Torna la Festalateva a Montblanc

20 Juny 2024
La primera setmana de juliol la capital de la Conca de Barberà s'omplirà d'activitats destinades als més joves del municipi.
Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc redistribueix les retribucions del govern

19 Juny 2024
Són canvis que arriben perquè l'alcalde tindrà dedicació gairebé exclusiva, cosa que no passava fins ara perquè era també diputat al Parlament de Catalunya.
Montblanc

El Festival Savall vol arrelar a Montblanc

18 Juny 2024
El festival de música antiga farà parada a la capital de la Conca de Barberà els dies 12 i 16 d'agost, i més enllà dels concerts, l'organització ha preparat activitats amb el teixit social i cultural del municipi.
Montblanc

Els veïns de Lilla portaran el Ministeri als tribunals

17 Juny 2024
Ho han anunciat en un nou tall de carretera aquest diumenge per reclamar el cobrament de les indemnitzacions per les esquerdes provocades per les obres del túnel de l’A-27 a les seves cases.
Montblanc

Demanen 12 anys de presó per als pares que haurien maltractat un nadó

14 Juny 2024
Els fets s'haurien produït el 2019 a Montblanc. El fill, d'un mes de vida, va haver de ser hospitalitzat a Joan XXIII, ja que presentava fractures, pèrdua de visió i de massa cerebral i anèmia.
Montblanc

Les obres per connectar l'A-27 amb l'N-240 començaran aquest estiu

14 Juny 2024
El Ministeri ja ha formalitzat el contracte amb l'empresa BECSA S.A. per un import de 5,4 milions d'euros. Les obres es podrien allargar fins a inicis del 2026, ja que l'empresa té un termini d'execució de 18 mesos.
Montblanc

No autoritzen el tall dels veïns de Lilla els diumenges

12 Juny 2024
El Departament d'Interior no els dona permís per tallar l'entrada a l'AP-2 els diumenges de sis a vuit del vespre. Intentaran aconseguir l'autorització per traslladar la concentració a les rotondes d'accés a l'A-27.
Montblanc

El Festival Àuria tanca la seva primera edició amb 1.200 espectadors

10 Juny 2024
Aquesta nova proposta cultural de Montblanc ha vingut per quedar-se i els impulsors tenen clar que repetiran l'experiència l'any que ve.
Montblanc

Brickània frega els 3.200 visitants

10 Juny 2024
Una de les novetats va ser la creació d'un espai de peces excepcionals, reforçant el lligam del festival amb el món del col·leccionisme.
Montblanc

Montblanc reduirà el risc d'inundació de la zona que ha d'acollir el futur CAP

07 Juny 2024
S'ampliarà la llera del torrent de la Pasquala per reduir la zona inundable de la zona de la Batedora i poder fer el desenvolupament urbanístic de l'espai, on s'ha de traslladar també el centre d'atenció primària.
Montblanc

Inversió milionària de Mahle a Montblanc, que fabricarà components per a cotxes elèctrics

06 Juny 2024
La multinacional fabricarà refrigeradors per a bateries a partir de finals del 2025. Es tracta d'una aposta de futur de l'empresa, confirmant així la seva expansió a Montblanc.
Montblanc

Els veïns de Lilla tallaran la carretera els diumenges

05 Juny 2024
Deixaran de fer-ho dilluns i traslladen la protesta en plena operació tornada del cap de setmana. Continuen reclamant que els paguin per les esquerdes que van provocar les obres de construcció del túnel de l'A-27.
Montblanc

Acaben els treballs al passatge dels Porxos de Montblanc

04 Juny 2024
Es tracta d'una placeta que feia dècades que estava tancada i en mal estat. L'Ajuntament l'ha desbrossat i hi ha instal·lat mobiliari urbà perquè la ciutadania pugui disposar d'aquest espai amb ombra al centre de Montblanc.
Montblanc

La piscina de Montblanc obrirà el 8 de juny

31 Mai 2024
Per primera vegada, la temporada de bany s'iniciarà abans de Sant Joan. Fins al 22 de juny, però, de dilluns a divendres només obrirà de tarda.
Montblanc

Les havaneres arriben als escolars de Montblanc

30 Mai 2024
L'escola municipal de música lidera un projecte amb el grup local Habana Vieja i les escoles de la ZER Conca, per transmetre aquest gènere als alumnes.