La calamarsa talla l'accés a Baix a Mar

A Torredembarra aquesta era una de les imatges més freqüents aquest matí, la de torrencs fent fotografies a una postal insòlita al municipi, i més el dia de Sant Jordi. També persones intentant travessar ponts i carrers difícilment transitables a primera hora.

I és que a la Torre les afectacions generals no han estat tan greus com a la veïna Altafulla, però els gairebé vuitanta litres per metre quadrat en forma de pedra caiguts la passada nit també s'han fet notar. Ho ha fet sobretot a zones baixes com el Pont de Viló, que uneix l'antiga N-340 i Baix a Mar. Aquí la imatge ha estat la d'altres ocasions coincidint amb fortes tempestes al municipi, amb la particularitat que més de mig metre de gel ha substituït a l'habitual aigua acumulada.

L'altra gran afectació l'han patit tendals i zones cobertes. Una de les més afectades ha estat la cobreix el parc infantil de la plaça Mossèn Joaquim Boronat, que ha acabat cedint pel pes del gel acumulat a la part superior. Ha estat una de les principals intervencions que ha hagut de fer aquest dimarts la Brigada Municipal, que des de primera hora ha treballat en diferents punts del municipi.

Una zona esportiva que, a poc a poc, ha anat recuperant la normalitat gràcies a la presència del sol durant tot el matí, que ha anat desfent els quilos de gel acumulats, tant a les cobertes com a les diferents pistes esportives o el mateix camp de futbol.

Finalment, la normalitat també ha costat que arribés al mercat setmanal que cada dimarts s'instal·la a l'aparcament de Mañé i Flaquer. Aquí les màquines de la brigada han treballat per a acumular als costats les muntanyes de gel per a deixar espai a les parades habituals.