Els Mossos han detingut dos homes de 25 i 26 anys per un delicte de tràfic de drogues. Les plantes intervingudes haurien tingut un valor pròxim als 80.000 euros. 

Algunes de les propostes són 'Chicago life' al Palau de Congressos de Tarragona o el concert del GAP ensemble 'Salvació', a l'auditori de Vila-seca.

El gran guitarrista Milos Karadaglic acompanyarà la Franz Schubert Filharmonia a l'estrena amb el ‘Concierto de Aranjuez’ del 7 d’octubre al Teatre Tarragona.

L'Ajuntament ha acordat llogar-les a l'Espai Texas de Barcelona que, a canvi, portarà espectacles de nova creació a La Violeta.

Així s'ha traslladat aquest dijous als veïns i a l'Ajuntament de Montblanc des de la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona. La inauguració del túnel prevista per a aquesta tardor, encara no té data.

L'audiovisual, produït pels tarragonins AYHE, és un drama contingut dirigit per Alberto Gross i amb Pablo Molinero com a protagonista.

Ho han fet en la lectura del manifest del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra aquest diumenge. En l'acte s'ha recordat que el col·lectiu ja suposa més del 25 per cent de la població tarragonina.

El primer viatge llarg per al Nàstic, amb el que va de temporada, li arriba a la jornada 5. Jugaran dissabte a les set de la tarda davant el conjunt gallec.  

Divendres entra en vigor la primera llei estatal per garantir el benestar dels animals que estableix que són els ajuntaments els responsables de recollir animals abandonats i de la seva reubicació en centres protectors.

Ho ha fet en el ple on s'ha aprovat el tancament de comptes del 2022 i un dia després que l'alcalde valorés negativament l'estat dels comptes. Un ple on s'ha evidenciat el distanciament entre PSC i els comuns.

La donació mínima per formar part de l'acte serà de 40 euros, tot i que se'n podran donar més. S'ha activat l'opció del cobert zero per a aquelles persones, entitats o institucions que no puguin assistir a l'acte.

Són sovint els familiars els qui més pateixen les conseqüències d'aquestes malalties, que comporten una pèrdua progressiva de neurones, perquè els malalts no en són conscients.

El curs escolar a Tarragona, inaugurat

Dijous, 28 Setembre 2023 08:00

Enguany, la sessió es va centrar en el paper de les arts en l’educació. En aquest sentit, tres alumnes de l'Escola Municipal de Música van oferir un breu repertori de música tradicional.

Considera una deslleialtat institucional que el Govern no hagi comptat amb Vila-seca, tenint en compte que és un dels municipis més afectats per les pèrdues de pèl·lets per part de la química.

Salou adjudica el nou contracte de la neteja

Dimecres, 27 Setembre 2023 13:09

El ple municipal n'ha aprovat l'adjudicació aquest dimecres per 12 anys i a raó de quasi 110 milions d'euros durant tot aquest període, fet que el converteix en el contracte municipal més important.

Al Serrallo, a falta de més fitxatges, els que van aconseguir l'ascens continuen tenint el protagonisme. Al Salou Centre s'ha renovat molt la plantilla, però el nom propi està sent el d'un que ja hi era: Iker Montero.

Junts allarga la mà al govern de Tarragona

Dimecres, 27 Setembre 2023 13:21

Valoren positivament la tasca feta per l'executiu socialista en els tres primers mesos de mandat i es mostren disposats a treballar tant des del govern com des de l'oposició.

L'alcalde es mostra partidari d'ampliar el govern, però creu que declaracions com les dels ecosocialstes no ajuden a trobar complicitats.

Neix la Plataforma Zero Pèl·lets

Dimecres, 27 Setembre 2023 11:40

En formen part la Generalitat, la Diputació, el Port juntament amb empreses privades del sector del plàstic. L'objectiu d'aquest nou ens és establir un protocol per reduir al màxim la pèrdua involuntària de microplàstics.

El tret de sortida de la vuitena edició del FICVI serà el 13 d'octubre amb l'entrega del premi a la trajectòria a l'actor i realitzador Ramon Barea.

Pàgina 1 de 1207