ERC carrega des de Torredembarra contra "la pinça" de Junts i el PSC a Europa

27 Mai 2024
Junqueras també es va mostrar confiat que Esquerra es tornarà a aixecar en aquests comicis després de la patacada de les eleccions al Parlament.
Torredembarra

L'actor Òscar Solé porta a escena l'indià torrenc Pere Badia

27 Mai 2024
Amb aquesta representació teatral, la Fundació que porta el seu nom vol aprofundir en el personatge i celebrar els 200 anys de la institució.
Torredembarra

Els barris de la Torre traslladen una cinquantena de peticions al govern

24 Mai 2024
Representants de les nou associacions veïnals del municipi participen d'una reunió de treball amb els regidors de l'equip de govern.
Torredembarra

Torredembarra, capital del Tennis Platja

23 Mai 2024
Torredembarra és des del 23 de maig la capital estatal del Tennis Platja. S'hi disputa el campionat absolut d'aquesta especialitat amb rècord de participants. I no és la primera vegada que aquest campionat fa parada a la Torre.
Torredembarra

Els treballadors de la brossa de Torredembarra mediten noves mobilitzacions

22 Mai 2024
Denuncien que no estan cobrant els retards i que l'empresa encara no ha actualitzat les nòmines segons l'increment de l'IPC, com està acordat.
Torredembarra

5.000 tapes venudes en quatre hores

20 Mai 2024
Èxit rotund del primer Festival Gastronòmic de Torredembarra. Els 17 establiments participants van exhaurir l'oferta gràcies a la gran participació de públic. L'Ajuntament ja pensa a repetir l'experiència.
Torredembarra

La Torre aprova el pla d'habitatge amb matisos de la CUP i de Vox

16 Mai 2024
Dibuixa les línies estratègiques per atendre les necessitats del municipi. Els cupaires entenen que la proposta no dona una resposta adequada a la diagnosi i Vox no hi veu gaires espais de creixement.
Torredembarra

Mig miler de persones busquen habitatge a Torredembarra

15 Mai 2024
Aquesta és la demanda que ha detectat l'Ajuntament a través de la diagnosi que ha fet. Ara crearà un nou pla local d'habitatge que pretén donar sortida a les demandes. El primer que es farà és crear una oficina específica.
Torredembarra

Els infants de la Torre demanen més espais verds i més oferta d'oci

08 Mai 2024
Els joves de Torredembarra prenen la paraula a la sala de plens. Almenys aquestes són algunes de les propostes que alumnes de primària i secundària han fet arribar a l'alcalde.
Torredembarra

Torredembarra torna a recordar la figura del deportat Esteve Cañellas

06 Mai 2024
Ho va fer amb un acte a la Biblioteca Mestra Maria Antònia i amb la lectura del manifest del Dia dels Deportats Espanyols als Camps Nazis i una ofrena floral al monument que recorda Cañellas.
Torredembarra

Clam unitari per reclamar una quarta escola a Torredembarra

25 abril 2024
Tots els grups polítics torrencs s'uneixen per promoure i aprovar una moció en què es reclama al Departament d'Educació la necessitat d'aquest nou centre. Creuen que les escoles actuals no poden admetre més alumnes.
Torredembarra

La calamarsa talla l'accés a Baix a Mar

23 abril 2024
La tempesta d'aquest dilluns a la nit va deixar gairebé vuitanta litres per metre quadrat a Torredembarra. Passos soterrats bloquejats i diversos tendals que han acabat cedint pel pes del gel, han estat les principals afectacions.
Torredembarra

Entitats i autors locals comparteixen protagonisme a Torredembarra

23 abril 2024
El punt central de la celebració de la diada de Sant Jordi ha estat la plaça Mossèn Joaquim Boronat on s'han col·locat les tradicionals parades de llibres i roses.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.