La UE Valls deixa la plantilla pràcticament enllestida

12 Juliol 2024
Jordi Prades i Guillem Martínez han estat els dos últims jugadors en arribar. El tècnic Àlex González ja té a 19 jugadors disponibles.
Valls

El Pius Hospital de Valls ampliarà el seu servei d'endoscòpies

11 Juliol 2024
Projecta una inversió de mig milió d'euros per crear una tercera sala i augmentar la capacitat del servei de 18 a 27 intervencions diàries.
Valls

Manel Cazorla tornarà al Vilar el 24 de novembre

11 Juliol 2024
Unió Esportiva Valls i Pobla de Mafumet ja coneixen el calendari de la Lliga Elit 2024-2024. El primer derbi, amb Cazorla com a entrenador de la Pobla, arribarà a la jornada 10.
Valls

La companyia Express obre el cicle de circ a Valls

10 Juliol 2024
Aquesta setmana s'han programat tres espectacles al claustre del Convent del Carme en el marc del Juliol Circense. La setmana que ve serà el torn de la música.
Valls

La recuperació de la muralla de Sant Francesc serà una realitat el 2026

09 Juliol 2024
L'arribada de 2,8 milions d'euros d'Europa permet garantir el finançament i les obres es podran iniciar l'any que ve.
Valls

Projecten l'enderroc de tres immobles de l'àmbit de Ca Padró

09 Juliol 2024
Són tres habitatges en estat ruïnós ubicats al carrer Peixateria. Suposa un pas més per condicionar l'entorn de la futura escola de música.
Valls

Injecció d'euros per a la muralla de Sant Francesc de Valls

08 Juliol 2024
L'Estat aprova una subvenció de gairebé 3 milions d'euros de la partida de fons europeus per a projectes de monuments patrimonials d'ús turístic.
Valls

La Joves exhibeix pilar de 7 sota la pluja

08 Juliol 2024
Els del carrer d'en Gassó van descarregar el 3, el 4 i el 4 de 8 amb el pilar a la segona diada del Museu Casteller d'enguany. Van tancar l'actuació amb un pilar de 7 que volen portar amb un pis més la setmana que ve a Torredembarra.
Valls

Els Amics de la Música porten l'òpera a la plaça del Museu Casteller

08 Juliol 2024
Van tancar la temporada amb una versió de cambra de la Traviata de Verdi, dirigida pel tenor vallenc Roger Padullés.
Valls

Joel Coch, una temporada més de puntal vallenc

08 Juliol 2024
Al Vilar continuarà Marc Rodríguez, Rooney, que el curs passat va ser un jugador de refresc molt habitual. Qui fa les maletes i deixa Valls és el davanter Marc Soldevila.
Valls

José, una temporada més a la porteria vallenca

05 Juliol 2024
La UE Valls també comptarà una temporada més amb Ramon Nicolau i Albert Rabassó, dos jugadors de segona línia la temporada passada.
Valls

La UE Valls incorpora dos migcampistes i un porter

04 Juliol 2024
Tot i que la junta directiva està en funcions, es treballa a ple rendiment en la confecció de la plantilla. Aquesta setmana el club ha presentat el porter Dani Fernández i els migcampistes Èric Barroso i Matthew Clewley.
Valls

Antònia Font actuarà a Valls al desembre

03 Juliol 2024
Serà l'1 de desembre al Centre Cultural on presentarà el seu nou disc 'Un minut estroboscòpica' . Les entrades es posaran a la venda dimarts vinent.
Valls

De Antonio i Bati seguiran a la UE Valls

02 Juliol 2024
El club vallenc anuncia la renovació dels dos laterals, que ja porten més de sis temporades a l'equip. Van arribar al club vallenc de la mà de l'actual director tècnic, Joan Pallarès.
Valls

Buscail canvia el CBT pel CB Valls

02 Juliol 2024
El pivot tarragoní ha jugat les últimes tres temporades al Serrallo. Ara deixa la disciplina blava per defensar els colors del CB Valls de Víctor Neila.