L'Espluga recula i amplia l'horari dels talls d'aigua

21 Setembre 2022
Les llars no rebran aigua des de les 10 de la nit i fins a les 7 del matí. La setmana passada els talls es van escurçar perquè els nivells de les reserves eren bons, però ara han empitjorat.
L'Espluga de Francolí

Els talls d'aigua a l'Espluga podrien acabar-se aviat

14 Setembre 2022
L'Espluga de Francolí podria retirar les restriccions d'aigua que té des de l'agost si continua plovent. De moment, a partir d'avui s'escurcen les hores de la nit en què hi ha restriccions.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga podria reduir els talls nocturns d'aigua

08 Setembre 2022
Els talls d'aigua a l'Espluga de Francolí durant la nit es podrien escurçar. L''Ajuntament està estudiant aquesta mesura davant la millora de les reserves. De moment, ja no és necessari portar aigua amb cisternes des de Montblanc.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga tornarà a ser aparador de la cervesa artesana

07 Setembre 2022
El pròxim 24 de setembre acoliirà la sisena edició de la Fira de la Cervesa, que tornarà al seu emplaçament habitual d'abans de la pandèmia.
L'Espluga de Francolí

A classe més aviat que mai

05 Setembre 2022
L'avançament de l'inici del curs escolar ha comportat que els claustres hagin hagut de treballar a contrarrellotge. Entre els alumnes, més ganes de retrobar els companys de classe.
L'Espluga de Francolí

La Festa de la Verema torna i supera els tasts del 2019

29 Agost 2022
Els vins de la DO Conca de Barberà han maridat l'últim cap de setmana d'agost a l'Espluga de Francolí. Hi ha tornat la Festa de la Verema, que ha permès donar a conèixer nous productors a la comarca.
L'Espluga de Francolí

Roger Mas tanca la desena edició del festival de poesia RUSC

26 Agost 2022
El concert es va celebrar a cobert per la pluja. Mas va presentar el seu darrer disc "Totes les flors".
L'Espluga de Francolí

Les reserves d'aigua remunten després de la primera setmana de talls

25 Agost 2022
Els dipòsits de l'Espluga de Francolí han passat del 10 al 40% gràcies als talls nocturns i a l'aportació d'aigua amb camions cisterna. L'Ajuntament adverteix que, igualment, es continua en una situació preocupant.
L'Espluga de Francolí

Tallen un carrer de l'Espluga pels danys de la pluja

25 Agost 2022
L'acumulació important d'aigua per la tempesta d'aquest dimecres ha aixecat l'asfalt de la travessera de Poblet, que s'haurà de renovar en els pròxims dies.
L'Espluga de Francolí

Comencen els talls d'aigua a l'Espluga, que podrien anar a més

18 Agost 2022
L'Ajuntament augmentarà els dies d'aportació de camions cisterna i n'arribaran de dilluns a divendres per evitar que les reserves continuïn caient.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga tallarà el subministrament d'aigua durant les nits

16 Agost 2022
Malgrat aportar aigua amb camions cisterna, les reserves han continuat baixant. Aquesta setmana, l'Ajuntament incrementarà l'aportació d'aigua de l'Ebre als dipòsits.
L'Espluga de Francolí

Sis formacions participen al Concurs de Bandes de l'Espluga

12 Agost 2022
El premi del jurat professional va ser per Ameba Soup, del Barcelonès, mentre que el públic va escollir els lleidatans Atzavara com el millor directe.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga inicia l'aportació d'un milió de litres d'aigua amb camions cisterna

10 Agost 2022
És una mesura puntual per estabilitzar les reserves d'aigua que han baixat de forma preocupant a causa de la sequera. Divendres hi tornaran.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.