100.000 vacunats

13 abril 2021
El Camp de Tarragona supera la xifra rodona de les 100.000 primeres dosis de la vacuna subministrades. Un dia sense defuncions, però on la pressió hospitalària i el termòmetre de la pandèmia segueixen pujant sense frens.
Camp de Tarragona

Carrizosa pren el pols de l'empresariat del Camp de Tarragona

12 abril 2021
S'ha reunit amb membres de l'Associació d’Hostaleria de Tarragona i de PIMEC, amb els quals ha debatut sobre les restriccions del PROCIAT i la importància dels fons europeus per a projectes com el del tren-tram.
Camp de Tarragona

Investiguen la relació entre dos tirotejos a Valls i Constantí

12 abril 2021
Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes i la possible relació entre dos tirotejos produïts als polígons de Valls i Constantí aquests divendres i dissabte. La principal hipòtesi apunta a fets relacionats amb delictes de drogues.
Camp de Tarragona

La Covid i la pluja condicionen el PrimaverArt del Morell

12 abril 2021
Les arts escèniques han pres el carrer durant aquest passat cap de setmana al Morell. Dos dels espectacles programats al carrer es van haver de traslladar a l'interior, al teatre, i la cloenda es va haver de suspendre.
Camp de Tarragona

La quarta onada pren velocitat

12 abril 2021
Repunt dels ingressos al Camp de Tarragona, amb 12 pacients més que ahir. Mentrestant, la campanya de vacunació es "congela" i no va inocular-se cap primera dosi el darrer dia.
Camp de Tarragona

El retorn del confinament comarcal buida la Costa Daurada

11 abril 2021
Les imatges dels passejos marítims contrasten amb les de finals de Setmana Santa, quan l'hostaleria va registrar xifres d'ocupació altes i la restauració va treballar a tota màquina.
Camp de Tarragona

Va a pitjor

11 abril 2021
El risc de rebrot del Camp de Tarragona continua pujant, els ingressos hospitalaris s'incrementen per damunt de les xifres prèvies al Cap de Setmana i Salut notifica 110 positius en tan sols 24 hores.
Camp de Tarragona

Només 2 de cada 10 persones entre 70 i 79 anys disposen de la vacuna

10 abril 2021
Males dades al Camp de Tarragona on el coronavirus se situa en fase expansiva per primer cop des del març. La vacuna avança però no cobreix encara un dels sectors poblacionals més delicats: la situació podria canviar en dies.
Camp de Tarragona

Allau de cancel·lacions a l'hostaleria i la restauració

09 abril 2021
Les associacions d'hostaleria i dels hotels de la demarcació de Tarragona es mostren indignades i decebudes pel retorn al confinament comarcal. Molts negocis es veuen obligats a tancar.
Camp de Tarragona

8 de cada 10 majors de 80 anys ja s'han vacunat

09 abril 2021
La campanya segueix a bon ritme entre els sectors poblacionals més delicats del Camp de Tarragona. El 81,5% dels majors de 80 anys ha rebut almenys la primera de les dues dosis contra la COVID-19.
Camp de Tarragona

11.647 vacunats més que ahir

08 abril 2021
La campanya experimenta la pujada més forta i augmenta en gairebé dos punts el total de persones que ha rebut la primera dosi al Camp de Tarragona, més del 17%. Els positius, més de 100 en un dia: inèdit des del febrer.
Camp de Tarragona

Sempre igual

08 abril 2021
Repassem el patró seguit per Salut després de festius des de l'inici de la pandèmia. I és que l'actual enduriment de les mesures s'ha repetit en altres moments posteriors a dates com, per exemple, les nadalenques.
Camp de Tarragona

L'hostaleria denuncia la manca de previsió del nou confinament comarcal

08 abril 2021
El sector ha rebut com un nou cop a la seva delicada situació la imposició del confinament comarcal de nou. Denuncien que l'anunci es fa amb precipitació i no els permet fer previsions.
Canvia't al 39 a la TDT