Membres de la Fundació Onada codirigeixen el documental 'Un riu naixerà'

20 Setembre 2021
És una iniciativa de la productora Dos Punts amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla per tal d’apropar els formats audiovisuals a persones amb dificultats. E projecte es va gravar a la desembocadura del riu Gaià.
Altafulla

El nou cartipàs d'Altafulla reforça el coalcalde Jordi Molinera amb Turisme i Gent Gran

17 Setembre 2021
És una nova etapa d'un govern que s'ha quedat només amb els regidors d'Esquerra després de la marxa del PSC i d'Ara Altafulla i que haurà de buscar aliances puntuals per tirar endavant els seus objectius de mandat.
Altafulla

La regidora Natàlia Sanz abandona el govern d'Altafulla

16 Setembre 2021
Explica que no s’han posat d’acord amb la resta de l’equip de govern des de la sortida de la regidora del PSC Imma Morals a finals d’agost, fins al punt que no hi ha hagut consens en diversos temes com el repartiment de les regidories.
Altafulla

Els botellots disparen les actuacions policials a Altafulla

14 Setembre 2021
La Policia Local d'Altafulla ha efectuat més de 2.600 serveis durant l'estiu. S'han imposat 54.000 euros en sancions per incompliment de mesures Covid i per les festes il·legals.
Altafulla

Punt final a La Petita i als dos segles del vot de poble d'Altafulla

13 Setembre 2021
Altafulla ha acomiadat la Festa Major Petita i també la commemoració dels 200 anys del vot de poble, una celebració que s'havia hagut d'ajornar.
Altafulla

Tot a punt per començar el curs escolar amb mesures més laxes

10 Setembre 2021
No caldrà prendre la temperatura a l'entrada de l'escola ni dur la mascareta a l'exterior dins del grup bombolla. Tot i això, sí que serà obligatòria dins les aules a partir de primària.
Altafulla

Altafulla celebra la tradicional Pujada a l'Ermita

05 Setembre 2021
El també Memorial Baltassar Rabassa ha reunit més d'una cinquantena de participants i s'engloba dins la programació de la Festa Major Petita d'Altafulla, sota l'organització dels Atletes d'Altafulla.
Altafulla

Canvi de sentit en l'últim tram del carrer de Dalt d'Altafulla

27 Agost 2021
Es tracta del tros que comprèn des del carrer de les Escoles fins al carrer principal, Marquès de Tamarit. L'objectiu principal és reduir la circulació de vehicles per la Vila Closa i donar preferència als vianants.
Altafulla

L'oposició d'Altafulla descarta una moció de censura

24 Agost 2021
L'equip de govern de l'Ajuntament d'Altafulla governarà en minoria, almenys de moment. Junts descarta entrar si no pot recuperar l'acta del regidor no-adscrit.
Altafulla

Imma Morales: "Renuncio per vàries discrepàncies"

24 Agost 2021
La regidora socialista explica que no ha pres la decisió només per una qüestió, sinó que ha estat un cúmul de circumstàncies i que s'ha sentit poc escoltada. Ara diu que treballarà igualment per Altafulla des de l'oposició.
Altafulla

El Govern d'Altafulla lamenta la sortida de Morales i no contempla ampliar l'equip

23 Agost 2021
La fins ara regidora de Via Pública, la socialista Imma Morales, passa a l'oposició perquè creu que no se l'ha tingut en compte en decisions que s'han pres i que afectaven directament la seva regidoria.
Altafulla

Altafulla organitza rutes en bicicleta per descobrir els camins

20 Agost 2021
Les excursions surten cada dimarts i dijous a les 7 hores de la tarda des de l'Oficina de Turisme i s'allargaran fins al 26 d'agost.
Altafulla

El problema podria traslladar-se a Torredembarra

17 Agost 2021
El toc de queda s'aplicarà també a Altafulla i Montblanc des de divendres perquè el Govern rebaixa el llindar de restricció, però deixarà d'estar vigent a Torredembarra. Això podria tenir un efecte negatiu si es trasllada la problemàtica dels botellots de les…

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…