El nou local dels Xiquets s'endarrereix

28 Juliol 2021
El solar que es cedirà a la colla necessita d'un Pla Especial Urbanístic a causa de les restes romanes que conté. Un nou tràmit que pot durar entre sis mesos i un any i que farà inviable que la colla s'hi traslladi la temporada 2023
Tarragona

Triple presentació grana

28 Juliol 2021
Ja fa dies que Robert Simón, Jannick Buyla i Aytamhi Artiles són futbolistes del Nàstic, però des d'avui l'oficialitat compta també amb la fotografia de rigor.
Tarragona

Adrià Duch tampoc continuarà al CBT

28 Juliol 2021
Adrià L'escorta de 26 anys tanca així la segona etapa com a jugador blau després de tornar el curs passat i coincidint amb l'ascens de l'equip a la LEB Plata i amb una mitjana de gairebé 12 punts per partit.
Tarragona

Suspesa la baixada dels Portants de Sant Magí

27 Juliol 2021
Es tornarà a fer en un vehicle com l'any pasat després que els municipis del camí no hagin autoritzat l'acampada ni els dinars dels Portants
Tarragona

El PSC de Tarragona acusa el govern de no executar projectes

27 Juliol 2021
La regidora del PSC, Begoña Floria, destaca que aquesta inacció provoca la paralització de moltes obres i la frustració de la ciutadania.
Tarragona

L'amfiteatre, a punt per reobrir l'arena

26 Juliol 2021
L'Ajuntament dona per acabada l'actuació d'urgència que necessitava el monument per a tornar a obrir la part baixa del mateix
Tarragona

Acaba la restauració de la Torre de Minerva

26 Juliol 2021
La Torre de Minerva ja torna a lluir sense els forats provocats per la instal·lació d'una bastida per a la seva reforma. Una actuació que ja està en mans de la Fiscalia per part del consistori.
Tarragona

El govern es queda sol defensant les tarifes de zona blava

23 Juliol 2021
El ple de Tarragona ha donat llum verda a les noves tarifes de la zona blava, ho ha fet, però només amb el vot favorable de l'equip de govern, davant una oposició que els ha acusat d'encarir les tarifes i no disposar un pla global.
Tarragona

Tarragona busca alternatives al pàrquing de caravanes de l'Oliva

23 Juliol 2021
El ple ha aprovat una moció presentada per l'AVV de L'Oliva contra la instal·lació d'un pàrquing de caravanes a la zona. Tot i això, el govern diu que no és possible revertir la llicència provisional. Per això es busca una altra ubicació.
Tarragona

Un pis perquè les persones amb malalties mentals s'hi puguin desenvolupar

23 Juliol 2021
L’Associació La Muralla ha habilitat a Tarragona el primer pis que permet als usuaris independitzar-se. L’habitatge, operatiu des del febrer, ha acabat sent una realitat gràcies a la Fundació ‘La Caixa’.
Tarragona

Rehabiliten la reixa renaixentista de la capella de Santa Maria Magdalena de la Catedral

23 Juliol 2021
Els Amics de la Catedral de Tarragona han finançat la rehabilitació de la reixa de la capella de Santa Maria Magdalena, situada al claustre. El cost de la inversió ha estat de 16.000 euros.
Tarragona

El Tinglado 2 exposa les fotografies dels Premis Mañé i Flaquer

23 Juliol 2021
L'obra guanyadora de la primera edició dels premis de fotoperiodisme va ser la fotografia de David Oliete de l'accident d'IQOXE del 14 de gener del 2020.
Tarragona

'El dia de la victòria' dels Buhos arriba al Camp de Mart

22 Juliol 2021
Els vendrellencs tornen a Tarragona per a presentar el seu darrer treball amb un espectacle dirigit per Albert Pla.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).