El CB Salou jugarà a LEB Plata

Dilluns, 04 Juliol 2022 07:49
Es va quedar a les portes de l'ascens, però el somni s'ha acabat fent realitat. Ocuparà la plaça del filial del Barça gràcies a un acord que li permetrà jugar la tercera categoria del bàsquet estatal.
Marca perfil propi i serà el cap de llista de Centrem, el nou partit d’Àngels Chacón que busca guanyar-se l’espai catalanista moderat. 
Una quinzena de persones hauria pres la decisió d'abandonar el partit en rebuig a les negociacions de la direcció nacional del PSC amb Pere Granados de cara a les municipals.  
Després de l'anunci de l'alcalde d'aturar la part dels nous edificis, davant les queixes del veïnat, l'oposició posa en dubte que només es pugui paralitzar aquest aspecte.
A partir de l'1 de juliol, s'obrirà la part superior de l'aparcament de l'avinguda Pompeu Fabra. També es treballa per habilitar 250 places en un terreny del carrer del Terrer. 
La nova pintura és una acció més de l'ajuntament per fer de Salou una ciutat acollidora, respectuosa i plural.
Una imatge que no s'havia vist en dos anys: totes les habitacions disponibles. La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona ha registrat prop d’un 85% d’ocupació durant aquest pont de Sant Joan.
La capital de la Costa Daurada hissa les banderes blaves a les platges de Llevant i Ponent. A més, 9 d’elles tenen el certificat ISO, 2 més (Llevant i Ponent) la Q de qualitat. 
L'esdeveniment que ha congregat una setantena d'equips i uns 350 jugadors vinguts d'arreu del país i també de l'estranger.
Després de disset edicions celebrant-se a Andorra i de tres anys d'aturada, el torneig retorna a un nou emplaçament, la capital de la Costa Daurada.  Es van disputar prop de 200 partits.
La Comissió d'Acció Climàtica insta al govern que paral·litzi el projecte fins que es resolgui el contenciós - administratiu que va interposar la comunitat de propietaris. 
L'obertura tardana del complex ha provocat que l'empresa hotelera no pogués comptar amb l'ajuda dels turoperadors, però això no ha impedit que s'hagin completat moltes reserves.
La convocatòria extraordinària de l'Ajuntament pretén donar un cop de mà als negocis que van resultar afectats per les mesures preventives de la COVID.

10 anys de Rally al passeig Jaume I

Dimarts, 14 Juny 2022 07:18
El passeig de Salou complirà una dècada com a seu del tram mundialista. Salou serà la capital del motor per 17è any seguit i amb una edició del Rally Catalunya Costa-Daurada que es desenvoluparà del 20…
Ho ha manifestat en una jornada sobre el futur del sector organitzada pel Grup Blaumar.
També assenyala que l'aprovació inicial del projecte no contempla àmbits diferenciats, sinó que tracta l'Eix Cívic com un conjunt.