Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Tot i que Salut ha argumentat que no té constància d’aquests nous contagiats, fonts consultades per Tac 12 confirmarien que es tracta de residents de la instal·lació que ja han estat aïllats de la resta de persones.

Durant l’últim dia més de 3200 persones s’han afegit als expedients, que ja sumen 7350. A Catalunya ja són més de 65.800 els expedients que afecten a més de mig milió de persones.

El total de víctimes mortals al Camp de Tarragona ascendeix a 19. Avui s'han confirmat 78 nous casos de COViD-19 que eleven el total a 414. 200 d'ells es troben ingressats, dels quals 52 mantenen ingrés a l'UCI.

El Banc de Sang impulsa aquestes jornades perquè els nivells de les reserves no caiguin durant l'actual període de pandèmia pel coronavirus i poder garantir el bon funcionament del sistema sanitari.

La Generalitat atura l'obra pública

Divendres, 27 Març 2020 13:02

Ho fa per garantir la seguretat dels treballadors de la construcció durant l'alerta sanitària. La decisió del govern frena tots els projectes engegats per l'administració catalana, excepte els considerats d'emergència.

El total de víctimes mortals creix així fins a les 16. Durant l'últim dia s'han registrat 40 nous casos de COVID-19, elevant l'acumulat fins als 336.

Un dels esforços de les autoritats és reduir el nombre de desplaçaments de la ciutadania i, per tant, reclamar que tothom es quedi a casa. Per això els Mossos d'Esquadra han reforçat els controls a les carreteres per impedir desplaçaments innecessaris, especialment a segones residències.

El confinament i l'aturada de moltes empreses s'ha traduït també en un descens del trànsit a les carreteres del territori. Les imatges de vies pràcticament buides, a excepció dels vehicles de transport de mercaderies, es repeteix dia rere dia.

El millor pilot de la nostra història, ara també campió del món en la modalitat elèctrica, ens envia un missatge des de casa seva. Es tracta del tarragoní Albert Cabestany, que prega també que la ciutadania es quedi a casa.

La DO Tarragona quantifica la davallada de vendes de vi en un 95% a causa del tancament dels restaurants i l'aturada dels distribuïdors. Només s'ha mantingut una petita part de la venda directa i per internet.

En només deu dies, la xifra exacta de sancions efectuades per part de la Guàrdia Urbana és de 304. Gairebé dues setmanes després de l'inici de l'estat d'alarma encara hi ha gent que no respecta l'obligatori confinament.

La Generalitat ha tombat l'expedient de regulació temporal per força major presentat el passat divendres per la planta de producció que la multinacional LEAR té a Valls.

La Fundació Pública Municipal Vilaniu, dedicada a serveis assistencials, gestiona des d'aquest dimecres la residència Ballús de Valls. Ho fa després de la intervenció del centre per part de la Generalitat pel brot de Covid-19 que s'hi va detectar. Ara la fundació vallenca està formant un equip de treball de trenta persones per garantir l'assistència dels interns. Al mateix temps també s'han activat protocols de seguretat per contenir el brot.

D'aquesta manera, davant la previsió de l'increment de casos de coronavirus, l'Hospital Santa Tecla, que gestiona el sociosanitari, guanya espai i podrà ampliar provisionalment el nombre de llits disponibles fent ús de les instal·lacions de la residència.

Les targetes contenen 40€ i de moment tindran una durada de deu dies. Si el confinament s’allarga, el govern ingressarà més diners. L’import es pot gastar en qualsevol establiment alimentari.

Si el coronavirus provoca el punt final de la temporada, la UE Valls podria pujar a la Tercera Divisió. A manca d'onze jornades i de la decisió federativa, els de Joan Antoni Pallarès són el millor segon classificat de la Primera Catalana.

La crisi sanitària motivada pel coronavirus també afecta la butxaca de la pagesia, especialment dels petits productors. Amb el tancament de restaurants han perdut bona part de la seva clientela. Si això se li afegeix el tancament de mercats al carrer, un dels seus punts habituals de distribució,els ingressos queden al mínim. Per això, des d'Unió de Pagesos es reclama la reobertura de mercats i s'adverteix de les penúries del sector.

Des del govern central es va decidir incloure aquest grup en els supòsits pels quals es pot sortir al carrer. Una mesura ben rebuda per les famílies, sobretot en casos d’extrema necessitat. N'hem parlat amb l'entitat Todos en Azul.

Les sirenes dels vehicles van activar-se davant la residència del petit veí torrenc que, des del balcó i acompanyat pels seus estimats, va gaudir d'aquest merescut homenatge el dia del seu aniversari.

Els professionals del món de la docència esperen a casa de retrobar-se amb els seus alumnes. A l'Escola Miramar de Vila-seca han confeccionat un vídeo en què hi participen tots els integrants d'aquest centre educatiu.

Pàgina 1 de 497
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ