Un incendi calcina dues naus industrials a Montblanc

27 Juliol 2021
El foc va començar aquest dilluns a la nit al magatzem de l'empresa Rifacli al polígon de les Tres Eres i va afectar una segona nau, destrossant-les completament. També hi ha afectació al magatzem de la Brigada Municipal
Montblanc

Junts queda fora de la nova estructura del Consell Comarcal de la Conca

26 Juliol 2021
La reconfiguració del ple comarcal també fa que siguin dues dones les que estiguin al capdavant del Consell. Carme Pallàs n'és la primera presidenta i farà tàndem amb Maria Assumpció Canela, que en serà la vicepresidenta.
Montblanc

Terrània serà major d'edat aquest setembre

26 Juliol 2021
La 18a edició Terrània s'adaptarà a les mesures de seguretat establertes i controlarà l'accés al recinte a través d'una aplicació que cada usuari s'haurà de descarregar al seu mòbil.
Montblanc

Els gegants de Montblanc canvien de perruquera

23 Juliol 2021
Una feina molt apreciada d'uns gegants que porten cabell natural que montblanquins i montblanquines van donar. Qui les ha pentinat durant gairebé 60 anys passa el relleu i el deixa en mans també professionals.
Montblanc

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà presenta 'Aventura't al museu'

20 Juliol 2021
Es tracta d'un nou recurs didàctic i turístic perquè les famílies puguin gaudir del patrimoni a través del joc.
Montblanc

Una quinzena de persones participen en la plantació de safrà a Montblanc

19 Juliol 2021
Des de la Conca de Barberà tres productors estan recuperant a poc a poc el safrà, un ingredient molt utilitzat a la cuina de l'edat mitjana.
Montblanc

ERC entraria al govern si Andreu marxa

15 Juliol 2021
Els quatre regidors republicans que van sortir del govern de Josep Andreu no aposten per una moció de censura a l'alcalde, però creuen que hi ha altres vies per fer el canvi.
Montblanc

Andreu reorganitza el govern de Montblanc

15 Juliol 2021
A efectes pràctics, l'alcalde manté totes les competències, ja que no ha canviat el cartipàs, però s'han assignat regidors de referència per a cada àrea.
Montblanc

Josep Andreu buscarà el govern més ampli possible

13 Juliol 2021
L'alcalde de Montblanc es dona fins després de l'estiu per aconseguir una nova majoria a l'Ajuntament. Està prou satisfet de les primeres reunions que ha tingut amb Junts i PSC.
Montblanc

L’Acampada Jove cancel·la l'edició d'enguany a causa de l'augment de contagis

12 Juliol 2021
S'havia de celebrar entre el 16 i 18 de juliol a Montblanc. Estava previst fer tests d’antígens i s’havien eliminat les zones d’acampada a part de reduir el format del festival.
Montblanc

La Bandarra Street Orquestra inaugura les Nits d'Estiu a Montblanc

09 Juliol 2021
L'ermita de Sant Josep acollia, per primera vegada, el tret de sortida de la programació amb totes les entrades exhaurides.
Montblanc

Comencen les converses per ampliar el govern de Montblanc

08 Juliol 2021
Junts per Montblanc no tanca la porta a entrar al govern. El seu portaveu, Marc Vinya assegura que estan disposats a fer un esforç i un sacrifici, però no un xec en blanc.
Montblanc

Els quatre regidors d'ERC a Montblanc abandonen l'equip de govern

06 Juliol 2021
D'aquesta manera es trenca Agrupament Catalanista i l'alcalde, Josep Andreu, es queda en minoria amb quatre regidors al govern. Els republicans passaran ara a l'oposició, durant l'últim ple ja hi va haver discrepàncies.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…