Èlia Canales no té límits

12 abril 2021
Té 19 anys però ja és molt més que una promesa. El triomf d'Èlia Canales a la segona prova puntuable per a la Copa d'Europa ratifica l'espectacular evolució dels últims temps. El 2021, apassionant, amb Tòquio a l'horitzó.
Constantí

Constantí recollirà els voluminosos porta a porta

09 abril 2021
Serà un servei gratuït des del 23 d'abril què els veïns podran sol·licitar a través de l'aplicació mòbil de l’Ajuntament
Constantí

Constantí manté el servei de menjador escolar durant la Setmana Santa

01 abril 2021
És una de les actuacions prioritàries del consistori per garantir l’alimentació als infants. De fet, són una quarantena els alumnes inscrits a aquest servei que ofereix un àpat al dia al menjador del col·legi Centcelles.
Constantí

S'inicia la construcció del camp de futbol Cruyff Court a Constantí

01 abril 2021
Té un cost aproximat de 120.000 euros que assumirà íntegrament la Fundació Johan Cruyff. L'objectiu és el de promoure l’esport com a eina educativa i de cohesió entre els joves del municipi.
Constantí

Constantí reclama un ramal de la xarxa ferroviària del tren-tram

26 Març 2021
L’Ajuntament de Constantí també presenta al·legacions a l’informe del tren-tram elaborat per la Generalitat. El consistori se sent exclòs del projecte i reclama que el traçat passi pel municipi .
Constantí

Constantí recupera l'opuscle de l'any passat

22 Març 2021
L'acte de la seva presentació va anar a càrrec de Raül Font-Quer Plana, president del Gremi de Pagesos de Tarragona.
Constantí

La reconstrucció de la coberta de l'església de Constantí s'enllestirà a l'abril

17 Març 2021
Just tres anys després de l'esfondrament, el temple quedarà tancat i permetrà començar la restauració de l'interior de l'edifici. La segona fase, la deginitiva per a la reobertura, encara no té calendari ni pressupost.
Constantí

Constantí espera ingressar més d'un milió d'euros per uns terrenys

16 Març 2021
L'Ajuntament subhastarà un solar situat al polígon industrial del municipi. La finca té una superfície de més d'11.000 m² i les empreses licitadores poden presentar les seves ofertes fins al 30 de març.
Constantí

Constantí s'adhereix a l'Observatori de la Qualitat de l'Aire

12 Març 2021
D'aquesta manera, el consistori constantinenc se suma a la iniciativa de Repsol de fer un seguiment anual dels Components Orgànics Volàtils dels municipis de l'entorn dels polígons petroquímics del Camp de Tarragona
Constantí

Les entitats de dones protagonitzen el manifest del 8-M a Constantí

08 Març 2021
L'acte a Constantí s'ha celebrat a les portes de l'Ajuntament on diverses veïnes han llegit el manifest per aquest 8 de març. Hi han participat entitats del poble integrades exclusivament per dones.
Constantí

Constantí crea un nou premi de composició musical

16 Febrer 2021
Neix un nou premi musical destinat a compositors. Els Amics de la Música de Constantí han convocat la primera edició del premi Centcelles de composició. Un premi que també es vincularà al cicle de concerts del juliol.
Constantí

Constantí engega un procés de dinamització i millora del seu polígon industrial

11 Febrer 2021
Aquesta zona industrial és la més gran de les Comarques de Tarragona, amb 300 empreses que facturen més de 400 milions d'euros cada any.
Constantí

Acaben les millores de l'escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí

02 Febrer 2021
L'objectiu de l'actuació ha estat minimitzar la influència de les argiles expansives dels terrenys de l'edifici d'educació primària.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…
Canvia't al 39 a la TDT