Torredembarra presenta els seus plans d'igualtat

08 Març 2021
El consistori treballarà a partir d'ara tant de manera interna com externa per promoure polítiques d'igualtat que millorin un treball que creuen ja és positiu a Torredembarra.
Torredembarra

Torredembarra reivindica la figura de la mestra Maria Antònia

08 Març 2021
El consistori torrenc valora així la figura de la mestra un any després de la commemoració del 50è aniversari de la seva mort.
Torredembarra

Francesc Martín i Mónica Guilera s'emporten les 100 milles de la Ultra Trail Tarragona

06 Març 2021
La cinquena edició de la Ultra Trail Tarragona s'ha dividit en recorreguts de 12, 23, 80 i 160 quilòmetres amb recorreguts que han travessat les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp i el Baix Penedès.
Torredembarra

Torredembarra celebra el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern

06 Març 2021
Ara sí, després de diverses cancel·lacions per la crisi sanitària el Club Pentatló Modern Torredembarra ha pogut organitzar la cita més important de l'especialitat en l'àmbit català i a la zona esportiva local.
Torredembarra

Preocupació a Torredembarra perquè Adif vol instal·lar plaques acústiques de fins a cinc metres

03 Març 2021
L'Ajuntament presentarà al·legacions al respecte. Creu que és important aïllar acústicament els espais, però que la proposta crearà una separació més important entre els dos nuclis existents a banda i banda de les vies.
Torredembarra

Esquerra aprova el pressupost de Torredembarra amb la complicitat de PSC i Junts

25 Febrer 2021
El ple de l’Ajuntament de Torredembarra aprova un pressupost que creix respecte el curs passat i que s’enfila fins els 24,2 milions d’euros.
Torredembarra

A una victòria de salvar-se

25 Febrer 2021
La permanència del Cèvol Torredembarra a la Superlliga 2 serà gairebé un fet si guanya aquest dissabte a la pista del Benidorm. El Volei SPiSP, mentrestant, rebrà a casa el Villena Petrer amb la intenció de seguir a la part alta.
Torredembarra

Les inversions i els ajuts marquen un pressupost a l'alça a Torredembarra

24 Febrer 2021
El cobriment de la piscina i les partides de Benestar Social i d'ajuts als sectors afectats per la crisi fan que els comptes s'enfilin un 5 % respecte a l'any passat
Torredembarra

Les obres de condicionament de l'antiga N-340 a Torredembarra, imminents

23 Febrer 2021
L'Ajuntament ha adjudicat els treballs per un milió d'euros i preveu la urbanització del tram del passeig de la Sort i el passeig de l'Estació, la creació d'una rotonda i la construcció d'un carril bici.
Torredembarra

Cèvol Torredembarra - Volei SPiSP (3-1)

21 Febrer 2021
La permanència del Cèvol Torredembarra a la Superlliga 2 és una mica més possible després d'imposar-se al Volei SPiSP, que pateix la primera derrota després de vuit victòries consecutives.
Torredembarra

Els atacs xenòfobs a Torredembarra confronten els veïns

21 Febrer 2021
Tensió quan un grup de persones ha volgut boicotejar l'acte antiracista convocat per denunciar els fets de l'última setmana. Un dels moments crítics, quan un dels ocupants de la casa del carrer Mimoses ha fet acte de presència.
Torredembarra

Torredembarra pateix episodis d'atacs xenòfobs

19 Febrer 2021
Preocupació a Torredembarra pels diversos episodis xenòfobs que s’han viscut l’última nit, amb l’agressió a un menor i un atac al centre de protecció de menors de la localitat, on una cinquantena de persones hi van causar destrosses.
Torredembarra

Torredembarra permetrà la instal·lació de comerços al centre de fins a 400 m²

19 Febrer 2021
Torredembarra reordenarà l’ús comercial al municipi i equilibrar les zones d'implantació dels establiments. Així, es permetrà la instal·lació de locals de fins a 400m2, ara concentrats a zones perifèriques.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Canvia't al 39 a la TDT