La Mulassa va celebrar la seva cercavila acompanyada de la geganta Europa i desenes d'infants del municipi.
Tres anys després de la darrera edició, Salou recuperarà demà el multitudinari Cós Blanc. Enguany hi participaran 27 carretel·les, una xifra molt similar a la del 2020, quan es va celebrar per última vegada. 

Salou té a punt el Cós Blanc

Divendres, 03 Febrer 2023 09:30
Salou ja respira Cós Blanc i un dels dos carrers principals pels quals es desenvoluparà, el Ciutat de Reus, ja ho té gairebé tot preparat per a l'arribada dels participants i assistents.
Dura tornada a la LEB Plata després del descans de la setmana anterior. El Menorca passa per la Costa Daurada com a primer classificat i tan sols amb derrotes contra els tres altres millors de la…
Jornada clau a la Tercera Divisió perquè els de Manel Hidalgo reben el tercer de la taula, tres punts per sota i a cinc de l'única plaça d'ascens a la Segona B.
L'alcalde de Salou s'ha mostrat satisfet per l'aprovació d'uns pressupostos de la Generalitat que preveuen definir el pla urbanístic de Hard Rock abans de l'estiu. Ara bé, s'ha mostrat molt crític amb el Govern.
L’oposició en bloc no ha acceptat ni la urgència del ple extraordinari ni el fet de tirar endavant el contracte més important de l’Ajuntament amb un informe desfavorable de l’interventor.
L'àmbit està afectat pel Pla Director Urbanístic de revisió dels sols no sostenibles del litoral que el Govern va aprovar inicialment l'estiu passat.
La remodelació de l'espai de Salou s'enllestirà a finals de l'actual febrer. Els nous serveis ja prenen forma al Parc Manel Albinyana, l'indret on també va situar-se l'anterior instal·lació durant dues dècades.
 La trobada amb la directora general de Turisme de la Generalitat ha abordat temes com les noves línies de subvencions, les possibilitats per tenir activitat durant tot l'any i, sobretot, el futur macrocomplex d'oci.
Dejan Bjelic no continuarà al Club Bàsquet Salou, que té temps per buscar un reforç durant tot el mes de febrer. L'aposta més ambiciosa del curs salouenc a la LEB Plata no ha funcionat i la seva…

Un oponent més per pujar

Dimarts, 31 Gener 2023 03:23
Inaudita situació la que s'ha viscut a laTercera Divisió perquè tant el líder com el Salou FS, el segon, han perdut. Quan semblava que els dos eren intocables, la derrota provoca que el Lleida, pròxim rival,…

Salou viu els primers compassos festius

Dilluns, 30 Gener 2023 09:29
El protagonisme ha estat per a la cultura popular aquest cap de setmana. El seguici salouenc ha sortit al carrer, els diables han fet els esperats versots i els gegants han sumat una nova trobada.
Un informe contrari de l'interventor obligarà a debatre el punt dimecres vinent en un ple extraordinari després que avui s'hagi retirat de l'ordre del dia.  
El que havia de ser un ple de repàs del 2022 a Salou s'ha convertit, com era de preveure, en un examen de l'actual mandat i ja amb les eleccions al cap. 

Eva Soriano obre les festes salouenques

Divendres, 27 Gener 2023 09:45
Després de dos anys amb restriccions i cancel·lacions, la capital de la Costa Daurada podrà gaudir d'una setantena d'actes que s'allargaran fins al 6 de febrer. El plat fort serà l'esperadíssim Cós Blanc que viurem per…