El foc es va declarar dilluns a la tarda en una zona entre els nuclis de Rocallaura i Belltall, al límit entre les comarques de l'Urgell i la Conca de Barberà. 

L'atur més baix dels darrers 14 anys

Dilluns, 04 Juliol 2022 14:12
Tarragona millora les dades del juny del 2019 i per trobar un nombre tan baix d'aturats ens hem de remuntar al setembre del 2008.
El servei de seguretat del parc temàtic ha alertat als Mossos de la presència dels intrusos al voltant de dos quarts de 7 del matí. 
Els Xiquets de Vila-seca continuen tastant la gamma mitja de sis, amb el 3de6a, i nova actuació amb entrebancs pels Xiquets de Torredembarra.
Els Castellers de Vilafranca van embutxacar-se tres estrenes d'una tacada: els dos castells bàsics de 9 i el primer gamma extra de la pandèmia. Els Xiquets de Tarragona van carregar el 2de8f.
Salut remarca que els positius lleus no han d'anar als CAP a fer-se una prova i recomana fer vida normal, amb mascareta i evitant contactes amb persones vulnerables. 
L'establiment obre portes aquest divendres, ara en mans d'una empresa, després del tancament forçat inicialment per la pandèmia i després per la situació econòmica. 
Serà un estiu de rècord? En parlem amb el president de l'Associació Hotelera del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Albert Savé.
Efectius dels Agents Rurals, del Grup Especialitzat en Prevenció d'Incendis Forestals i voluntaris de les ADF acompanyen els pagesos per actuar ràpidament en cas d'incendi. 
La 28a edició del certamen va estrenar noves categories i va reconèixer una vintena de referències. L'acte d'entrega es va celebrar al Teatret del Serrallo. 

Operació tornada sense complicacions

Dilluns, 27 Juny 2022 12:42
Les principals retencions al Camp de Tarragona ahir es van concentrar a Montblanc, a l'enllaç entre la C-14 i la carretera N-240. A l'AP-7 i l'A-7 la circulació va ser fluida.
L'ocupació s'ha acostat a la del litoral i s'ha notat més afluència de persones de fora de Catalunya i l'eix de l'Ebre com País Valencià, Castella o fins i tot Andalusia.
La majoria d'allotjaments de zones com la Conca de Barberà parlen d'ocupacions d'entre el 90 i el 100% els pròxims dies gràcies a visitants i treballadors que temporalment dormen a la comarca. 

Es vendran més coques

Dijous, 23 Juny 2022 11:40
Sant Joan és sinònim de pólvora, però també de coques. Els pastissers confien que hi haurà més vendes d'aquest dolç que l'any passat i fins i tot que el 2019.
Pel que fa a Hard Rock confia que s'aprovi definitivament aviat, quan es resolguin les qüestions de fiscalitat entre Salou i Vila-seca. 
Ha estat coincidint amb la data límit marcada per Europa. Des de Tarragona, l'alcalde i la delegada del Govern lamenten que no n'han estat informats.