L'Ajuntament de l'Espluga torna a pujar el preu de l'aigua

16 Febrer 2024
El govern defensa que s'ha d'ajustar al que costa portar l'aigua amb camions a causa de la sequera. L'any passat va generar un forat pròxim al milió d'euros. Junts s'hi oposa i defensa que la pujada es deu a l'error amb les ordenances fiscals.
L'Espluga de Francolí

El No Callarem vol créixer amb nova ubicació i tres caps de cartell

15 Febrer 2024
El festival, que se celebrarà a l'Espluga el 15 de juny, programa Crim i Xavi Sarrià com a artistes destacats i estrena aposta infantil amb els reconeguts Xiula.
L'Espluga de Francolí

La treballadora de Turisme va trigar a denunciar per por a no ser creguda

14 Febrer 2024
Ho han dit els dos principals testimonis en el segon dia de judici, el seu entrenador i el seu psicòleg. Per altra banda, l'Ajuntament finalment no haurà d'indemnitzar la víctima en cas de condemna per un error burocràtic.
L'Espluga de Francolí

Arrenca el judici contra l'exgerent de Turisme de l'Espluga amb la declaració de la víctima

13 Febrer 2024
La Fiscalia i l'acusació particular demanen 18 anys de presó i 8 més de llibertat vigilada per un pressumpte delicte d'agressió sexual continuada a una treballadora. El judici s'allargarà fins al dia 26 de febrer.
L'Espluga de Francolí

La setmana vinent es jutjarà el cas d'agressió sexual a l'Oficina de Turisme de l'Espluga

09 Febrer 2024
Els fets s'haurien produït el 2016 i va ser també fa 8 anys quan la víctima ho va denunciar. El presumpte agressor era el gerent de Turisme. El judici se celebrarà dimarts i dimecres.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga no podrà cobrar l'augment de l'IBI

05 Febrer 2024
L'administració local no va publicar degudament les ordenances fiscals del 2024 i no podran entrar en vigor. Afecta els impostos de pagament anual, ja que les trimestrals s'actualitzaran a l'abril.
L'Espluga de Francolí

El Carnaval de l'Espluga, tocat econòmicament

01 Febrer 2024
La subvenció de l'Ajuntament serà la mateixa, però es repartirà diferent per complir la normativa. La Rua de les Mil Disfresses patirà petits canvis de ruta per ampliar el recorregut i evitar els taps d'edicions anteriors.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga viu una Fira sense fred i amb homenatges

29 Gener 2024
Al llarg del dissabte es va crear una escultura de forja que recordarà els membres dels Diables de l'Espluga que han mort els darrers anys. Les flames d'aquesta peça van encendre el correfoc d'homenatge dels 10 anys dels Diables Kids.
L'Espluga de Francolí

Els Diables Kids de l'Espluga es fan grans

29 Gener 2024
La colla infantil va celebrar els seus 10 anys de vida en el marc de la 458a edició de la Fira de Sant Vicenç "El foc, el nostre origen" al costat dels Diablons de Riudoms.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga aprova l'ordenança que regularà les mesures en sequera

26 Gener 2024
L'Ajuntament tindrà, així, capacitat per fer aplicar les restriccions a la ciutadania en situacions d'escassetat d'aigua com l'actual i incorporarà el seu propi règim sancionador.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga reduirà a la meitat les visites a la Ruta Templera

26 Gener 2024
Només s'oferirà els caps de setmana cada 15 dies com a mesura d'estalvi econòmic, ja que fins ara la guia estava disponible tots els dissabtes i diumenges i no sempre hi havia visitants.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga posa al dia els seus plans d'emergència

18 Gener 2024
L'Ajuntament ja disposa del Document Únic de Protecció Civil Municipal. Inclou alguns plans que el municipi encara no tenia desenvolupats com per al risc de transport de mercaderies, per onades de calor, ventades o nevades.
L'Espluga de Francolí

Detenen dos homes per robar a la nau de la brigada municipal de l'Espluga

16 Gener 2024
Els fets van succeir durant la matinada del 20 de novembre i es van emportar cable de coure valorat en milers d'euros.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.