Altafulla enceta una nova temporada de platja

17 Juny 2021
Comença la temporada turística de platja a Altafulla, on ja funciona el servei de socorrisme. Enguany es recupera també el servei de dutxes i rentapeus, que l’any passat no va funcionar per la pandèmia. E
Altafulla

Altafulla fa balanç dels dos anys del govern municipal

16 Juny 2021
Es valora la feina feta amb relació al desenvolupament urbanístic orientat a generar habitatge públic, la creació del futur centre de dia per a la gent gran o la gestió sostenible de la platja.
Altafulla

Gossos policia s'exhibeixen a Altafulla

16 Juny 2021
És la cloenda d'unes jornades formatives sobre operatives policials que han servit als agents altafullencs per compartir experiències i aprenentatges vinculats a la feina dels cossos de seguretat.
Altafulla

El Voramar s'emporta la millor tapa de La Xoixeta d'Altafulla

11 Juny 2021
La xef del restaurant, Sara Nicolàs, és la quarta vegada que s'emporta aquest guardó. En total s'han repartit més de 4.000 tapes i des de l'Ajuntament ho valoren com un èxit enmig de les restriccions de l'hostaleria.
Altafulla

Els casals infantils d'estiu d'Altafulla arrencaran el 28 de juny

11 Juny 2021
Un, destinat a activitats de lleure amb una capacitat per a seixanta infants i que s'impulsa des de la regidoria de Joventut amb la complicitat de Viu Lleure. L'altre, amb l'esport com a base, el dirigeix el Consell Esportiu del Tarragonès.
Altafulla

Les dones sàvies seran les protagonistes durant la Nit de Bruixes

08 Juny 2021
Es durà a terme un cap de setmana abans de l'habitual, del 18 al 19 de jun, i hi haurà una trentena de paradetes amb noves ubicacions al centre del municipi per respectar les mesures sanitàries.
Altafulla

Altafulla posa en marxa el Consell de Medi Ambient

07 Juny 2021
L'òrgan està format pel GEPEC, l'Associació Mediambiental La Sínia, ciutadans interessats en la matèria i membres dels grups municipals.
Altafulla

Restauren el mur de l'antic cementiri d'Altafulla

03 Juny 2021
Altafulla recuperarà en breu de forma completa el mur de l’antic cementiri que va caure durant el temporal Glòria. Després de quatre mesos de tasques, l’estructura interna s’ha reforçat i el revestiment s’ha aixecat de nou.
Altafulla

L'escola d'adults d'Altafulla retardarà mig any més la seva obertura

03 Juny 2021
Els alumnes de l’Escola d’Adults d’Altafulla tampoc començaran el nou curs el proper mes de setembre. L’Ajuntament encara espera la resolució judicial del contenciós que arrossega des de 2019 per presumptes irregularitats contractuals.
Altafulla

Les policies locals d'Altafulla, Torredembarra i Creixell, més a prop de l'acord

01 Juny 2021
El ple altafullenc va aprovar la mesura per millorar les intervencions d'emergència i perquè els agents dels tres cossos disposin de més seguretat jurídica.
Altafulla

La ciutadania d'Altafulla ja pot decidir com invertir 60.000 euros

27 Mai 2021
Ja es poden fer arribar a l'Ajuntament, fins al 25 de juny, les propostes per als nous pressupostos participatius. Els majors de 16 anys podran votar una desena d'opcions escollides de l'1 al 15 de setembre.
Altafulla

Escolars d'Altafulla planten flora autòctona per assegurar el cordó dunar

27 Mai 2021
L'acció s'emmarca en el pla de gestió de la platja altafullenca. Els següents passos seran conèixer els corrents per poder retenir l'aigua, filtrar-la i que no s'emporti la sorra.
Altafulla

Altafulla invertirà mig milió d'euros per renovar les places dels Vents i Martí Royo

24 Mai 2021
Les diverses actuacions de millora s’emportaran més de 700.000 euros dels 1,3 milions disponibles. Joventut, Cultura i Participació seran altres àrees que es potenciaran amb més inversió.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…