Èxit en la Copa Catalunya Infantil BTT d'Altafulla

21 Març 2023
Hi van participar 210 nens i nenes, una xifra que millora la participació de l'any anterior.
Altafulla

Altafulla acollirà la segona cita del Campionat Català de BTT infantil

14 Març 2023
La prova se celebrarà aquest diumenge al matí al voltant de l'ermita. Hi correran uns 200 bikers des de les deu del matí fins passats dos quarts d'una del migdia.
Altafulla

Altafulla recupera el projecte de dues basses per acabar amb les inundacions a Baix a Mar

06 Març 2023
Es farien a la rotonda del Pontet. És la solució de l'equip de govern a una reivindicació històrica que no serà fàcil de dur a terme, ni per pressupost, ni per terminis.
Altafulla

El ple d'Altafulla aprova inicialment la reforma de la piscina

28 Febrer 2023
Durant l'últim semestre del 2022 va perdre 11 milions de litres. És per això que l'equip de govern defensa la necessitat de l'obra tant a la piscina gran com a la infantil.
Altafulla

Eva Martínez pren possessió com a regidora d'Altafulla

28 Febrer 2023
No va estar exempta de polèmica, ja que l'EINA va retreure a l'equip de govern que no figurés a l'ordre del dia, fet que va obligar a fer un recés per assegurar que s'estava complint la norma.
Altafulla

La Violeta estrena l'Straperlo

27 Febrer 2023
El casal auditori altafullenc ha congregat sis bandes i dj's del Camp de Tarragona, una aposta que ha anat acompanyada de degustacions de vins, cerveses artesanes i menjar de productors del territori.
Altafulla

Altafulla crema el Rei Carnestoltes sense diables

23 Febrer 2023
No hi van participar per la polèmica oberta amb l'equip de govern per la no cessió d'un local per poder fer les carrosses. Es tanca així un carnaval polèmic.
Altafulla

L'EINA presenta la llista per a les municipals al complet

22 Febrer 2023
Amb la candidatura enllestida, se centraran ara en l’elaboració del programa electoral que es configurarà a través de la participació ciutadana.
Altafulla

L'absència de l'Agrupació Carnavalera desllueix la rua d'Altafulla

20 Febrer 2023
Es va apuntar només una comparsa i la resta del seguici va estar format per les famílies de la vila que anaven per lliure.
Altafulla

Mònica Pérez i Jordi Ríos encarnen els Reis Carnestoltes d'Altafulla

17 Febrer 2023
La no participació de l'Agrupació Carnavalera ha fet el consistori confiés en els actors de comèdia de 'Crackòvia' o 'Polònia'.
Altafulla

Altafulla signa el conveni amb la UPC per assegurar el futur de la platja

10 Febrer 2023
L'objectiu és extreure'n conclusions d'aquí a dos o tres anys que serveixin per estabilitzar la sorra i garantir la façana marítima a Botigues de Mar i el Parc de Voramar.
Altafulla

El ple d'Altafulla oficialitza la dimissió d'Hèctor López-Bofill

10 Febrer 2023
D'aquesta manera, es dona via lliure perquè l'equip de govern sol·liciti a la Junta Electoral Central l'expedició de la credencial per a Eva Martínez.
Altafulla

Un llibre sintetitza els 70 anys de treball a la Vil·la romana dels Munts

10 Febrer 2023
La publicació inclou 13 articles i ha comptat amb la participació d’una vintena d’especialistes. Ha de servir per valorar un jaciment excepcional però poc conegut fora de l’àmbit més erudit.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…