3 de cada 4 crítics no s'han vacunat

28 Juliol 2021
La majoria dels pacients crítics podrien estar immunitats inoculats, ja que formaven part de segments vacunables. Salut situa al 12% el nombre de pacients d'UCI amb la primera dosi i al 15% els que tenien immunitat total.
Camp de Tarragona

Millora progressiva, però molt lenta

28 Juliol 2021
Salut comunica una defunció més per coronavirus al Camp de Tarragona on el perill de contagi cau des de fa dues setmanes. Ara bé, els indicadors de risc actual continuen pels núvols malgrat les restriccions sanitàries.
Camp de Tarragona

Repsol posa en marxa un reactor per fabricar un producte pioner a la Península Ibèrica

28 Juliol 2021
Es tracta d'un nou producte d'alta gamma que ajudarà a millorar els components de l'automoció. La nova planta ha suposat una inversió de 31 milions d'euros.
Camp de Tarragona

El turisme espanyol salva el mes de juliol a la Costa Daurada

28 Juliol 2021
Enguany es troba a faltar el turisme britànic, el rus i l'irlandès. Tot i això el sector espera que la situació millori a l'agost amb la tornada dels vols britànics.
Camp de Tarragona

Descarten que l'incendi de la Conca i l'Anoia fos intencionat

27 Juliol 2021
Els Agents Rurals apunten a l'accident mecànic d'algun cotxe o tractor com a causant. D'altra banda, 26 dotacions de Bombers duen a terme tasques de supervisió i refredament.
Camp de Tarragona

Toc de queda fins al 6 d'agost

27 Juliol 2021
Així ho ha decidit el Govern que sol·licitarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l'aval al confinament nocturn per continuar frenant la corba de contagis i hospitalitzacions de les últimes setmanes.
Camp de Tarragona

Òscar Sánchez, president del Consell Comarcal del Tarragonès gràcies al pacte amb Junts

27 Juliol 2021
El també alcalde socialista de Constantí va superar la candidatura de la torrenca Núria Batet. El resultat respon al pacte entre PSC i Junts, durament críticat pels republicans, que demanaven un lideratge independentista.
Camp de Tarragona

Dos morts i més pacients a l'UCI

27 Juliol 2021
Salut comunica dues defuncions més per coronavirus al Camp de Tarragona, on el risc de rebrot se situa per sota dels 1.000 punts per primera vegada des de principis de mes i on creix el nombre de crítics.
Camp de Tarragona

L'incendi de la Conca i l'Anoia, estabilitzat

26 Juliol 2021
Ja fa baixada. La pluja d'aquest dilluns i la pujada del grau d'humitat permeten tenir estabilitzat l'incendi de Santa Coloma de Queralt, que ha cremat ja gairebé 2.000 hectàrees, la majoria d'elles a l'Anoia i la resta, a la Conca.
Camp de Tarragona

Les arts escèniques arriben al monestir de Santes Creus

26 Juliol 2021
L’Atelier della Luna ha alterat per unes hores l’univers del monestir de Santes Creus amb una proposta trenacdora de la mà de Marcel·lí Antúnez.
Camp de Tarragona

Noves baixes a CB Valls i CBT

26 Juliol 2021
Adrià Rivas no continuarà al Club Bàsquet Valls el curs vinent. El base reforçarà el Maristes de Badalona. Els qui tampoc seguiran a l'EBA local aquesta tardor són els fins ara jugadors del CBT, Joan Sorolla i Tomás Kohan, quan ja tenim dates d'inici de la…
Camp de Tarragona

Més d'un miler de contagis en dos dies

26 Juliol 2021
El ritme de creixement de positius al Camp de Tarragona no s'atura tot i la disminució de la xifra d'ingressats respecte a divendres. El nombre de pacients crítics, en canvi, és el més alt en dos mesos.
Camp de Tarragona

7 de cada 10 ja tenen la primera dosi

23 Juliol 2021
Aquesta setmana es torna a impulsar l’administració de primeres dosis que arribaran als col·lectius més joves. Salut ha notificat una nova víctima mortal les 24 hores.