Ja s’està col·locant el mobiliari que completarà l’adequació de les antigues oficines de Sorea per acollir aquest nou equipament destinat a les entitats juvenils. Les obres han costat uns 240.000 euros.

Juan Manuel Rodríguez Prats ha seguit la teoria defensada per Morlanes. Ha manifestat que el material que va provocar l'explosió no estava catalogat com a perillós. També ha negat qualsevol responsabilitat en els processos de producció de la planta.

Tres mitjans aeris dels Bombers i una dotzena de terrestres han hagut de treballar en una zona agrícola entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà. També s'hi ha desplaçat Protecció Civil i els ADF. 

La segona detenció s'ha efectuat aquest dimecres. La víctima del crim és un home de 45 anys, fitxat per la policia i estaria vinculada amb el tràfic de drogues. 

El PSC comparteix la filosofia de la majoria dels projectes plantejats per l'executiu, però lamenta que no s'hagin arribat a executar malgrat fins i tot tenir, alguns d'ells, dotació pressupostària.

El primer estudi en continu del Butadiè al Morell ha registrat tres mesos per sobre de la mitjana recomanada. La prova pilot s'ampliarà enguany a Constantí. 

Comissions Obreres ha traslladat el seu malestar a les portes de l'Audiència de Tarragona coincidint amb el tercer dia de declaracions dels responsables de l'empresa per l'accident mortal del 2020. 

Aquest pas de la Congregació de la Sang de Tarragona arriba enguany als 75 anys de vida; una efemèride que arriba acompanyada per la renovació d'un element que no és protagonista, tot i que és molt important.

El consistori ha agrupat tots els serveis públics i privats en una guia que inclou des d'àrees lúdiques per a gossos fins a allotjaments turístics que admeten animals de companyia.

Per confeccionar la candidatura i aconseguir el reconeixement, abans s'ha constituït una plataforma per la defensa d'aquest estil musical propi de Catalunya.

Els treballs  de canalització del barranc de Barenys van començar el gener de l'any passat i s'espera que el primer tram, el que va de la via del tren fins al mar, estigui acabat durant el tercer trimestre d'aquest any.

L’Ajuntament de Torredembarra pagarà les factures pendents del lloguer de la seu de la Policia Local. En total, més de mig milió d’euros acumulats entre gener de 2019 i setembre de 2022. L’operació, que s’aprovarà per ple, permetrà al consistori exercir l’opció de compra de l’equipament.

El jurat que entrega els guardons destaca que la Trono s'hagi convertit en tot un referent del teatre de proximitat més enllà de Tarragona.

El seu principal element és la Capella de la Sort, inclosa en el catàleg de l’Inventari del Patrimoni Arqueològic de la Generalitat de Catalunya.

Les Forques Teatre tornarà a representar per tercer any la Passió de Crist el pròxim dissabte dia 8 d'abril. Hi haurà menys escenaris perquè es vol oferir una millor qualitat tècnica i l'inici de l'espectacle serà totalment nou.

La UE Valls, un equip de segones parts

Dimecres, 22 Març 2023 07:59

El conjunt de Manel Cazorla ha marcat el 65% dels gols durant els segons quaranta-cinc minuts.

El club tarragoní ha enviat la petició amb el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana. La fase final es jugarà el cap de setmana del 20 d'abril.

El cos es trobava als baixos d'un edifici del carrer de l'Església amb signes de violència. Els Mossos han detingut dues persones que estarien relacionades amb els fets. 

Hi van participar 210 nens i nenes, una xifra que millora la participació de l'any anterior.

Quaranta esportistes tarragonins van portar la flama olímpica per la Part Alta.

Pàgina 1 de 1101