La Creu Roja atén menys persones, però més vulnerables

20 Mai 2024
En total, 48.253 persones van ser ateses, una xifra menor que la del 2022. Tot i això, prop de 21.000 d'aquestes es trobaven en situació d'extrema vulnerabilitat, una dada que puja un 1,8%.
Camp de Tarragona

És massa d'hora per obrir les fonts?

20 Mai 2024
Els experts creuen que la mesura no és precipitada, però indiquen que ajudava a la conscienciació de la població sobre la manca d'aigua.
Camp de Tarragona

Cau una organització criminal dedicada a desocupar habitatges

20 Mai 2024
Dos dels detinguts ja han ingressat a presó. Actuaven sota l'aparença d'una empresa i expulsaven els inquilins amb coaccions, amenaces o l'ús de la violència.
Camp de Tarragona

Els gladiadors tornen a triomfar a Tarraco Viva

20 Mai 2024
Les representacions de les lluites romanes van tornar a l'amfiteatre, però també a Salou. Les legions romanes van fer la seva aparició a Altafulla i a Constantí es va donar vida a les pintures de la cúpula de Centcelles.
Camp de Tarragona

Salou triplica la seva població a l'estiu

17 Mai 2024
Les segones residències fan augmentar entre el juny i el setembre en més de 67.000 persones la població resident. També augmenten considerablement la població a l'estiu a Altafulla, Vila-seca i Torredembarra, mentre que Valls en perd.
Camp de Tarragona

Dimarts s'enderrocarà l'edifici de San Vicente Ferrer

16 Mai 2024
L'antic prostíbul i la nau industrial deixaran una àrea lliure de més de 4.000 metres quadrats. L'Ajuntament va oferir els terrenys a la Generalitat per construir-hi el centre de descarbonització de la indústria.
Camp de Tarragona

Les distincions a la cuina de la demarcació no paren de créixer

16 Mai 2024
El Consell d'Experts de l'AEHT, que engloba els restaurants amb Estrella Michelin o Sol Repsol, ha passat de 5 membres al 2018 als 13 actuals. Els dos darrers a incorporar-se, els ebrencs Agadir i Citrus del Tancat.
Camp de Tarragona

Dansa a l'antiga presó, entre les propostes culturals

16 Mai 2024
Presentem algunes de les principals propostes culturals per aquest cap de setmana. Passem per l'antiga presó de Tarragona però també per la Sala Zero, el Teatre Tarragona i el Palau de Congressos.
Camp de Tarragona

La Costa Daurada tindrà més platges per a gossos

15 Mai 2024
L'Ajuntament de Tarragona confirma l'espai, amb tots els serveis, a la platja del Miracle, mentre explora afegir-hi una segona opció. Torredembarra i Salou s'estrenen i Altafulla introdueix canvis. Vila-seca, mentrestant, no s'hi afegeix.
Camp de Tarragona

Dos detinguts a Tarragona en un operatiu internacional contra el tràfic de marihuana

15 Mai 2024
En total, s'han fet 54 detencions en cinc països diferents. Es tracta d'un clan familiar que, des d'aquí, es dedicava a produir i vendre marihuana a Europa.
Camp de Tarragona

PortAventura amplia l'espai per a famílies amb menors amb patologies greus

15 Mai 2024
L’acció social de PortAventura World genera oasis "d'emocions positives". El Dreams Village suma 4 cases més i el nombre de famílies beneficiades passarà de 280 a 420 cada temporada.
Camp de Tarragona

Restablerta la circulació de trens entre Reus i Picamoixons

14 Mai 2024
El xoc entre una furgoneta i un tren de mercaderies havia obligat a interrompre el servei. D'altra banda, un robatori de coure a Les Borges Blanques també havia afectat la línia de Lleida.
Camp de Tarragona

El Govern evita analitzar l'impacte de Hard Rock en el resultat electoral

14 Mai 2024
Primera reunió del consell de govern de la Generalitat després de les eleccions d'aquest diumenge i de l'anunci de Pere Aragonès de renunciar al seu escó. La portaveu ha insistit que Esquerra no combregava amb el projecte.
Camp de Tarragona

AENA millorarà la zona de l'aeroport on aparquen els avions

14 Mai 2024
S'han adjudicat els treballs de renovació de la plataforma per 8,7 milions d'euros. Permetran un millor subministrament elèctric als avions per fer la seva estada a l'aeroport més sostenible.
Camp de Tarragona

El Ministeri de Transports no descarta el sabotatge en el caos de Rodalies

13 Mai 2024
Anuncia que ho denunciarà als jutjats i emmarca els fets en una situació que qualifiquen de preocupant a la xarxa ferroviària catalana. Xifra els danys en 15 milions.
Camp de Tarragona

El PSC guanya les eleccions a Tarragona on ERC s'enfonsa

13 Mai 2024
Els socialistes guanyen dos escons per la circumscripció de Tarragona, els mateixos que el Partit Popular que torna a tenir representació per les comarques tarragonines. En canvi, la CUP, Comuns Sumar i Ciutadans la perden.
Camp de Tarragona

Menys partits, tendència a la dreta i sense majoria independentista

13 Mai 2024
La representació tarragonina al Parlament es concentrarà en 5 partits, dos menys que en l'anterior legislatura. El Partit Popular firma la remuntada més rellevant.