Altafulla presenta un ambiciós avantprojecte de remodelació del litoral

16 Gener 2022
La proposta, que s'ha donat a conèixer a través d'una passejada i una audiència pública, parteix de l'anàlisi de les problemàtiques de la façana marítima altafullenca.
Altafulla

Altafulla tindrà un nou espai per a l'Arxiu Municipal aquest estiu

13 Gener 2022
Ja han començat les obres a l'edifici adjacent a les antigues escoles Teresa Manero. Aquí és on es traslladarà la documentació que hi ha actualment al dipòsit situat al carrer del Vinyet, a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal.
Altafulla

Altafulla recupera la cavalcada, però sense caramels

05 Gener 2022
Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut els carrers d'Altafulla abans de començar a repartir els regals. A mitja tarda, els membres de l'Ajuntament els han rebut per entregar-los les claus de la vila per entrar a totes les cases.
Altafulla

L'oposició d'Altafulla demana un ple per definir els usos de l'Esplai

29 Desembre 2021
La percepció que tenen els vuit regidors és que l'Ajuntament ha programat actes aliens al col·lectiu de la gent gran d'ençà que l'espai es va veure obligat a tancar el març del 2020.
Altafulla

Brises de Mar deixarà de consumir aigua de pou a partir del juny

15 Desembre 2021
Les actuacions del projecte d'interconnexió del dipòsit d'aigua amb el de Sant Antoni començaran a finals de febrer amb un pressupost de 400.000 euros.
Altafulla

Altafulla rebrà els seus nadons amb una caixa regal

13 Desembre 2021
L’Ajuntament d’Altafulla tindrà un detall amb els nadons que s’empadronaran al municipi a partir de 2022.
Altafulla

Altafulla recupera la fira de Nadal amb una vintena de paradistes

13 Desembre 2021
El vent va obligar a suspendre l'activitat divendres i dissabte i es va haver de concentrar en diumenge.
Altafulla

Altafulla restaura el seu document més antic

03 Desembre 2021
Es tracta del cadastre de l'any 1777. Un registre administratiu conservat a l'Arxiu Municipal i on es descriuen els béns immobles rústics i urbans d'aquell any.
Altafulla

Els fets delictius a Altafulla disminueixen un 10%

01 Desembre 2021
Per exemple, enguany, només s’han produït una vintena de robatoris en els 5.000 habitatges que hi ha. Són dades que s’han donat a conèixer durant la Junta Local de Seguretat.
Altafulla

El ple d'Altafulla cobrarà les retribucions i dietes anul·lades per sentència judicial

30 Novembre 2021
Van ser els grups de l'oposició, Alternativa i Junts per Altafulla, els qui ho van recórrer perquè entenien que no s'havia convocat correctament el ple on es va votar, el juny del 2019.
Altafulla

Altafulla commemora el Dia contra la Violència de Gènere

25 Novembre 2021
Els i les participants a l’acte central de commemoració del Dia contra la Violència de Gènere a Altafulla han dibuixat un mural de mans liles com a testimoni del compromís de la localitat contra les violències masclistes.
Altafulla

Altafulla vol reduir un 10% el volum de residus

19 Novembre 2021
El consistori treballa en un Pla Local de Prevenció. En el marc de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, es recolliran propostes per al projecte.
Altafulla

L'equip de govern i l'oposició d'Altafulla es queden sense cobrar

18 Novembre 2021
Una sentència invalida el ple d'Altafulla en què es va aprovar el cartipàs i les retribucions dels regidors després de les passades eleccions municipals. Ho fa arran de la denúncia que van presentar Alternativa Altafulla i Junts.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…