El Camp de Tarragona ja ha rebut més de 32 milions dels Next Generation

24 Mai 2022
Des de la Generalitat s'ha ofert avui una conferència a representants de municipis i empreses per tal de captar el màxim de recursos europeus al territori.
Camp de Tarragona

La incidència cedeix

24 Mai 2022
Salut informa d'una altra defunció per COVID al Camp de Tarragona i on el risc de rebrot cau més de 60 punts. Descendeix tant el nombre d'ingressats com el de pacients a l'UCI.
Camp de Tarragona

La Fira Multisectorial de Cambrils torna amb rècord d'expositors

24 Mai 2022
Del 3 al 5 de juny, es recupera una propostaque converteix el municipi en un gran aparador. Enguany, de fet, amplia espai expositiu i volum d’expositors.
Camp de Tarragona

Comença la votació per escollir qui liderarà la URV

23 Mai 2022
Prop de 20.000 estudiants, docents, investigadors i personal d'administració i serveis poden escollir el futur rector o rectora, exclusivament de forma electrònica, fins dimecres.
Camp de Tarragona

Primers castells de vuit pisos tarragonins del curs

23 Mai 2022
Els Xiquets, dissabte, i la Jove, diumenge, van aconseguir descarregar el 3d8 i el 4d8, respectivament. Els matalassers hi van sumar el 2d7 per signar la millor actuació local enguany.
Camp de Tarragona

Aquest dilluns torna L'Altre Concurs de Castells

23 Mai 2022
Arriba la cinquena edició del concurs de preguntes i respostes sobre el món casteller amb 15 colles participants que buscaran agafar el relleu dels Torraires de Montblanc, campions l'any passat.
Camp de Tarragona

Els treballadors del sector químic volen jubilar-se abans

20 Mai 2022
El dia 26 de maig s'ha convocat una manifestació pels carrers de Tarragona per recolzar la iniciativa.
Camp de Tarragona

Salut confirma 11 defuncions més per COVID

20 Mai 2022
Actualització tràgica de les conseqüències de la pandèmia al Camp de Tarragona perquè, s'hagin produït recentment o no, són 11 defuncions més i el territori frega les 1.400. I atenció perquè la incidència no para d'augmentar.
Camp de Tarragona

La prèvia esportiva del cap de setmana

20 Mai 2022
Païm el final de la temporada de Lliga EBA, repassem l'agenda poliesportiva, amb especial atenció a la Red Cup de tennis a Tarragona i coneixem històries que apleguen solidaritat, integració i esport popular.
Camp de Tarragona

El sector turístic es conforma amb acostar-se a l'excel·lent 2019

19 Mai 2022
Assolir un 10% menys de pernoctacions que llavors seria una dada molt positiva. Tot i això, no es descarta superar les xifres de l'últim any abans de la pandèmia.
Camp de Tarragona

Més colònies escolars i d'estiu que abans de la pandèmia

19 Mai 2022
Tot convida a pensar que l'activitat deixarà enrere les limitacions de la pandèmia i que, fins i tot, es podrà superar el balanç del 2019.
Camp de Tarragona

Dow i IQOXE admeten que superaran els límits de CO2 mentre no hi hagi canvis tecnològics

19 Mai 2022
Els responsables de les plantes tarragonines van comparèixer al Parlament per exposar els plans de reducció de la petjada de carboni.
Camp de Tarragona

La Casa Andreu protagonitzarà les segones Jornades Modernistes dels Pallaresos

19 Mai 2022
Animats pel ressò aconseguit l’any passat amb l’estrena de la iniciativa de recreació històrica, enguany hi tornaran el 4, 5 i 6 de novembre. El cartell indica que hi tindrà un pes específic la Casa Andreu.
Camp de Tarragona

Ignasi Cañagueral, nou president de l'AEQT

18 Mai 2022
El director de Dow pren el relleu de Rubén Folgado al capdavant de l'Associació Empresarial Química de Tarragona.
Camp de Tarragona

Suport sindical a la inversió milionària de Mont-roig del Camp

18 Mai 2022
UGT i CCOO aplaudeixen l'arribada de la planta de components de bateries. Veuen en l'aposta d'ILJIN una oportunitat per diversificar l'economia del territori i, sobretot, perquè la indústria s'adapti als nous temps.
Camp de Tarragona

1.385 morts per la pandèmia

17 Mai 2022
Salut comunica cinc defuncions per COVID al Camp de Tarragona des del passat divendres tot i la reducció del perill de rebrot. Creix, en canvi, el total de persones hospitalitzades.
Camp de Tarragona

La temporada de bàsquet més televisiva de la història

17 Mai 2022
Punt final a una campanya de Lliga EBA i Copa Catalunya femenina amb presència constant a TAC12, des d'on s'han pogut seguir 24 retransmissions en directe dels principals equips del territori.