L'alumnat d'arts escèniques del Jaume I de Salou, a punt per a l'estrena d'un musical

Últims assajos de l'alumnat de segon de Batxillerat d'Arts Escèniques del Jaume I de Salou abans de l'estrena del seu projecte de final de curs. Es tracta del musical "La sireneta", que veurà la llum en un marc incomparable, el Teatre Auditori.

Escenari de luxe per una funció que va més enllà dels alumnes d'aquest curs, ja que és un projecte de centre que implica els estudiants del Batxillerat d'Arts Plàstiques, que fan la decoració i el vestuari, els de 1r del Batxillerat escènic i els que cursen l'optativa d'arts escèniques de 4t de l'ESO. El projecte es treballa des de la tardor i ha comptat amb una direcció i assessorament musical i coreogràfic de luxe. Tot plegat, el converteix en un espectacle gairebé professional.

L'institut Jaume I fa més de 15 anys que aposta per impartir el Batxillerat Escènic, uns estudis no gaire comuns al Camp de Tarragona. El fet que el projecte de final de curs sigui un musical és una aposta del centre per fomentar l'aprenentatge transversal.

El musical "La Sireneta" de l'institut Jaume I es representarà 100% en català gràcies a la feina de traducció que ha fet el professorat. L'esperada estrena serà aquest divendres a les 19 h al TAS.