Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El festival Riubombori celebrarà la desena edició el 4 de juliol

20 Febrer 2020
La continuïtat del festival es garanteix després de la junta directiva de la Cultural Jordi Francolí, organitzadora la cita musical de la Conca de Barberà en homenatge al cantautor espluguí.
L'Espluga de Francolí

Neix la plataforma Espluga Segura contra els robatoris

19 Febrer 2020
Ajuntament i Mossos han aplicat mesures per reforçar la vigilància, però el veïnat segueix angoixat. Diverses persones han fet un pas endavant per unir esforços en una proposta que reclamarà eines per acabar amb la problemàtica.
L'Espluga de Francolí

El festival El Vi fa Sang de l'Espluga se celebrarà en el marc de la Festa de la Verema

19 Febrer 2020
Amb la unificació de les dues cites, es vol dotar també la 50a edició de la Festa de la Verema de més contingut i incentivar la participació del públic local en als actes literaris d'un festival que ja compleix 5 anys de vida.
L'Espluga de Francolí

Divisió a la Conca de Barberà per la possible implantació de nous parcs eòlics

14 Febrer 2020
El decret de mesures urgents per l'emergència climàtica desencalla la implantació de nous parcs eòlics a Catalunya. Ja s'han presentat els avantprojectes d'11 parcs eòlics previstos a l'altiplà de la Segarra, 5 d'aquests corresponen a la Conca.
L'Espluga de Francolí

Descobreixen a l'Espluga un santuari paleolític amb més de 100 gravats de fa 15.000 anys

07 Febrer 2020
La troballa és excepcional a Catalunya i marca una fita en la història de l'arqueologia catalana pel nombre de símbols abstractes i representacions figuratives d'animals que ja s'han digitalitzat amb tecnologia 3D.
L'Espluga de Francolí

Les coves de l'Espluga es catalogaran com a Bé Cultural d'Interès Nacional

07 Febrer 2020
Una catalogació que, des del Departament de Cultura de la Generalitat, ja s’ha anunciat que s’ampliarà a tot el conjunt de les coves de l’Espluga.
L'Espluga de Francolí

El Carnaval de l'Espluga potenciarà la rua amb més premis per a les carrosses

06 Febrer 2020
El Carnaval espluguí creix també en nombre d'actes i frega la vintena de propostes festives per a petits i grans. La Rua de les Mil Disfresses i la desfilada al Pavelló del Casal continuaran sent els actes centrals de la programació.
L'Espluga de Francolí

El col·lector del Pont de la Palanca de l'Espluga es refarà seguint el traçat antic

31 Gener 2020
Les tasques de recuperació dels col·lectors ja s'estan executant després que ho aprovés per urgència el Consell Comarcal. En alguns punts encara s'està estudiant l'estat de la xarxa.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga augmentarà el patrullatge dels vigilants municipals per frenar els robatoris

29 Gener 2020
El cos dels vigilants municipals continuarà amb 5 agents, però es reorganitzaran els horaris per tal d’augmentar el nombre d’efectius i habilitar dos vigilants en cada torn, un d'ells per centrar-se en el patrullatge.
L'Espluga de Francolí

La Riuada Solidària de l'Espluga recapta més de 100.000 euros

26 Gener 2020
Permetran ajudar econòmicament a les persones afectades pels aiguats d'ara fa tres mesos. Aconseguits a partir de diverses activitats, les centrals: la Riumuntada i el Gran concert de desembre.
L'Espluga de Francolí

L'oli nou, també a la Fira de Sant Vicenç de l'Espluga

26 Gener 2020
Enguany, ja n'és la 17a edició de la Festa Comarcal de l'Oli i el Vi Novell.
L'Espluga de Francolí

El foc, protagonista de la Fira de Sant Vicenç de l'Espluga

25 Gener 2020
La mostra de les Falles dels Pirineus i el taller 'Temps del Carbó' han sigut dues de les activitats relacionades amb aquest nou eix temàtic.
L'Espluga de Francolí

Avança la reconstrucció de la llera del Francolí, però no arriben els ajuts

23 Gener 2020
Els alcaldes de Montblanc i l'Espluga de Francolí lamenten que tres mesos després de la riuada, el Consell de Ministres encara no hagi ampliat el Reial Decret per fer arribar els ajuts econòmics.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ