Així s'han compromès en una Junta Local de Seguretat en què s'ha posat de manifest que la xifra de delictes a la ciutat en els últimd sis mesos és la més baixa dels darrers cinc anys.

Diuen que darrere del moviment hi ha el seu antic soci de govern, amb qui creuen serà molt difícil recuperar confiances després dels esdeveniments de les darreres hores.

L'expulsió de Pinedo del grup municipal d'En Comú Podem és la segona que experimenta el regidor, que ha vist com la seva encara curta carrera no ha estat exempta de polèmica.

Es preveu un estiu gairebé normalitzat si comparem les possibles xifres d'actuacions amb les del 2020 i en què només van efectuar-se unes 600 assistències sanitàries.

Pinedo es queda

Dimecres, 16 Juny 2021 16:32

Diu que se sent plenament identificat amb el nou pacte de govern i carrega contra En Comú Podem per posar els interessos de partit per damunt dels de ciutat.

Premi a l'aposta castellera de TAC12

Dimecres, 16 Juny 2021 10:51

TAC12 serà una de les entitats guardonades durant la 38a edició de la Nit de Premis de Valls. Rebrà el Ventura i Solé de Periodisme Casteller. Es tracta d'un dels 20 guardons que es repartiran el 3 de juliol al Convent del Carme.

El termini de recepció de treballs finalitzarà el 22 d'octubre i la gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el 26 de novembre.

Es valora la feina feta amb relació al desenvolupament urbanístic orientat a generar habitatge públic, la creació del futur centre de dia per a la gent gran o la gestió sostenible de la platja.

Gossos policia s'exhibeixen a Altafulla

Dimecres, 16 Juny 2021 11:10

És la cloenda d'unes jornades formatives sobre operatives policials que han servit als agents altafullencs per compartir experiències i aprenentatges vinculats a la feina dels cossos de seguretat.

Salou amplia el Camí de Ronda

Dimecres, 16 Juny 2021 12:11

Ara s’està treballant en el carrer de la Falconera. S’hi farà una vorera ampla i un mirador. A principis del mes de juliol preveuen enllestir-ho. Després també s'actuarà a la zona dels sorrals.

El mapa dels aerosols

Dimecres, 16 Juny 2021 13:25

La URV vol desxifrar la transmissió de malalties com la COVID a través de la tos i els esternuts. Ha iniciat un procés per determinar com es dispersen els aerosols i quina capacitat de contagi tenen.

47 persones romanen ingressades amb coronavirus al Camp de Tarragona, lluny dels pics epidèmics d'inicis d'any, quan va superar-se la xifra dels 400. En canvi, les UCI es buiden molt lentament.

Els de Roger Molina es desplacen a Juneda per disputar la fase d'ascens aquest cap de setmana. Passi el que passi, la fita ja és un premi.

Els 12 regidors del nou govern de Tarragona ja saben moltes de les àrees que podran gestionar, però s'està a l'espera de repartir les que estaven en mans dels comuns i de la decisió final d'Herman Pinedo.

El CBT serà el primer equip del territori que competeix en el Campionat d'Espanya cadet. Ho farà a partir de divendres i amb el Reial Madrid com a un dels rivals. Una mostra de la gran tasca formativa del conjunt blau.

Tal com havien anunciat, l'entrada al govern de Junts per Tarragona suposa la seva sortida de l'executiu. Pinedo no ha acompanyat Aguilar en la compareixença per anunciar-ho.

Menjar sense veure

Dimarts, 15 Juny 2021 11:40

El sorteig diari de l'ONCE d'aquest dijous retrà homenatge a bars i restaurants. La presentació ha servit perquè els assistents empatitzessin amb les dificultats que troben els invidents a l'hora de, per exemple, esmorzar.

Seran una onzena de tornejos i un màster final de pàdel exclusiu per a infants entre els 7 i 17 anys. Es realitzarà entre el juliol i l'octubre.

Els socialistes consideren que la mesura ajudarà a garantir els llocs de treball de la indústria química del territori i a generar noves inversions per fer més gran el sector.

El pacte arribat aquest dimarts es comença a forjar just el dia de la presa de possessió del nou govern, ara fa dos anys. 24 mesos marcats per els alts i baixos i per diverses fòrmules possibles

Pàgina 1 de 738