L'OCA Global Salou, amb el miracle a la punta dels dits

Res es pot retreure a l'OCA Global Salou en la tornada de l'eliminatòria de vuitens de final per pujar a LEB Or. El Ciudad de Huelva va acabar amb la millor temporada de la història salouenca, però ho va tenir molt més complicat del que es podia imaginar. I és que els de Jesús Muñiz, van morir dempeus, creient fins al final. El Salou havia de remuntar 21 punts de desavantatge i, per moments, semblava que ho podia aconseguir. Al final, el miracle es va quedar a mitges: 81-71, 10 punts de diferència.

Però és que l'OCA Global Salou va estar a punt d'igualar l'eliminatòria a l'equador del partit, quan va arribar a tenir una renda de 18 punts. Un tresor, un botí que potser va pesar massa sobre les mans dels jugadors. Al final es va escapar, tot i que no es van abaixar els braços.

EL CIUDAD DE HUELVA DIU QUE NO

A cavall entre el tercer i el quart quart, el Ciudad de Huelva va dir que prou, que l'eliminatòria era seva. Els andalusos van aconseguir no sortir mentalment del partit i a base de l'encert en el tir exterior i en la lluita pels rebots, van acabar neutralitzant la remuntada dels de la Costa Daurada.

EXPULSIÓ DETERMINANT

Quan es van posar les coses difícils, el Salou va perdre eficàcia en atac. Les idees s'ennuvolaven i costava trobar bones situacions de tir o bones decisions. Tampoc va ajudar l'expulsió de Jesús Muñiz per una doble tècnica per protestar una decisió arbitral. Iker Montero va liderar l'atac blau amb 20 punts, i amb un bon paper també de CJ Barksdale, amb 12, i Isaac Mayo, amb 11.

L'aventura salouenca ha acabat per enguany, però res pot desmerèixer una temporada que es recordarà durant molt temps al Salou Centre.