El canvi climàtic, un dels motius de les intenses pluges

23 Setembre 2022
TAC12 en parla amb Joan Boronat, responsable del Centre Meteorològic de l'Alt Camp.
Camp de Tarragona

La fibra òptica de la canonada principal del CAT s'enllestirà l'estiu vinent

21 Setembre 2022
El Consorci d'Aigües de Tarragona ja ha desplegat el primer tram de fibra òptica per conèixer, en temps real, l'estat de la canonada principal. S'ha cobert la distància entre l'estació de tractament de l'Ampolla i l'Ametlla de Mar.
Camp de Tarragona

La Ruta del Cister promourà la inserció de dones joves al sector turístic

21 Setembre 2022
Ho farà mitjançant la prova pilot del projecte Internisa. Idea liderada per l'Agència Catalana de la Joventut, s'han estrenat punts d'informació a les Oficines Joves de la Conca i l'Alt Camp.
Camp de Tarragona

La refineria de Repsol inicia divendres la parada més important de la història

20 Setembre 2022
És l'aturada de manteniment de major abast perquè durarà 53 dies i s'hi inverteixen 100 milions d'euros. Un dels objectius és millorar en eficiència energètica.
Camp de Tarragona

El CAT activa el pla d'emergència per sequera

20 Setembre 2022
Ja fa dos mesos que els nivells del pantà de Mequinensa estan per sota dels llindars que es consideren correctes. El consorci explica que no es contemplen restriccions.
Camp de Tarragona

L'Orgue de Poblet passa revisió abans d'iniciar el festival internacional

19 Setembre 2022
L’equip suís que el va crear ha tornat deu anys després per revisar les peces una a una. Dissabte comença el Festival Internacional d'Orgues, aturat des de la pandèmia.
Camp de Tarragona

El Volei SPiSP s'emporta el primer derbi de la temporada

19 Setembre 2022
Així, mantenen intactes les opcions de títol i de cara a una segona jornada que es jugarà a Tarragona aquest diumenge i on participaran tots els equips catalans presents per definir cadascuna de les places classificatòries definitives.
Camp de Tarragona

El Govern destinarà 23,5 milions per a infraestructures socials del Camp de Tarragona

15 Setembre 2022
La inversió més important serà per millorar l'eficiència energètica del CAP de Torreforta, que rebrà una injecció de més de 2,5 milions d'euros.
Camp de Tarragona

La inflació tarragonina supera la de Catalunya i Espanya

15 Setembre 2022
Els preus han tornat a pujar durant el segon trimestre de l'any i s'incrementaran de nou aquests pròxims tres mesos. Els experts vaticinen que la inflació no es frenarà fins l'any vinent.
Camp de Tarragona

La Diputació aposta pels grans esdeveniments culturals del territori

15 Setembre 2022
Obrirà una nova línia d'ajuts al sector de dos milions d'euros destinats a ajuntaments i entitats per a consolidar les grans apostes culturals de la demarcació.
Camp de Tarragona

Volei SPiSP i Cèvol obren una Lliga Catalana que acabarà a casa

15 Setembre 2022
La campanya de voleibol 2022-2023 comença aquest dissabte tant per al Volei SPiSP com per al Cèvol Torredembarra. Ho fa a través de la Lliga Catalana, que començarà a Lleida i que acabarà el cap de setmana vinent a Tarragona.
Camp de Tarragona

Pellicer: 'L'estació intermodal s'ha de denominar Vila-seca - Aeroport de Reus'

14 Setembre 2022
L'alcalde reusenc ha fet aquesta proposta en el marc d'una conferència del president d'AENA, Maurici Lucena, a la Cambra de Reus.
Camp de Tarragona

La pretemporada de les lesions

14 Setembre 2022
L'estiu passa factura i engreixa les infermeries dels principals equips masculins del territori. Tant CB Salou com CBT i CB Valls treballen amb importants limitacions per culpa de les constants absències.
Camp de Tarragona

L'AEHT celebra el 45è aniversari amb el sopar anual

13 Setembre 2022
Feia dos anys que no es podia celebrar aquesta cita i la d'enguany va servir per demostrar el bon estat de salut de la federació hostalera, que actualment compta amb més de 800 socis.
Camp de Tarragona

Neix ImpulsCatSud per fomentar la prosperitat de la Catalunya meridional

13 Setembre 2022
L'entitat agrupa companyies i associacions d'empreses com l'AEQT o el Clúster TIC Catalunya Sud. Els principals objectius impliquen atreure inversions al territori i evitar la fuga de talent.
Camp de Tarragona

TAC12 s'endinsa a TikTok

13 Setembre 2022
És la plataforma amb més potencial dels últims temps i des d'on volem explicar i sobretot acostat tot allò que fem i farem. Una finestra en línia oberta més per acostar-los el dia a dia de la tele.
Camp de Tarragona

L'Aeroport tanca l'agost per sota del 2019

12 Setembre 2022
Les instal·lacions han rebut 162.500 passatgers, el 82% dels que hi van passar l'agost del 2019. Els vols nacionals, residuals.