La Generalitat no vol confirmar cap data, però confirma que està estudiant la mesura del certificat Covid per poder reprendre l'activitat de sectors que encara estant tancats.

Els joves són un problema

Dimarts, 21 Setembre 2021 13:33
La campanya de vacunació s'ha congelat i quatre de cada deu menors de 30 anys no han completat encara la pauta. Una immunització insuficient per evitar possibles futures onades amb l'arribada del fred.
Demana més de 100 milions d'euros en matèria de modernització del sector turístic. Es contemplen 17 projectes de transformació que presenten els ens locals i dos iniciatives pròpies de la Diputació.
La incidència per la COVID no augmenta després d'una setmana de la tornada escolar, però Salut informa de dues morts més al Camp de Tarragona les darreres 48 hores. 

Gairebé fora de perill

Divendres, 17 Setembre 2021 11:09
El Camp de Tarragona frega la barrera dels 70 punts de risc de rebrot, la que defineix un territori amb perill baix o moderat de contagi. Tot i això, Salut confirma una defunció més per coronavirus. 

Madrid tampoc veu clara la MAT

Dijous, 16 Setembre 2021 12:28
La ministra Ribera creu desproporcionat el projecte de la línia de molt alta tensió entre Aragó i Barcelona i que passa per sis comarques de la demarcació. Una representació d'alcaldes s'han reunit amb el subdelegat.
Salut informa d'una defunció més amb coronavirus al Camp de Tarragona mentre la campanya d'inoculacions està estancada. El Palau d'Esports punxa 1.000 dosis diàries, lluny de les 5.000-6.000 de juliol i agost.
S'han mutiplicat per cinc en el darrer any. Un fet que preocupa als estaments judicials i policials, que s'han reunit per coordinar la resposta ala  delinquència a gran escala.
El nombre de castellers per actuació i la interacció amb el públic, principals temes tractats en la reunió duta a terme a Valls per a analitzar el nou prtocol aprovat pel PROCICAT.
Des del Departament d'Educació destaquen que, un cop millorades les dades de la pandèmia, ara és el moment de treballar l'aspecte emocional dels alumnes

60.000 contagis

Dimecres, 15 Setembre 2021 11:46
 109 persones diàries han donat positiu per coronavirus des del començament de la crisi sanitària al Camp de Tarragona, el passat mes de març. Salut, però, no confirma cap nova defunció la darrera jornada. 
Nou Moviment Ciutadà, fins ara soci de govern, lidera una moció de censura amb PSC, Cs, PP i dos regidors no adscrits que donaria l'alcaldia a Oliver Klein, del partit municipalista.
L'inici de la temporada coincideix amb Santa Tecla on la Televisió Pública del Camp de Tarragona els oferirà una cobertura excepcional amb la realització de més de sis directes per apropar a totes les cases aquesta…
Presentat per Laura Casas, s'estrena avui (20.30 i 22.30 hores) i aprofundirà en tota l'actualitat del Camp de Tarragona entrevistant els protagonistes de les notícies de cada setmana.

Tornen els castells

Dimarts, 14 Setembre 2021 17:30
La represa del món casteller fa un salt endavant que podria ser definitiu. El PROCICAT autoritza la tornada a plaça de les colles amb un màxim de 160 castellers amb la pauta completa o una PCR…
Amb Salou, Vila-seca, Tarragona, Torredembarra i Altafulla presents, volen gestionar conjuntament les platges per fer-les aptes a l'hora d'afrontar els reptes climàtics sense oblidar el seu potencial econòmic i turístic.