Davallada històrica de visitants als museus de l'Espluga de Francolí

15 Gener 2021
La pèrdua de visitants ha estat destacable a les Coves amb un gairebé 70% menys de persones i una caiguda important del públic escolar, prop d'un 80% menys.
L'Espluga de Francolí

Any de neus, any de béns?

13 Gener 2021
La nevada serà, en general, bona per als conreus de la Conca de Barberà. Arriba en un bon moment per la vinya i els cereals, tot i que el pes de la neu localment ha trencat branques d'oliveres i avellaners.
L'Espluga de Francolí

El Paratge de Poblet tanca accessos pels arbres caiguts

13 Gener 2021
Les branques compliquen el pas per senders i pistes, però també suposaran, en un futur, un risc d'incendi per l'acumulació de restes vegetals.
L'Espluga de Francolí

Les glaçades dificulten el retorn escolar a la Conca de Barberà

12 Gener 2021
El transport escolar encara no s'ha pogut recuperar al 100%, mentre que les plaques de gel han tornat a ser freqüents a les poblacions més afectades per la nevada.
L'Espluga de Francolí

Se suspèn el transport escolar d'aquest dilluns a la Conca de Barberà

10 Gener 2021
A l'Espluga s'han acumulat uns 10 centímetres de neu nova i els operatius de Protecció Civil han seguit netejant accessos i carreteres. També ha seguit nevant en zones elevades com Prenafeta i Rojals.
L'Espluga de Francolí

Gruixos de neu d'entre 7 i 11 cm a l'Espluga de Francolí

09 Gener 2021
L'enfarinada va començar a mitjanit i s'ha allargat fins aquest matí. La nevada s'ha reprès durant les últimes hores del vespre i s'espera que diumenge encara hi hagi acumulacions importants.
L'Espluga de Francolí

Sense Fira de Sant Vicenç

08 Gener 2021
La cultura i l'oci conviu a empentes i rodolons amb la pandèmia. L'Espluga de Francolí ha suspès l'edició número 456 de la Fira de Sant Vicenç. convocada del 22 al 24 de gener.
L'Espluga de Francolí

Els Reis arriben a l'Espluga de Francolí

05 Gener 2021
Ses Majestats han rebut els més petits al Teatre del Casal abans de començar la seva tasca per les diferents cases del municipi.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí ja té pressupostos per al 2021

22 Desembre 2020
Amb gairebé 7 milions d'euros són els més elevats de la història local. El principal grup de l'oposició hi ha votat en contra perquè creuen que no s'han tingut prou en compte les seves aportacions i
L'Espluga de Francolí

L'entitat més antiga de l'Espluga suspèn l'activitat per falta de relleu

18 Desembre 2020
La Germandat de la Santíssima Trinitat quedarà inactiva a partir de l'1 de gener, tot i que no es prendrà una decisió final fins al juny, quan es preveu celebrar una assemblea general.
L'Espluga de Francolí

El pressupost de l'Espluga augmentarà un 40%

16 Desembre 2020
Freguen els 7 milions d'euros i les inversions multipliquen per quatre les de l'actual exercici. L'augment es deu a les subvencions que rebrà el consistori.
L'Espluga de Francolí

Les botigues i empreses de l'Espluga repartiran 700 obsequis aquestes festes

15 Desembre 2020
La Unió de Botigues i Empreses de l'Espluga i l'Ajuntament impulsen una nova campanya de Nadal per incentivar el comerç local que comptarà amb animació musical als carrers.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga abastirà diversos equipaments municipals amb energia solar

09 Desembre 2020
Les plaques fotovoltaiques s'instal·laran l'any vinent a la teulada del Casal i l'energia es subministrarà a diversos equipaments de l'entorn.
Canvia't al 39 a la TDT