S'actuarà en alguns elements afectats pel pas del temps com els vidres i l'estructura metàl·lica. També es millorarà la senyalització per la mobilitat reduïda. 

El reusenc Antoni Nomen, amb el recull de poemes 'Si això ha de durar', s'ha emportat el gaurdó, que s'emmarda dins les Decenals i que s'entregarà el 28 de gener.

La Generalitat ha adjudicat la primera fase, que correspon als treballs previs, per valor de 6 milions d'euros. 

El sector, com també l'oci nocturn, critiquen el Govern per aplicar mesures que creuen són poc efectives.

El Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona acollirà una vintena de propostes aquest any combinant propostes consagrades amb joves talents. El centre neuràlgic serà Casa Canals, però també trobarem propostes en altres espais.

Valls celebrarà la Gran Festa de la Calçotada aquest diumenge. Mantindrà, a més, els seus principals atractius. La jornada obre oficialment una temporada de calçotades que es presenta incerta per als restaurants.

Els dos presumptes violadors d'una dona de 22 anys s'asseuran aquest dimecres al banc dels acusats. Els fets van ocórrer l'agost del 2020.

El confinament nocturn caurà la mitjanit d'aquest dijous a divendres. El Govern preveu que els pròxims dies s’assoleixi l’esperat pic de contagis i admet que les pitjors previsions als hospitals no s'han complert. 

El director d'orquestra s'acompanyarà d'artistes vallencs en un pregó de les Festes Decennals dinàmic i amb pinzellades artístiques.

 Si la COVID ho permet, pot ser un dels partits decisius de la fase regular de la Lliga EBA i posarà a prova la fortesa psicològica dels locals després de caure contra el cuer i afectats ara pel coronavirus.

El projecte 'Basket4all' es va posar en marxa el 2019. L'objectiu és potenciar i transmetre els valors de l'esport i millorar el rendiment acadèmic.

Salut notifica set morts més

Dimarts, 18 Gener 2022 09:32

Els estralls de la variant òmicron són cada cop més greus i, es tractin o no de correccions estadístiques, ja són 1.272 persones les que han mort al Camp de Tarragona.  I avui hi ha una desena d'ingressats a planta més que ahir.

La Festa Major va provocar que l'equip entrenés ahir a la nit a la pista del Reus Ploms, on també jugarà com a local dissabte. Un mal moment per trencar rutines, ja que dijous completarà a Tona el primer dels dos duels ajornats.

L'ajornament del viatge a Canàries per positius en la plantilla cooperativista podria generar pèrdues de 1.000 euros en concepte de bitllets d'avió. El club haurà de gestionar un nou vol per recuperar el partit contra el Sayre. 

Ho fan als centres cívics de Tarragona. També rebran un seguiment tutorial i 135 hores de formació en llengua catalana.

És la conseqüència de l'allau de cribratges escolars, una situació que s'espera que estigui resolta demà. Al Camp de Tarragona, hi ha 4.200 alumnes confinats per coronavirus, però només s'ha hagut de confinar un grup sencer. 

A més, els socialistes insten el Govern que concreti la ubicació de la futura Ciutat Judicial i que hi aposti definitivament. 

Hem preparat una programació especial que inclourà 8 retransmissions en directe dels principals actes. A més, les festes es podran seguir per youtube a través d’un canal exclusiu creat per TAC12 

Els cavalls i els carruatges han sortit des de l'avinguda de la Generalitat acompanyats per la banda Sones de Pasión.

Els plats forts del primer cap de setmana van ser la cercavila del seguici i l'estrena de la renovada imatge de Sant Miquel Arcàngel.

Pàgina 1 de 853