Tarragona, la demarcació amb menys aprovats a la selectivitat

20 Juny 2024
Pel que fa a la nota més alta al sud de Catalunya, un 9,8, l’ha aconseguit una alumna de l’Institut Torredembarra i un estudiant de l’Escola Pare Manyanet de Reus.
Camp de Tarragona

Revetlles i música antiga per celebrar Sant Joan

20 Juny 2024
L’agenda del cap de setmana arriba marcada per les revetlles de Sant Joan. També, però, hi ha espai per a la música antiga amb el cicle TAU de Tarragona.
Camp de Tarragona

L'aplicació de les policies locals es desenvoluparà a inicis de 2025

18 Juny 2024
Els set ajuntaments implicats han signat aquest dimarts el protocol. Preveuen firmar el conveni a finals d'any i treure el contracte a concurs a inicis de l'any vinent.
Camp de Tarragona

Montblanc i Constantí milloraran la gestió de l'aigua gràcies a la Diputació

18 Juny 2024
L'ens supramunicipal avança gairebé 2 milions d'un gran projecte de digitalització. La Diputació també desbloqueja 600.000 euros per fer arribar l'aigua de l'Ebre al nord de la Conca de Barberà.
Camp de Tarragona

Una mostra permanent dona a conèixer el valor de l'Arxiu Tarradellas

18 Juny 2024
L'exposició "Els fonaments de l'autogovern", que ja es va poder veure a Barcelona l'any passat, ara s'establirà al mateix edifici que acull el fons documental cedit pel president al Monestir de Poblet.
Camp de Tarragona

L'empresa Plana reforça la línia que uneix la Costa Daurada i Barcelona

14 Juny 2024
Renova la flota i adquireix tres autocars amb capacitat per a 98 viatgers.
Camp de Tarragona

L'estiu presenta el risc d'incendi més alt des del 2019

14 Juny 2024
Les dades de precipitacions al sud de Catalunya no han estat tan bones com al nord i només serveixen per donar un marge de poques setmanes als Bombers i Agents Rurals.
Camp de Tarragona

Els periodistes premien les retransmissions castelleres de TAC12

14 Juny 2024
Van rebre la Petxina Km.0 en reconeixement a un producte de proximitat en el marc de la gala anual del Col·legi de Periodistes. Es va destacar l'especialització dels professionals i els mitjans tècnics de qualitat.
Camp de Tarragona

El FESSRural, a Tarragona, lluitarà contra els macroprojectes

14 Juny 2024
El Festival de l’Economia Social i Solidària Rural, per primera vegada, farà parada al sud del país. L'acollirà Vallfogona de Riucorb el 13 de juliol.
Camp de Tarragona

L'Àrea Metropolitana no es mulla sobre el model del tramvia

13 Juny 2024
Salou té clar que no el vol tal com està dissenyat, però la presidenta de la Diputació ha tirat pilotes fora. El grup impulsor de l'Àrea Metropolitana ha assenyalat que d'aquí a mig any arribaran les concrecions de com serà el futur ens.
Camp de Tarragona

Nova agressió a Mas d'Enric: un intern li obre el cap a un treballador

13 Juny 2024
També van resultar ferits dos funcionaris més amb contusions a les cames i a la mà.
Camp de Tarragona

La gira dels 40 anys dels Pets repassarà quatre discs emblemàtics

13 Juny 2024
Els concerts se centraran en els treballs: "Calla i balla", "Som", "Bon dia" i "Agost". L'inici de la gira serà a Girona l'1 i el 2 de febrer.
Camp de Tarragona

Plantegen una xarxa per transportar hidrogen entre els polígons i el Port

12 Juny 2024
El sistema de canonades podria superar els 80 milions d'euros d'inversió. La Vall de l'Hidrogen preveu impulsar un consorci per optar al finançament de l'Estat i d'Europa. Enagás desplegaria la infraestructura.
Camp de Tarragona

La Diputació augmenta la seva aportació a la URV

12 Juny 2024
L'ens supramunicipal finançarà amb un milió d'euros 14 projectes de la universitat aquest 2024. Són 200.000 euros més que fins ara. El nou conveni marc entre les dues institucions s'allargarà fins al 2027.
Camp de Tarragona

Raquel Sans: "Al Parlament s'ha de poder parlar de tot"

11 Juny 2024
La tarragonina assegura que no va saber fins a última hora que ocuparia la vicepresidència de la cambra catalana. De cara a la negociació d'una investidura dues claus: referèndum i finançament singular.
Camp de Tarragona

El PSC ja pensa en la presidència de la Generalitat

11 Juny 2024
Després de la constitució de la mesa del Parlament, Rosa Maria Ibarra assegura que ja estan enfocats en les negociacions per formar govern. Sobre la mesa admet que haguessin volgut un altre repartiment.
Camp de Tarragona

Raquel Sans, vicepresidenta del Parlament

10 Juny 2024
La tarragonina, fins ara portaveu d'ERC, serà la segona autoritat de la cambra catalana, que presidirà Josep Rull. La mesa també tindrà accent tarragoní amb la vallenca Rosa Maria Ibarra, del PSC, com a secretària tercera.