La República Dominicana s'emmiralla en el reciclatge de la Conca de Barberà

16 Juliol 2024
Una delegació d'aquest país ha visitat aquest dimarts la comarca catalana que millor separa els seus residus. També visitaran altres indrets del país durant la setmana.
L'Espluga de Francolí

La festa major de l'Espluga s'obrirà des d'un nou emplaçament

16 Juliol 2024
El pregó, aquesta vegada, serà des de la plaça de la Vila. L'Ajuntament ha presentat tota la programació de la Festa Major de Sant Abdon i Sant Senén, que se celebrarà del 25 al 29 de juliol.
L'Espluga de Francolí

Les andròmines enceten la Setmana de la Joventut a l'Espluga

15 Juliol 2024
Hi van participar 13 vehicles i va atraure la mirada de centenars de persones al llarg del recorregut, però, especialment, a la plaça de l'Església.
L'Espluga de Francolí

Un xop donarà la benvinguda a la Festa Major de l'Espluga

11 Juliol 2024
El poble recupera una tradició de fa més de 150 anys per iniciar les festes aquest juliol. Es plantarà un arbre a la plaça de la Vila.
L'Espluga de Francolí

Un casal d'estiu diferent, audiovisuals a l'Espluga

10 Juliol 2024
Dotze nois i noies participen en un programa d'activitats vinculades amb l'àmbit de la comunicació. Gaudeixen d'experiències de ràdio, televisió i audiovisuals.
L'Espluga de Francolí

L'espluguina Èrika Soriano es prepara per al mundial de triatló

10 Juliol 2024
Hem parlat amb la triatleta per veure com ja entrena per a aquesta aventura i també altres reptes que té entre cella i cella. La prova, l'any vinent a Eslovàquia.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga presenta una festa major amb equilibris econòmics

09 Juliol 2024
El cartell dona protagonisme al monòlit de la Cova i Sexenni és el nom destacat del cartell musical. No s'ha donat a conèixer encara el programa d'actes, però sí la incorporació d'un ball de gralles com a novetat.
L'Espluga de Francolí

Absolen l'exgerent de Turisme de l'Espluga que acusaven d'agressió sexual

05 Juliol 2024
El jutge considera que la versió de la víctima mancava de consistència i que les agressions sexuals que la treballadora denuncia haurien estat visibles per part de qualsevol que accedís a l'oficina o transités per la zona.
L'Espluga de Francolí

El Faistiu arriba amb novetats tot i comptar amb menys pressupost

05 Juliol 2024
La Setmana de la Joventut es celebrarà entre el 13 i 21 de juliol i ampliarà el catàleg d'activitats amb noves propostes.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga utilitzarà el 60% de la subvenció de la Diputació per eixugar dèficit

04 Juliol 2024
El dèficit actual és de quasi 1,5 milions d'euros provocat, en part, per l'elevat cost de portar aigua amb camions cisterna. El Pla ImpulsDipta preveu una subvenció de quasi un milió d’euros.
L'Espluga de Francolí

La collita de cereals caurà prop d'un 70%

28 Juny 2024
Són les pèrdues respecte a un any normal. De fet, alguns agricultors parlen de la pitjor campanya que recorden, deixant de banda la de l'any passat que va ser pràcticament nul·la per la sequera.
L'Espluga de Francolí

La gestió de l'aigua deixa el romanent de l'Espluga en negatiu

28 Juny 2024
Tot i tenir el pressupost més alt de la història, l'exercici s'ha tancat amb números vermells. L'explicació, segons el govern, cal buscar-la en el cost que ha tingut portar aigua amb camions cisterna.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga encapçala la campanya de l'orgull LGBTI+

28 Juny 2024
L'anunci institucional de la Generalitat s'ha enregistrat al municipi de la Conca de Barberà, que l'ha presentat aquest dijous amb una taula rodona, un concert de Renaldo&Clara i la visita del president Aragonès.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga FM Ràdio bufa les espelmes

25 Juny 2024
L'emissora municipal ha celebrat 40 anys des de la seva fundació, l'any 1984 coincidint amb la primera revetlla de Sant Joan al municipi. Divendres, en una gala al teatre, va estrenar un documental, una sintonia i un cartell commemoratiu.
L'Espluga de Francolí

Doblen els efectius perquè l'aigua de l'Ebre arribi a l'Espluga a l'agost

20 Juny 2024
El Consorci d'Aigües de Tarragona manté el compromís amb el calendari acordat, tot i alguns retards. L'execució de l'obra està al 30% però s'hi ha destinat més mà d'obra per guanyar ritme.