ERC presenta la seva llista a Montblanc

30 Gener 2023
L'alcaldable Oriol Pallisó tindrà com a número dos Carme Pallàs i Pepe Ardila, de tres. Serà la primera candidatura en la darrera década desnviculada de l'Agrupament Catalanista que liderava Josep Andreu.
Montblanc

El Pont Vell de Montblanc s'enllestirà abans de Setmana Santa

27 Gener 2023
Les obres de reconstrucció del Pont Vell de Montblanc i el seu entorn arriben a l'equador. L'Ajuntament de Montblanc espera que, abans de Setmana Santa, estigui tot el projecte acabat.
Montblanc

Junts per Montblanc porta una actuació del govern local a Antifrau

26 Gener 2023
Ha denunciat el procediment que ha permès la restauració de la torre de Cal Masalles. L’alcalde els ha tirat en cara aquesta maniobra en un plenari que també ha aprovat bonificacions de l’impost de construccions.
Montblanc

12.500 persones van visitar les diferents seus del Museu Comarcal de la Conca el 2022

25 Gener 2023
8.700 persones van passar per la seu central, 3.600 van visitar el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre i 180, els Molins de la Vila.
Montblanc

La Setmana Medieval 2023 ja té protagonistes

23 Gener 2023
Maria Franquès i Albert Ruiz seran la Princesa i el Sant Jordi d'aquesta edició de la festa, que tindrà lloc del 21 d'abril a l'1 de maig. Van ser escollits dissabte a la nit en una gala que es va poder veure en directe a TAC12.
Montblanc

CIMALSA licita la urbanització del polígon de Montblanc per 11 milions d'euros

20 Gener 2023
La urbanització de la primera fase del polígon logístic de Montblanc podrien començar aquesta primavera. L'Ajuntament vaticina que serà a inicis d'abril.
Montblanc

La gala d'elecció de la Princesa i Sant Jordi, a TAC12

20 Gener 2023
L'associació manté la gala televisada, que es podrà seguir aquest dissabte a partir de les 20.30 hores, però recupera també el tradicional sopar.
Montblanc

Travesses Solidàries unirà Montblanc i Móra la Nova contra el càncer infantil

17 Gener 2023
El 4 de febrer, els més valents tenen una cita per completar els 100 kilòmetres que separen Montblanc i Móra la Nova. Torna una cita que ajuda, mitjançant AFANOC, les families amb nens amb càncer.
Montblanc

Verallia ampliarà amb la planta productiva de Montblanc amb un segon forn

16 Gener 2023
Suposarà una inversió de 60 milions d’euros. L’Ajuntament aplaudeix la iniciativa però alhora adverteix que l’empresa haurà de complir la normativa mediambiental vigent.
Montblanc

Andreu rep l'aval de Junts per Catalunya per presentar-se a Montblanc

13 Gener 2023
Si no hi ha sorpreses, l'actual alcalde de Montblanc liderarà la llista de Montblanc Progressa de cara a les eleccions municipals. Una marca que anirà sota el paraigua de Junts per Catalunya.
Montblanc

La Conca rep més turistes que l'any passat, però encara menys que abans de la pandèmia

13 Gener 2023
L'oficina comarcal de Turisme de la Conca de Barberà va tancar el 2022 amb un 31% més de consultes respecte al 2021. La majoria són catalans, però el turisme europeu també remunta.
Montblanc

Fet a la Conca arriba a Montblanc

13 Gener 2023
La cooperativa de productors Fet a la Conca gestionarà a partir d'aquest dissabte l'agrobotiga de l'antic Sindicat de Vinyaters de Montblanc. Agafa el relleu de la cooperativa de Sarral, que n'era el titular des de la seva obertura.
Montblanc

Xoc entre govern i oposició per la zona d'oci de Montblanc

09 Gener 2023
Esquerra Republicana hi veu molts peròs. No creu que s'hagi d'allunyar l'oci del centre i creu que això fomentarà l'ús del transport privat. L'alcalde rebat els arguments defensant el projecte.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…