El noi feliç que va transformar el futbol platja

21 Setembre 2021
El millor jugador de la història ha de seguir ara com a tècnic. Això és el que desitgen Adri Frutos i Edu Suárez per a Llorenç Gómez, hores després d'anunciar la seva retirada del futbol platja per culpa de les lesions.
Torredembarra

Llorenç Gómez es retira

20 Setembre 2021
El millor jugador de la història del futbol platja, el torrenc Llorenç Gómez, deixa la competició per culpa dels problemes físics. A través d'un escrit a xarxes socials, el futbolista ha posat el punt final a la seva trajectòria.
Torredembarra

Torredembarra fa gala del seu patrimoni indià

19 Setembre 2021
L'esperit de les Amèriques ha tornat a envair el centre històric de la vila amb activitats de tota mena que han substituït la tradicional Fira d'Indians.
Torredembarra

El Cèvol es classifica per a la fase final de la Lliga Catalana

19 Setembre 2021
Bon debut oficial del conjunt de Torredembarra, que s'ha desfet del Natació Sabadell i el Roquetes per 2-0 i en partits al millor de tres sets. Torrencs i sabadellencs passen així a una ronda final on hi haurà el Volei SPiSP.
Torredembarra

El trasllat de l'Arxiu de Torredembarra haurà d'esperar

17 Setembre 2021
Així es va poder constatar en el primer ple presencial del consistori en mesos. L’equip de govern va admetre que l’adquisició d’una nau al polígon, prevista per aquest estiu, ha quedat deserta de moment.
Torredembarra

Estrena de nivell al Sant Jordi amb la Lliga Catalana de volei

16 Setembre 2021
La campanya de voleibol comença oficialment diumenge i amb la celebració de la primera fase de la Lliga Catalana a la Torre. Cèvol, Roquetes i Natació Sabadell busquen el passi a una fase final on ja hi ha el Volei SPiSP.
Torredembarra

Contes per telèfon

08 Setembre 2021
La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra explica, des de l'any passat, contes per telèfon. No és només una proposta per al públic infantil, sinó també per a l'adult.
Torredembarra

La Superlliga 2 més dura

08 Setembre 2021
Seguir a Superlliga 2 serà més complicat que l'any anterior. El Cèvol Torredembarra prepara el seu segon projecte a la segona divisió del voleibol a Espanya. Amb canvi de papers a la banqueta, el grau d'exigència creixerà.
Torredembarra

Torredembarra llueix el seguici festiu

06 Setembre 2021
Els actes més tradicionals i populars han posat aquest cap de setmana el punt i final a la festa Major de Santa Rosalia de. El seguici ha pogut actuar i fins i tot s'han incorporat nous instants al ritual festiu.
Torredembarra

Les intervencions de socorrisme a les platges de Torredembarra cauen a la meitat

03 Setembre 2021
En comparació a l'estiu del 2020, han passat de 700 a unes 380 actuacions davant episodis lleus. Aquí s'hi inclouen picadures de medusa o petits talls.
Torredembarra

Torredembarra estrena oficialment el Ball de Malcasats

03 Setembre 2021
La iniciativa es va presentar virtualment ara fa un any, però no ha estat fins aquesta Festa Major que les parelles protagonistes han pogut pujar a l'escenari. S'hi han escoltat versots sobre Leo Messi, la pandèmia i política local.
Torredembarra

L'ampliació del dipòsit d'aigua de Torredembarra serà una realitat a finals d'any

01 Setembre 2021
S'està construint un nou dipòsit que donarà abastiment a la població torrenca mentre el de Pujol estigui inoperatiu per les obres de millora en la coberta.
Torredembarra

Torredembarra recupera la rotonda d'accés a l'autopista

31 Agost 2021
Un dels efectes colaterals de l'aixecament del peatge de l'AP-7 a Torredembarra és que es reobrirà la rotonda que dona accés a l'autopista, que s'havia tancat perquè provocava moltes cues.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.