L'Espluga culmina el canvi d'etapa a l'àrea de turisme

01 Desembre 2023
Aquest dijous s'ha oficialment el Consell de Turisme, que substitueix el Patronat i l'INACMU, que coordinava els museus. La trobada entre el sector públic i el privat es convocarà un cop l'any.
L'Espluga de Francolí

El cau de l'Espluga podrà fer ús de l'Ermita de la Santíssima Trinitat

01 Desembre 2023
L'Agrupament ha firmat un conveni amb la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel per fer ús de l'espai, juntament amb la Germandat de la Santíssima Trinitat.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga allarga els talls d'aigua a 14 hores diàries

27 Novembre 2023
La interrupció serà de tres hores més, ja que els dipòsits han entrat en una fase crítica. Aquest diumenge es va tocar fons, malgrat l'aportació d'aigua amb 28 camions cada dia.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí dona la benvinguda als nous nadons

27 Novembre 2023
Desenes de famílies van omplir el Parc Fluvial per rebre un lot de benvinguda personalitzat.
L'Espluga de Francolí

L'Institut de l'Espluga s'autoabastirà amb energia solar

24 Novembre 2023
Abans que acabi l'any, comptarà amb noves plaques solars per cobrir el consum elèctric de l'edifici. Concretament, s'aportarà una energia de més de 80 kW de potència.
L'Espluga de Francolí

L'Espluga manté el gruix d'actes nadalencs

22 Novembre 2023
Tot i els problemes econòmics, la programació inclou la majoria d'actes tradicionals gràcies a la implicació de les entitats. És any de Pastorets i una de les novetats serà un espectacle musical i d'ombres xineses.
L'Espluga de Francolí

Mig miler de joves omplen les Ovelles Esgarriades de l'Espluga

20 Novembre 2023
Enguany, la trobada de les colles espluguines va estar ambientada en Mèxic. S'ha arribat a la 27a edició amb un nou augment del nombre d'assistents.
L'Espluga de Francolí

El ple de l'Espluga aprova el tràmit per fer possible l’arribada de l’aigua del CAT

17 Novembre 2023
Durant el ple d’aquest divendres s’ha aprovat l’expedient de contractació de les obres que haurien d’estar licitades a inicis d’any. Sis mesos després, l’aigua de l’Ebre podrà arribar al municipi.
L'Espluga de Francolí

El molí d'oli de l'Espluga obrirà la meitat dels dies

15 Novembre 2023
És la mesura de la Cooperativa Agrícola de la Conca davant el descens de collita d'enguany i per reduir costos. S'estima que no se superaran els 200.000 quilos d'olives.
L'Espluga de Francolí

Accident mortal a la fàbrica Mahle de l'Espluga

09 Novembre 2023
Un veí del municipi, de 38 anys, ha perdut la vida mentre reparava una màquina. Els fets s'han produït poc abans de la una de la matinada.
L'Espluga de Francolí

L'entorn de l'ermita acollirà la primera zona d'acampada de l'Espluga

07 Novembre 2023
La intenció de la Germandat de la Santíssima Trinitat és que hi puguin acudir entitats d'educació en el lleure. S'hi habilitaran diversos serveis i podria encabir fins a 30 tendes de campanya.
L'Espluga de Francolí

Un llibre recull el llegat de Vallverdú a la revista El Francolí

06 Novembre 2023
L'Espluga de Francolí ha acollit aquest diumenge la presentació del llibre Potser sí, un recull de més d'un centenar d'articles i dibuixos que l'escriptor Josep Vallverdú ha publicat a la revista del Casal.
L'Espluga de Francolí

S'aprova la pujada d'impostos a l'Espluga i s'anuncien diverses retallades

03 Novembre 2023
La tarifa de l'aigua serà més cara en funció de la sequera i dels nivells de consum. Finalment, però, les llars i empreses que gastin poc no notaran cap increment.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Vila-seca i l'Espluga encenen els seus llums de Nadal

07 Desembre 2018
Llums de Nadal enceses ja a municipis com Vila-seca i l'Espluga. L'ambient de nadal es respira als carrers i als comerços que també han iniciat la campanya de Nadal, és per això que han aprofitat per obrir en alguns festius com el d’ahir.
Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments

30 Novembre 2018
Aquest matí s’ha iniciat en els més de 350 punts que s’han habilitat al Camp de Tarragona. Enguany però, ha estat precedida, en molts punts, per la falta de voluntaris. Però també hi ha excepcions, és el cas de l'Espluga de Francolí.