El confinament nocturn caurà la mitjanit d'aquest dijous a divendres. El Govern preveu que els pròxims dies s’assoleixi l’esperat pic de contagis i admet que les pitjors previsions als hospitals no s'han complert. 
El sector, com també l'oci nocturn, critiquen el Govern per aplicar mesures que creuen són poc efectives.

Salut notifica set morts més

Dimarts, 18 Gener 2022 09:32
Els estralls de la variant òmicron són cada cop més greus i, es tractin o no de correccions estadístiques, ja són 1.272 persones les que han mort al Camp de Tarragona.  I avui hi ha una…

El risc s'enfila mil punts més

Dilluns, 17 Gener 2022 13:23
Salut comunica dues defuncions durant el cap de setmana al Camp de Tarragona, on el perill de rebrot no té precedents en cap onada anterior: s'acosta als 5.000 punts i augmenta també la pressió hospitalària.
Òmnium Cultural del Tarragonès engega una nova etapa després del comiat a la presidència de Rosa Maria Codines. l'assemblea de l'entitat va aprovar el relleu que agafa Zacarías Henar, que ja formava part de la junta.
La presidenta d'Omnium Cultural al Tarragonès els darrers 10 anys posa fi a la seva etapa al capdavant de l'entitat. Codines és la primera convidada del nou espai d'entrevistes dels divendres al Notícies 12, conduït per…
L'alcalde de Constantí ha fet aquestes manifestacions a la concentració que s'ha dut a terme a les portes d'IQOXE dos anys després de l'accident
Dos anys després de l'accident d'IQOXE, la patronal aposta per continuar recuperant a poc a poc la confiança de la ciutadania en el sector.
Salut comunica una defunció més per coronavirus en la jornada en què el territori va més enllà dels 100.000 positius acumulats durant la pandèmia. Augmenta el nombre d'ingressos, el més alt des del febrer del 2021.
Es pot fer, com sempre, a través de la web habilitada per Salut.  Sanitat va aprovar dijous que la podia rebre tothom que tingués més de 18 anys. Les franges s'aniran obrint progressivament.
S'afegeix a altres veus que aposten per situar l'estació intermodal de l'aeroport en l'encreuament entre el corredor i la línia convencional del tren.
Coincidint amb l'esclat de la pandèmia s'han encès les alarmes, sobretot entre els més joves, en una etapa vital ja de normal complicada. El diagnòstic precoç, clau per evitar quadres greus que poden acabar en un…
És el preu que ha decidit establir el govern espanyol després que la forta demanda durant les festes de Nadal n'hagi disparat el preu. 
Caldrà veure com ho aplica la Generalitat, si va obrint la vacunació per franges o directament habilita la dosi de reforç de cop per als majors de 18 anys. 
A més, hauran de confinar-se durant 7 dies. L'explosió de casos de Covid ha provocat un gran volum de baixes de professionals i per això han hagut d'obrir una borsa de substitucions.
L'empresa destaca que s'han invertit 40 milions d'euros en la reconstrucció de les instal·lacions i que s'han reforçat les mesures de seguretat.