Ara mateix ja hi ha més de 1.000 persones en estat crític entre totes les patologies. 66 d'elles ho són per COVID19 al Camp de Tarragona, a quatre del pitjor dia del mes d'abril. Una primera…

El ritme de contagis no frena

Dijous, 21 Gener 2021 13:46
La regió sanitària del Camp de Tarragona suma 12 defuncions en un sol dia i 357 positius més; l'allau de nous casos és constant des de finals del mes de desembre.
És la conclusió d'un estudi amb participació de la URV que identifica els col·lectius amb una major percepció del risc d'infecció entre la població espanyola en la primera onada.
S'han fabricat 10.000 tones de combustible elaborat a partir de biomassa i permet reduir la petjada de carboni.
La Denominació d’Origen Protegida Siurana calcula que 3.500 hectàrees d’oliveres van resultar malmeses pel pas del temporal Filomena.
Seran uns vols que s'allargaran fins a l'estiu. Arriben de la mà del touroperador Jet2.com que operarà tots els dilluns i dijous. 
El PSC recorda que el govern de l'Estat ha obert un paquet d'ajudes per als damnificats del temporal Filomena.
Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra aspiren a tot després d'un primer tram de temporada en què han anat de menys a més.
Fins al moment, els cribratges s'han realitzat en 89 centres de la regió sanitària i uns 2.900 professionals dels equipaments educatius s'han realitzat la prova de forma voluntària.
S'analitzaran els valors més alts que puntualment sobrepassen els límits permesos, ja que els actuals estudis es fixen en les mitjanes periòdiques tal com marquen les normatives europees.
Un cop suspès el decret d'ajornament de les eleccions, avui ha estat el darrer dia de termini per a què els ajuntaments fessin el sorteig de les meses electorals

Tants pacients a l'UCI com a l'abril

Dimecres, 20 Gener 2021 08:57
El pic de la tercera creix en cinc hospitalitzacions i ja són 841 les persones ingressades al Camp de Tarragona, 62 d'elles a l'UCI, la pitjor dada des de la primera setmana de l'abril.
Des de la universitat defensen que la combinació de formats permet un menor moviment d’estudiants dins els campus.
El Tribunal Superior de Justícia ha suspès de forma cautelar el decret que traslladava les eleccions al Parlament al 30 de maig. El govern presentarà al·legacions a la decisió.
Canvia't al 39 a la TDT