l’aparcament de l’Avinguda Joan Fuster i Països Catalans i serviran com a prova pilot.
L'aler haurà d'operar-se d'una hèrnia discal que podria deixar-lo fora de les pistes fins a cinc mesos. Seriós contratemps a l'EBA per als de Jesús Muñiz, que diumenge passaran per Sant Cugat.
Consideren que els Ajuntaments han estat els primers a parar les conseqüències socials que se’n deriven.
El cinquè Pla Local Jaume I 2020 reincorpora laborament així una dotzena de persones que es trobaven en situació d'atur.
La màxima autoritat judicial catalana considera que no s'adequa a la llei i per això ho atura. El consistori ja ha dit que recorrerà la sentència.
Quan hagin gastant 10 euros en 12 establiments els consumidors aconseguiran un carro d'anar a comprar.  Els establiments, a canvi, oferiran donacions a entitats socials.
Meritori empat del millor equip de futbol sala de la demarcació contra el filial de l'Indústries Santa Coloma tot i acumular set baixes a la primera plantilla, dues d'elles produïdes avui mateix.

Manca encert i temps per recuperar-lo

Dijous, 19 Novembre 2020 05:37
El Salou FS rep el triple de gols que marca i encara no ha puntuat després de tres jornades a la Segona B. Retrobar l'olfacte ofensiu és qüestió de temps a l'espera de tenir regularitat entre…
Una obra menor econòmicament però important per facilitar el trànsit de centenars de vianants cada dia. L'actuació afecta més d'un miler de metres quadrats de paviment malmès pel pas dels anys.
La marató s'ha repartit en dos dies fent servir un sistema de cita prèvia i estructurant l'espai de manera que es poguessin respectar les distàncies. Tot plegat per evitar aglomeracions.

CB Salou - El Olivar (79-65)

Diumenge, 15 Novembre 2020 06:01
Debut victoriós del CB Salou a la remodelada Lliga EBA tot i les absències de Sergio Jiménez i Adrià Aragonès. Els de Jesús Muñiz comencen amb força per reforçar els ànims previs a l'inici.
Canvia't al 39 a la TDT