L'Acampada Jove marxa de Montblanc

29 Novembre 2021
La pròxima edició serà a Sant Sadurní d'Anoia. L'organització, les Joventuts d'Esquerra Republicana, ha volgut desvincular la decisió del fet que Esquerra hagi sortit del govern de l'Ajuntament de Montblanc.
Montblanc

Montblanc recupera la nit de Cap d'Any i la tradicional cavalcada de reis

29 Novembre 2021
Les festes donaran el tret de sortida el dia 3 de desembre amb l'encesa de llums, aquesta vegada, acompanyada d'un espectacle de llum i color i amb la cantada de nadales de les corals de l'escola de Música de Montblanc.
Montblanc

La crisi dels xips força un ERTO a AMES Montblanc

23 Novembre 2021
L'expedient de regulació temporal d'ocupació implica a uns 200 treballadors amb una reducció del 30% de la jornada laboral, encara que afecta de forma desigual entre departaments.
Montblanc

350 persones corren contra la LGTBI-fòbia a Montblanc

21 Novembre 2021
La vila ducal ha recuperat la Cursa de la Dona, que ha comptat amb la participació de 350 inscrits, el màxim establert pel Club Atlètic Montblanc, l'organitzador de la prova de cinc quilòmetres.
Montblanc

Bonpreu obrirà un centre logístic a Montblanc

18 Novembre 2021
Donarà servei a les comarques de Tarragona i Lleida i també a l'Aragó i es calcula que podria generar fins a 500 llocs de treball. Ocuparà les dues primeres parcel·les del polígon de CIMALSA.
Montblanc

Ca l'Adroguer nou, reconeguda pels seus més de 150 anys

17 Novembre 2021
S'hi poden trobar tota mena de productes, així com vins del territori. Un dels seus atractius és la façana, decorada amb diversos motius. Es tracta d'un dels elements més fotografiats pels turistes quan visiten Montblanc.
Montblanc

Montblanc regularà l'accés al centre amb càmeres

05 Novembre 2021
Entraran en funcionament el 15 de novembre, si bé el primer mes serà purament informatiu. A partir de llavors, els vehicles sense permís seran sancionats amb una multa de 200 euros.
Montblanc

Recta final de la intervenció al tram de muralla de Sant Francesc

05 Novembre 2021
Montblanc adjudicarà en breu les obres que completaran la intervenció. El cost de les obres, que s'espera finalitzin l'any que ve serà de 270.000 euros i compta amb finançament de la Generalitat.
Montblanc

Montblanc manté les ordenances fiscals

04 Novembre 2021
L'opció de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, passava per pujar els impostos, però no ho farà. Andreu també governa amb minoria i tampoc té el suport de l'oposició. Per això, es congelen les principals taxes i impostos.
Montblanc

Les obres del nou polígon logístic de Montblanc començaran l'any vinent

04 Novembre 2021
El polígon logístic de Montblanc començarà a agafar forma el 2022. En les pròximes setmanes o, a molt estirar, inicis del pròxim any, es podrien conèixer les primeres empreses que s'hi instal·laran.
Montblanc

Antics diputats del Parlament es reuneixen a Montblanc

26 Octubre 2021
Diversos exdiputats i exdiputades formen part d'una associació que els agrupa anualment i que organitza una sortida conjunta per conèixer territori i recordar vells temps.
Montblanc

El montblanquí Josep Maria Porta, Distinció d'Honor del Consell Comarcal de la Conca

26 Octubre 2021
Porta va rebre aquest coneixement per la seva trajectòria durant més de quaranta anys com a director de l'Arxiu Comarcal.
Montblanc

La totalitat dels ajuts per la riuada podria arribar aquesta tardor

22 Octubre 2021
Algunes poblacions ja han rebut el 50% de la Generalitat, però tots estan pendents de la transferència de l'altra meitat compromesa per l'Estat i que ara està en mans de l'administració catalana.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…