La Formació Professional competeix a Montblanc

21 Febrer 2024
L'FP Challenge reuneix alumnes de diversos instituts del Camp de Tarragona, que han presentat propostes per pensar com es poden adaptar els espais públics a l'augment de temperatures. Els guanyadors passaran a la fase final catalana.
Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc recull el Premi Nacional d'Artesania

20 Febrer 2024
La trajectòria de 20 anys del festival de ceràmica Terrània ha merescut el Premi Prestigia per la promoció i difusió d'aquesta activitat. El president de la Generalitat i el conseller d'Empresa van lliurar el reconeixement.
Montblanc

Montblanc aposta per ampliar l'actual CAP

19 Febrer 2024
Tot i que s'havien explorat terrenys per construir un nou edifici, l'opció que guanya més força és que l'ampliació sigui a la ubicació actual. S'aixecaria un edifici a uns terrenys annexos, ocupant una part de l'aparcament del supermercat Caprabo.
Montblanc

Montblanc i l'Espluga obren una nova etapa de col·laboració

15 Febrer 2024
La intenció dels dos governs és lluitar plegats per problemàtiques locals o bé compartir serveis. Ja hi ha prevista una segona reunió.
Montblanc

La bandera espanyola ja és al balcó de l'Ajuntament de Montblanc

15 Febrer 2024
L'equip de govern ha acatat la sentència, ja que no fer-ho podria suposar un delicte de desobediència i la inhabilitació de l'alcalde.
Montblanc

Montblanc vol incentivar el lloguer de 600 habitatges buits

14 Febrer 2024
L'Ajuntament vol promoure que els propietaris els lloguin i evitar així que molts montblanquins hagin de marxar a viure a fora. És una de les qüestions que es tractarà en les jornades que s'han organitzat.
Montblanc

Últim adeu a l'exalcalde montblanquí Maties Sanahuja

14 Febrer 2024
La sala de plens de l'Ajuntament de Montblanc ha acollit aquest dimecres la capella ardent. S'han decretat tres dies de dol oficial.
Montblanc

Mor l'exalcalde de Montblanc Maties Sanahuja

13 Febrer 2024
L'Ajuntament de Montblanc ha decretat tres dies de dol oficial. Demà s'obrirà la capella ardent al saló de plens una hora abans del funeral, que se celebrarà a l'església de Santa Maria.
Montblanc

Montblanc exposa els cartells dels últims 25 carnavals

12 Febrer 2024
La mostra, que recull les obres del montblanquí Xavier Iborra, es pot visitar fins aquest dimarts a la sala Santfeliu.
Montblanc

Els pagesos tallen l'AP-2: "Estem morint en vida"

06 Febrer 2024
Un centenar de tractors han tallat l'AP-2 i els seus accesos a l'alçada de Montblanc i Vila-rodona. Ho allargaran durant tota la nit. Protesten pels costos de producció, l'excés de burocràcia o les mesures davant la sequera.
Montblanc

La bandera espanyola tornarà al balcó de l'Ajuntament de Montblanc

06 Febrer 2024
L'alcalde Oriol Pallissó acatarà la decisió del jutge, que obliga el consistori a tornar-la a posar al balcó abans del 15 de febrer i que arriba arran d'una denúncia d'Impulso Ciudadano.
Montblanc

Montblanc no paga la brossa des de l'abril

01 Febrer 2024
L'Ajuntament de Montblanc reconeix factures impagades de l’any 2023 a proveïdors per un valor que supera els 900.000 euros. Govern i oposició es tornen a enfrontar per les finances municipals.
Montblanc

Com es formen els bombers per poder rescartar les víctimes en un accident de trànsit?

01 Febrer 2024
Hem entrat al Parc de Bombers de Montblanc on s'estan duent a terme diferents pràctiques centrades en la tècnica d'excarceració de vehicles. I és que aquest és un dels parcs que en més accidents de trànsit es veu implicat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…