Torredembarra pagarà els lloguers pendents de la seu de la policia local

22 Març 2023
L’Ajuntament de Torredembarra pagarà les factures pendents del lloguer de la seu de la Policia Local. En total, més de mig milió d’euros acumulats entre gener de 2019 i setembre de 2022. L’operació, que s’aprovarà per ple, permetrà al consistori exercir l’opció de compra de l’equipament.
Torredembarra

Torredembarra declararà Bé d'Interès Local la Capella de la Sort

22 Març 2023
El seu principal element és la Capella de la Sort, inclosa en el catàleg de l’Inventari del Patrimoni Arqueològic de la Generalitat de Catalunya.
Torredembarra

La plaça Catalunya s'obrirà a finals de mes

20 Març 2023
Mig any d'obres i mig milió d'inversió han de servir per canviar totalment la zona i donar prioritat als vianants. Passat l'estiu també s'actuarà als carrers del costat.
Torredembarra

La biografia de Mañé i Flaquer enceta el bicentenari del seu naixement

20 Març 2023
És el resultat d'un extens procés de recerca que s'ha allargat vint-i-cinc anys. El seu autor és l'historiador Jordi Bou, que va fer la tesi doctoral sobre l'il·lustre periodista torrenc.
Torredembarra

Mañé i Flaquer celebra 200 anys amb un llibre sobre la seva vida

15 Març 2023
Jordi Bou ha escrit una biografia amb motiu de la celebració del bicentenari del seu naixement. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer la trajectòria del periodista.
Torredembarra

Baix a Mar de la Torre tindrà servei de biblioteca tot l'any

13 Març 2023
S'estrenarà pels vols de Sant Jordi. La biblioplatja, ubicada des del 2001 a l’antic edifici del Pes, es traslladarà al local de propietat municipal del carrer del Carreró i obrirà tot l’any.
Torredembarra

Torredembarra diu sí als feminismes

08 Març 2023
Una cinquantena de veïnes i veïns s'han aplegat a la plaça del Castell, al davant de l'Ajuntament, on s'ha fet la lectura del manifest del 8M.
Torredembarra

Torredembarra obre el problema de la brossa al debat públic

08 Març 2023
Una trentena de persones van assistir a la xerrada organitzada per l'Ajuntament de Torredembarra sobre la recollida de la brossa.
Torredembarra

La Policia de Torredembarra intercepta dos drons il·legals

07 Març 2023
Els va interceptar la unitat de vigilància aèria. S'està investigant la titularitat dels aparells. Les sancions per volar drons sense permís poden ascendir als 300.000 euros.
Torredembarra

Torredembarra ampliarà el parc de lectors de matrícules

01 Març 2023
Se sumaran a les quatre càmeres ja existents. És una eina preventiva que la policia local ha valorat de forma positiva a la junta de seguretat local.
Torredembarra

El Cèvol creix, però encara li falta regularitat

01 Març 2023
Davant el San Roque, el tercer classificat, l'equip de Torredembarra va fer el millor partit de la temporada.
Torredembarra

Torredembarra divideix el mapa escolar en dues àrees

28 Febrer 2023
Es deu a l'augment de població a la zona de Llevant perquè molts habitatges que eren de segona residència han passat a ser la llar principal.
Torredembarra

Els torrencs podran aportar idees al Pla d'Habitatge

28 Febrer 2023
Del 3 al 19 de març s'obrirà el procés de participació ciutadana a través de la plataforma plahabitatge.torredembarra.cat on també es pot trobar la diagnosi de la situació actual.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.