Els sindicats troben a faltar nous projectes a Tarragona

07 Desembre 2023
La UGT i Comissions Obreres es mostren escèptics amb l'impacte dels Next Generation i adverteixen de la importància d'aprofitar el Fons per la Transició Nuclear.
Camp de Tarragona

Creu Roja necessita 6.000 joguines per a 2.000 infants vulnerables

07 Desembre 2023
Programa dues jornades d'activitats familiars en el marc de la Joguina Educativa. Seran aquest dissabte i el 16 de desembre a la plaça Corsini de Tarragona.
Camp de Tarragona

Les propostes culturals del Pont

07 Desembre 2023
Pel Pont també hi ha oferta cultural. Ens fixem en algunes de les propostes que trobarem al Camp de Tarragona aquests dies festius.
Camp de Tarragona

“Renovables sí, però així no”

06 Desembre 2023
Un centenar de persones han tallat la C-37 entre Valls i el Pla de Santa Maria. És un dels dotze talls a carreteres catalanes que han dut a terme integrants d’un centenar de plataformes de defensa del territori per reclamar una transició energètica…
Camp de Tarragona

Bones previsions turístiques pel pont amb ocupacions del 80%

05 Desembre 2023
Amb tot, el sector considera que serà un pont més profitós que el de l'any passat, que no va caure tan bé i va tenir temperatures més baixes.
Camp de Tarragona

Comença la tala de 45 hectàrees de pins morts per la sequera a Poblet

04 Desembre 2023
Fins al març, el Departament d'Acció Climàtica estima que es retiraran més de 30.000 arbres que han mort per una plaga d'escarabats afavorida per la falta d'aigua.
Camp de Tarragona

Tarragona és la demarcació catalana on més puja l'atur

04 Desembre 2023
L'increment, això sí, ha estat modest, tan sols d'un 1%. Són unes 400 persones més desocupades que, sobretot, corresponen al sector serveis.
Camp de Tarragona

Un projecte per reorientar laboralment els joves aturats

04 Desembre 2023
Els ajuntaments de Tarragona i Reus col·laboren per donar resposta a l'alta oferta de llocs de treball al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Camp de Tarragona

Resum esportiu del cap de setmana

04 Desembre 2023
Recollim les cròniques dels principals equips del Camp de Tarragona, com l'ensopegada del Nàstic, les victòries de la UE Valls i el CB Salou o la derrota del CB Tarragona.
Camp de Tarragona

Suport gairebé unànime als pressupostos de la Diputació de Tarragona

01 Desembre 2023
Les formacions polítiques s'han felicitat del consens i de la principal novetat que aplicarà l'ens supracomarcal. Unifica les subvencions en un pla global per a tot el mandat.
Camp de Tarragona

9 de cada 10 accions del Pla de Salut del Camp de Tarragona s'han executat o iniciat

01 Desembre 2023
De moment, s'han completat més de la meitat de les 159 accions que contempla aquest document clau per millorar l'atenció, la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.
Camp de Tarragona

La prèvia esportiva del cap de setmana

01 Desembre 2023
El Nàstic visita aquest diumenge l'Unionistas de Salamanca després de la victòria de la tranquil·litat. El rival ferit i perillós, després de set jornades sense conèixer la victòria. I avui us explicarem la iniciativa solidària del vallenc Albert Martín. El…
Camp de Tarragona

Gairebé la meitat de les agressions sexuals denunciades han estat a menors

30 Novembre 2023
Són dades del que portem d'any a Tarragona i s'han donat a conèixer en la presentació de la nova guia Barnahus que pretén millorar l'atenció als menors que han patit alguna agressió sexual.
Camp de Tarragona

Cap de setmana de musicals i aniversaris

30 Novembre 2023
L’agenda cultural d’aquest cap de setmana ens deixa gires d’aniversari i musicals.
Camp de Tarragona

Tarragona manté les estrelles Michelin i el vila-secà Xatruch en suma la tercera

29 Novembre 2023
La demarcació conserva els set restaurants distingits, quatre del Camp de Tarragona i tres de les Terres de l'Ebre. El titular de la nit se l'endú el Disfrutar d'Eduard Xatruch que es fa amb tres estrelles.
Camp de Tarragona

La docència obre la porta a noves mobilitzacions de cara al segon trimestre

29 Novembre 2023
Així ho han anunciat els sindicats, que consideren que la situació dels docents catalans ha empitjorat des del relleu al capdavant de la conselleria d'Educació.
Camp de Tarragona

L'Aeroport preveu un 16% més de passatgers l'any vinent

28 Novembre 2023
Les novetats de la nova temporada s'han anunciat en l'acte de commemoració dels 20 anys del Pacte de la Boella, quan es va constituir la taula estratègica de l'aeroport.