UGT denuncia l'excés de professors associats a la URV

01 Juny 2023
El sindicat alerta que se n'ha estat fent un ús inadequat, ja que se'ls hi ha carregat tasques impròpies. La URV és la que té un percentatge més elevat d'aquest perfil de professor.
Camp de Tarragona

Consells Comarcals: PSC primera força al Tarragonès i Junts a l'Alt Camp i la Conca

31 Mai 2023
Canvia la primera força als consells de l'Alt Camp i la Conca de Barberà respecte al 2019. Si fa quatre anys Esquerra va aconseguir més consellers, ara Junts és la força amb més pes.
Camp de Tarragona

Per què l'abstenció va castigar l'esquerra independentista?

31 Mai 2023
La desmobilització de part de l'electorat independentista, especialment el d'esquerres, és una de les claus que els experts donen per entendre els resultats de les eleccions municipals.
Camp de Tarragona

Els engranatges dels pactes comencen a rodar

30 Mai 2023
La governabilitat de diversos consistoris del Camp de Tarragona depèn dels acords que puguin teixir els grups municipals.
Camp de Tarragona

51 municipis del Consorci d'Aigües de Tarragona, en alerta per sequera

30 Mai 2023
El govern català ha pres la decisió avui arran del descens de reserves de l'embassament de Mequinensa i entrarà en vigor la setmana vinent.
Camp de Tarragona

Drons per evitar incendis forestals

30 Mai 2023
És la novetat d'Endesa per la nova campanya de prevenció d'incendis i incidents al voltant de les seves línies de baixa, mitja i alta tensió.
Camp de Tarragona

Pedro Sánchez convoca eleccions anticipades

29 Mai 2023
És la reacció del president del govern espanyol l'endemà dels resultats electorals que a l'Estat han donat la victòria al Partit Popular i hi hagut un clar augment de l'extrema dreta.
Camp de Tarragona

La participació més baixa de la història

29 Mai 2023
Per primera vegada, a Tarragona es va quedar tan sols en el 52%, mentre que a Salou va ser més gent la que es va quedar a casa que no pas la que va votar.
Camp de Tarragona

Vila-seca i Constantí, majories folgades en temps d'atomització

29 Mai 2023
Pere Segura aconsegueix la majoria absoluta amb 3.900 vots, mentre que Óscar Sánchez també revalida el càrrec per la porta gran.
Camp de Tarragona

Majories que donen el govern, però amb condicionants

29 Mai 2023
És el cas de Salou, on la fusió de Pere Granados amb el PSC no ha sumat tant com esperaven. O Valls, on Dolors Farré, de Junts, ha reforçat la seva posició, però necessitarà pactes per garantir un govern estable.
Camp de Tarragona

Hora de pactes a Montblanc, Torredembarra i Altafulla

29 Mai 2023
Consistoris fragmentats que obligaran a buscar pactes o, en cas de no arribar a enteses necessàries, governs en minoria. A Josep Andreu, Eduard Rovira i Jordi Molinera els toca prendre la iniciativa per formar govern.
Camp de Tarragona

Esquerra serà la força més representada a la Diputació

29 Mai 2023
ERC tindrà 9 diputats, mentre que PSC i Junts empaten amb 8. D'altra banda, s'incorporarà un representant del PP i de VOX.
Camp de Tarragona

Pocs vots marquen la diferència

29 Mai 2023
La CUP es va quedar a les portes de l'Ajuntament de Tarragona per una quarantena de vots. A Valls només 8 vots van impedir el cinquè regidor del PSC i Ara Altafulla es queda fora per tan sols 10 vots.
Camp de Tarragona

Esforç majúscul a TAC12 per viure les eleccions de ben a prop

26 Mai 2023
Des de les 9 del matí i fins entrada la nit, trepitjarem col·legis electorals, carrers i seus dels partits per seguir el minut a minut. Ho farà possible un equip de 40 professionals.
Camp de Tarragona

Qui continua i qui deixa les banquetes del Camp de Tarragona?

25 Mai 2023
El curs esportiu dels equips del Camp de Tarragona arriba a la fi aquest cap de setmana. Ara és hora de començar a definir els respectius projectes de cara a l'any vinent.
Camp de Tarragona

La Costa Daurada ja rep més turistes que abans de la pandèmia

23 Mai 2023
El nombre de visitants dels primers quatre mesos del 2023 és superior al del 2019. Han arribat més de 400.000 turistes i un 32% dels quals són estrangers.
Camp de Tarragona

La manca de llevadores rebaixa la qualitat assitencial

23 Mai 2023
El col·lectiu alerta que la mancança encara es farà més gran en els pròxims anys, quan es jubilin moltes llevadores actuals. El 70% del col·lectiu ja treballa en més d'un lloc per manca de professionals.