Teresa Ulldemolins i Roser Vinardell immortalitzaran les següents Ciutadanes Il·lustres de Valls

30 Juliol 2021
La pintora i esmaltadora Teresa Ulldemolins dona vida a Dolors Vives, mentre que Roser Vinardell s'encarrega de retratar Maria Murtra.
Valls

Galimany ja vola cap als Jocs

29 Juliol 2021
Marta Galimany viatja avui mateix on arribarà aquesta matinada per formar part dels seus primers Jocs . La maratoniana de Valls residirà a la Vila Olímpica fins al dissabte, quan volarà cap a Sapporo, seu de la cursa el 7 d'agost.
Valls

El Consell Comarcal presenta un pla estratègic de reactivació per l'Alt Camp

27 Juliol 2021
El Consell Comarcal de l’Alt Camp, amb la col·laboració de Vallsgenera i la implicació del Servei d'Ocupació ha dissenyat un pla de reactivació socioeconòmica post Covid per la comarca que dibuixa 12 eixos estratègics i proposa 59 actuacions.
Valls

Valls demanarà que es pugui avortar al Pius Hospital

27 Juliol 2021
Valls demanarà a la Generalitat que el Pius Hospital pugui realitzar avortaments voluntaris fins a les 14 setmanes de gestació. Per fer-ho possible serà necessari elaborar un nou protocol d’actuació per aquests supòsits.
Valls

Un documental destacarà la importància de la Santa Úrsula de 1981

27 Juliol 2021
Sota la direcció de Maria Roig, l'obra recordarà com aquella diada va significar l'inici de la segona època d'or dels castells
Valls

Rehabilitaran la Casa de les Punxes com a espai d'oci

26 Juliol 2021
Valls recuperarà un dels seus edificis singulars. Emprenedors vinculats al sector de l’oci nocturn i al món de la restauració projecten rehabilitar la Casa de les Punxes com a punt de trobada i de lleure.
Valls

Se suspèn la Firagost 2021

26 Juliol 2021
Per segon any consecutiu Valls es queda sense Firagost. L’anunci arriba a una setmana de la celebració, prevista el 3 i 4 d’agost.
Valls

Valls dona suport a Carles Heredia després de la seva detenció

23 Juliol 2021
Detingut durant unes hores durant el matí d’aquest dijous, l’activista antifeixista Carles Heredia, va rebre el suport dels vallencs.
Valls

Galimany aprofita els últims entrenaments

23 Juliol 2021
L'atleta vallenca es troba a dues setmanes justes del gran repte de competir en la prova olímpica de marató a la ciutat nipona de Sapporo, la matinada del 6 al 7 d'agost hora nostra.
Valls

Llibertat amb càrrecs per l'independentista vallenc detingut aquest matí

22 Juliol 2021
A Carles Heredia se li imputen delictes de desordre públic, atemptat contra l'autoritat i lesions. Se l'investiga per la seva participació en la concentració duta a terme a Valls contra un acte electoral del partit d'ultradreta VOX.
Valls

Cartanyà acumula 51.000 euros per a un fons d'ajuts socials

22 Juliol 2021
El polític vallenc ha destinat durant els últims sis anys part de les retribucions com a regidor de Valls a crear un fons per finançar lloguer social. En total ha dotat amb 51.000 euros el fons, gestionat per la Fundació Ciutat de Valls.
Valls

Sense castells per Firagost ni per la Diada

20 Juliol 2021
Tot i això el KM0 del món casteller valora positivament la prova pilot per recuperar l'activitat castellera realitzada durant Sant Joan. Del total de 635 test d'antígens realitzats als castellers, dos van resultar positius.
Valls

Trobada de voluntaris a Valls

15 Juliol 2021
Homenatge a Valls a una quarentena de voluntaris que han participat en projectes socials des de l’inici de l’estat d’alarma per la Covid-19.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.