Les formacions polítiques s'han felicitat del consens i de la principal novetat que aplicarà l'ens supracomarcal. Unifica les subvencions en un pla global per a tot el mandat. 
De moment, s'han completat més de la meitat de les 159 accions que contempla aquest document clau per millorar l'atenció, la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 01 Desembre 2023 05:18
El Nàstic visita aquest diumenge l'Unionistas de Salamanca després de la victòria de la tranquil·litat. El rival ferit i perillós, després de set jornades sense conèixer la victòria. I avui us explicarem la iniciativa solidària del…
Són dades del que portem d'any a Tarragona i s'han donat a conèixer en la presentació de la nova guia Barnahus que pretén millorar l'atenció als menors que han patit alguna agressió sexual.

Cap de setmana de musicals i aniversaris

Dijous, 30 Novembre 2023 08:08
L’agenda cultural d’aquest cap de setmana ens deixa gires d’aniversari i musicals. 
La demarcació conserva els set restaurants distingits, quatre del Camp de Tarragona i tres de les Terres de l'Ebre. El titular de la nit se l'endú el Disfrutar d'Eduard Xatruch que es fa amb tres estrelles. 
Així ho han anunciat els sindicats, que consideren que la situació dels docents catalans ha empitjorat des del relleu al capdavant de la conselleria d'Educació.
Les novetats de la nova temporada s'han anunciat en l'acte de commemoració dels 20 anys del Pacte de la Boella, quan es va constituir la taula estratègica de l'aeroport. 
El projecte iniciat des de l'Institut Català d'Investigació Química ha assolit els recursos per desenvolupar-se a Catalunya, però no ha trobat l'espai idoni al Camp de Tarragona. 
S’enfila fins als 208 milions d’euros. La proposta d’Esquerra i PSC compta també amb el consens de Junts i PP, a l’oposició. El pressupost ja incorpora els mecanismes per poder implementar el pla ImpulsDipta.
El representant al Congrés per Tarragona, Josep Maria Cruset, obrirà cada divendres les portes de la seu de Junts a Tarragona a aquelles persones que necessitin de la seva acció política.
Actes institucionals, manifestacions i propostes culturals han servit per donar visibilitat al Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 

Resum esportiu del cap de setmana

Dilluns, 27 Novembre 2023 06:00
El Nàstic se situa a tres punts de la zona de play-off després de guanyar el líder al Nou Estadi. I en bàsquet, nova victòria d'un l'OCA Global Salou i nova derrota de l'Ibersol CBT, aquest cop…

Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers

Divendres, 24 Novembre 2023 21:40
Municipis com Tarragona, on l'encesa de llums ha arribat acompanyada d'un espectacle drons al balcó del Mediterrani, Vila-seca o Valls ja llueixen la il·luminació nadalenca que es mantidnrà fins al 6 de gener.

La captura del CO2, l'aposta a mitjà termini

Divendres, 24 Novembre 2023 14:00
L'AEQT, en la seva jornada anual, ha assenyalat que aquesta tecnologia ha de ser estratègica abans no sigui viable desplegar la producció d'hidrogen verd. 
Aquesta passada nit s'ha extingit totalment la flama romanent i en les darreres hores s'ha comprovat que no quedés hidrocarbur a la zona afectada. Protecció Civil desactiva la prealerta del Plaseqta.