Prenafeta recorre als camions cisterna i un nou pou

31 Mai 2023
La pedania de Montblanc no disposa dels suficients recursos d'aigua per abastir el centenar d'habitants. El nou pou, de 200 metres de profunditat, podria estar enllestit d'aquí a quinze dies.
Montblanc

Mateixes cares, diferents candidatures a Montblanc

28 Mai 2023
Al consistori montblanquí el canvi està assegurat. Mateixos alcaldables però partits diferents. Caldrà veure com es distribueixen els vots de la força més votada el 2019, Agrupament Catalanista, que ha desaparegut del mapa.
Montblanc

Junts per Montblanc reclama oportunitats per al teixit empresarial

26 Mai 2023
La formació ha fet aquest divendres al matí un dels darrers actes de campanya esmorzant amb empresaris i autònoms de Montblanc.
Montblanc

El PSC promet treballar per un pressupost per a Montblanc des del primer dia

26 Mai 2023
Els socialistes reivindiquen la feina feta en el darrer any i mig al govern de l'Ajuntament. Diuen que volen seguir treballant per posar solució a les petites coses del dia a dia.
Montblanc

ERC clou la campanya amb una projecció a la muralla de Montblanc

25 Mai 2023
L'alcaldable republicà, Oriol Pallissó, assegura que han treballat per fer del projecte d'Esquerra un projecte guanyador i confien que les urnes els donin suport aquest diumenge.
Montblanc

Josep Andreu rep el suport de Carod-Rovira

25 Mai 2023
Als dos polítics els uneix haver militat conjuntament durant dècades a Esquerra Republicana. Carod ha destacat la feina feta per Andreu com a alcalde durant tots aquests anys.
Montblanc

Montblanc Progressa desglossa el seu programa a través d'Instagram

24 Mai 2023
Diversos candidats del partit van ressaltar, davant del mòbil, les seves propostes polítiques. Josep Andreu reivindica la feina feta i s'il·lusiona amb l'arribada del centre logístic de Bon Preu.
Montblanc

ERC apropa les seves propostes al comerç local

24 Mai 2023
La candidatura d'Oriol Pallissó a Montblanc pensa en un urbanisme més endreçat i millorar els aparcaments per fomentar l'activitat comercial.
Montblanc

Junts per Montblanc aposta per impulsar un nou centre cultural

24 Mai 2023
Així ho van explicar a les entitats del municipi, en el marc de la seva reunió anual. També volen impulsar millores a les instal·lacions esportives.
Montblanc

Els propietaris del càmping de Montblanc compren el Serra de Prades

24 Mai 2023
La companyia francesa Capfun preveu ampliar l'establiment situat a Vilanova de Prades. Serà el sisè camping operat per aquesta empresa a Catalunya.
Montblanc

Junqueras defensa l'anunci del nou CAP a Montblanc

23 Mai 2023
El president d'Esquerra Republicana va contestar a Junts, que els acusava d'haver fet l'anunci del nou centre d'atenció primària en plena campanya.
Montblanc

Que la gent vulgui viure a Montblanc, la màxima d'ERC

22 Mai 2023
La candidatura d'Oriol Pallissó estructura el seu programa en tres grans exios: l'arrelament, el benestar i la transparència i participació.
Montblanc

Junts per Montblanc posa l'accent en les polítiques de joventut

22 Mai 2023
La formació aposta per millorar l'accés a l'habitatge de la gent jove i treballar per retenir talent al municipi.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…