La UPC estudiarà la platja d'Altafulla per accelerar les solucions

26 Novembre 2022
L'estudi de la Universitat Politècnica de Catalunya durarà dos anys i tindrà un cost de 34.000 euros per a l'Ajuntament; les actuacions posteriors, però, aniran a càrrec de Costes de l'Estat.
Altafulla

Altafulla impulsa millores de clavegueram, subministrament d'aigua i voreres al barri marítim

17 Novembre 2022
Es tracta dels carrers Francesc de Mar, Jovera i la plaça Boters. D'altra banda, també se substituirà el paviment de les voreres de Francesc de Mar i un tram de Via Augusta.
Altafulla

Altafulla diu adéu a Sant Martí

14 Novembre 2022
Divendres al vespre va destacar la rua. El cap de setmana va estar farcit d'actes, amb un correfoc que va culminar la festa major. Els diables van fer també els seus versots a la plaça del Pou.
Altafulla

La festa més tradicional pren protagonisme a Altafulla

11 Novembre 2022
Els elements han acompanyat la imatge de Sant Martí de Tours pels carrers. Abans, el tradicional pilar pujant les escales ha deixat una imatge excepcional: per primer cop una dona l’ha pujat en la posició de segon.
Altafulla

Plantegen canvis per millorar la seguretat de La Violeta

09 Novembre 2022
El govern d'Altafulla obre la porta a adaptar-la per a actes a peu dret amb aforament limitat, però s’oposa a completar el projecte amb noves sortides d’emergència, que permetrien més capacitat amb garanties de seguretat.
Altafulla

Hèctor López Bofill es querellarà contra Xavier Rofas

08 Novembre 2022
Acusa el seu excompany de candidatura de delictes d’amenaces, injuries i assetjament que s’haurien comés a través de missatges de veu i escrits.
Altafulla

Arrenca la millorada recollida porta a porta de la Vila Closa d'Altafulla

07 Novembre 2022
Tot i que encara és d'hora per fer balanç, la diferència és evident, ja el veïnat podia treure les escombraries barrejades fins avui. Ara, es recullen dues fraccions al dia, de dilluns a dissabte.
Altafulla

Sant Martí omple de festa Altafulla

07 Novembre 2022
Pepe Caro ha estat el pregoner d'enguany. El reconeixement es va voler fer extensiu a l'equip de la Brigada Municipal, on tants anys va treballar el Pepe i que va dur a terme una tasca essencial durant la pandèmia.
Altafulla

Els Castellers d'Altafulla i els Xiquets de Tarragona tanquen el 2022

07 Novembre 2022
Els locals van acomiadar-se sense poder-se treure l'espineta amb el 3de7; això sí, van descarregar el 4de7. Els ratllats van aprofitar l'última cita per rodar castellers en l'adéu d'Alfredo González com a cap de colla.
Altafulla

Altafulla viu el seu primer Despertar dels Gegants per Sant Martí

04 Novembre 2022
La Colla Gegantera del municipi va repartir 200 campanetes pels comerços de la vila per tal que els ciutadans poguessin comprar-les i es van esgotar.
Altafulla

Altafulla i Costes prioritzen l'aportació de sorra provinent de Torredembarra

03 Novembre 2022
La direcció territorial de Costes de l'Estat confirma que el conveni del Port de Torredembarra amb la Generalitat obliga a retirar sorra de la Paella i portar-la a platges com l'altafullenca.
Altafulla

Assistents de veu per millorar la qualitat de vida de les persones grans

03 Novembre 2022
Una prova pilot avalua com els assistents virtuals de veu, com Alexa o Siri, poden ajudar les persones grans i amb dependència en el seu dia a dia. L’objectiu és verificar si aquests dispositius poden fomentar un envelliment actiu.
Altafulla

Altafulla aprova el modificatiu de crèdit pendent des de l'estiu

02 Novembre 2022
Servirà per pagar factures pendents, reomplir partides en negatiu o que s'haurien esgotat d'aquí a final d'any, i per afrontar reparacions com la que precisa la piscina.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…