L'Espluga de Francolí programa una cinquantena d'actes nadalencs

29 Novembre 2021
Entre les novetats, la tornada de la cavalcada reial amb el recorregut tradicional i la recuperació de la festa de Cap d'Any al pavelló, en aquest cas en un format més senzill que en les edicions anteriors.
L'Espluga de Francolí

El Celler de l'Espluga, en obres

26 Novembre 2021
Els treballs se centren sobretot a reparar la teulada de l’edifici, que patia filtracions d’aigua. Tenen un pressupost de gairebé 150.000 euros, finançat en un 40% pel Departament de Cultura.
L'Espluga de Francolí

Front comú d'ajuntaments i Generalitat contra la MAT

24 Novembre 2021
S'oposen a la construcció d'una nova línia de molt alta tensió per transportar energia d'Aragó fins a Barcelona. És el segon projecte d'aquest estil que afecta la demarcació i creuaria 8 municipis de la Conca de Barberà.
L'Espluga de Francolí

Acaben les restriccions d'aigua a l'Espluga

24 Novembre 2021
Les pluges dels darrers dies han permès millorar les reserves dels dipòsits i aqüífers municipals. Tot i això, no es descarta que tornin els talls a mitjà o llarg termini.
L'Espluga de Francolí

La piscina municipal de l'Espluga de Francolí es renovarà l'any vinent

23 Novembre 2021
Serà un dels principals projectes dels pressupostos del 2022 de l'Ajuntament i s'hi destinaran uns 270.000 euros. Es volen evitar pèrdues d'aigua i que el paviment deixi de ser perillós per als banyistes.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga busca idees per fer assequible la cultura

23 Novembre 2021
Cap on ha de mirar l'Espluga de Francolí culturalment parlant? Una cinquantena de persones provinents del món cultural i social es van reunir en una trobada promoguda per la Fundació Carulla i l'Ajuntament.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga demana millores per a l'Avinguda Catalunya

05 Novembre 2021
El govern local ha traslladat 15 propostes a la Generalitat per millorar la seguretat de vianants i vehicles, ja que és una de les vies amb més trànsit del municipi i amb diverses interseccions.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga projecta un nou centre d'interpretació de la prehistòria

02 Novembre 2021
La troballa del conjunt de gravats paleolítics de Catalunya, ara fa 2 anys, canviarà de dalt a baix les Coves de l'Espluga de Francolí. L'Ajuntament ja té gairebé enllestit el pla director del nou projecte.
L'Espluga de Francolí

Els talls d'aigua a l'Espluga només continuaran en certes zones

29 Octubre 2021
El municipi ha superat la fase més crítica gràcies a l'aportació d'aigua i l'estalvi de les darreres dues setmanes. Es deixa de portar aigua de Montblanc en previsió de pluges aquest cap de setmana.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga manté les restriccions d'aigua

28 Octubre 2021
Tot i les millores aconseguides en els darrers dies, només l'arribada de pluges pot solucionar definitivament la problemàtica.
L'Espluga de Francolí

Els productes de tardor, protagonistes dels 'Sabors de la Conca'

27 Octubre 2021
Serà en la segona edició de les jornades, que s'allargaran fins al mes de desembre i que permeten menjar i dormir en establiments de la comarca.
L'Espluga de Francolí

Les reserves d'aigua a l'Espluga es recuperen

25 Octubre 2021
Tot i la millora, de moment, l'Ajuntament manté les restriccions i l'abastament amb camions, encara que les mesures es revisaran en els pròxims dies. Darrerament també s'ha intensificat la recerca de fuites.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga recorda la riuada amb una ofrena floral

22 Octubre 2021
Els regidors del govern municipal han fet una ofrena floral al monument en memòria de les víctimes. Es tracta del monòlit que es va inaugurar l'any passat i està situat molt a prop de la denominada zona zero de l'aiguat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.