El pregó, la tronada i el festival de poesia obren la Festa Major espluguina

30 Juliol 2021
La directora del Museu de la Vida Rural va protagontizar el pregó d'una Festa Major de l'Espluga que ja ha començat. La tronada i el festival català de poesia van ser els primers actes de l'agenda festiva local.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga activa les expropiacions per les obres del nou ramal de subministrament d'aigua

28 Juliol 2021
L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí fa un pas més per fer realitat el projecte de construcció d’un nou ramal de subministrament que permeti l’arribada d’aigua de l’Ebre al municipi.
L'Espluga de Francolí

La Festa Major de l'Espluga ja té pastís

28 Juliol 2021
Els pastissers del municipi s'uneixen per cinquè any consecutiu per aquesta iniciativa. Les postres d'enguany consistiran en una base de pa de pessic de xocolata i una doble mousse de móra i nata.
L'Espluga de Francolí

Torna la Cursa de l'Espluga

27 Juliol 2021
La crisi sanitària no impedirà que una de les proves atlètiques més antigues de Catalunya se celebri dissabte (19 hores) i després de l'aturada inevitable del 2020.
L'Espluga de Francolí

Desenes de joves participen en un escape room pels carrers de l'Espluga

23 Juliol 2021
És una de les activitats que proposa la Setmana de la Joventut, una vintena en total. L'objectiu d'aquest joc era desactivar una bomba de fum.
L'Espluga de Francolí

La nova junta de la Germandat reobrirà l'ermita de la Santíssima Trinitat

22 Juliol 2021
L'entitat més antiga de l'Espluga de Francolí engega una nova etapa. És la Germandat de la Santíssima Trinitat i feia temps que no trobava un relleu al capdavant de l'associació. Ara ha renovat la junta i es planteja nous reptes.
L'Espluga de Francolí

El comerç de l'Espluga engega la campanya "Rasca i Guanya"

16 Juliol 2021
Es repartiran unes 8.000 targetes entre els clients dels establiments de la Unió de Botigues i Empreses. El 20% tindran premi.
L'Espluga de Francolí

Una vintena d'activitats ompliran la Setmana de la Joventut de l'Espluga

14 Juliol 2021
Se celebrarà del 19 al 25 de juliol, principalment, amb actes a l'aire lliure i adaptats a les mesures sanitàries. Per exemple, hi haurà concerts, tastos o un escape room pel nucli antic.
L'Espluga de Francolí

La Festa Major de l'Espluga presenta una trentena d'actes

13 Juliol 2021
La majoria dels actes, com per exemple la mostra del seguici, seran en recintes tancats i amb cadires numerades. També es farà la Cursa Atlètica amb sortides esglaonades.
L'Espluga de Francolí

Gemma Carbó serà la pregonera de la Festa Major de l'Espluga

30 Juny 2021
La directora del Museu de la Vida Rural donarà el tret de sortida dels actes festius que se celebraran del 28 de juliol al 2 d'agost. El pregó es farà des de la plaça d'en Canós amb aforament limitat.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga demana compensacions per l'alliberament de l'AP-2

23 Juny 2021
El Ple d'aquest dimarts ha aprovat una moció per reclamar a l'Estat que supleixi la pèrdua d'ingressos que significa deixar d'ingressar l'IBI de l'autopista que travessa el terme municipal.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga fa balanç de dos anys de govern marcats per les crisis

18 Juny 2021
La riuada, la pandèmia, el Filomena, l'episodi de contaminació de l'aigua o el bloqueig administratiu han dificultat el dia a dia. Tot i això, el govern assenyala que aviat s'executaran alguns projectes importants.
L'Espluga de Francolí

Acaben les obres de l'Església Nova de Sant Miquel

15 Juny 2021
El cost del projecte ha superat els 85.000 euros inicials previstos, per l'aparició de treballs extres. S'han reparat les cobertes de les capelles laterals i del transsepte del costat de l’Evangeli de l’església.