Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Quatre morts més al Camp de Tarragona per culpa del coronavirus

30 Març 2020
Són les xifres de les últimes 24 hores. S'eleve així el total de víctimes a les 28 des que va començar la crisi. S'han confirmat 75 casos més de COVID-19 i el total de positius ascendeix als 562. 265 estan hospitalitzats i 62 d'ells, ingressats a la UCI.
Camp de Tarragona

Quatre positius per coronavirus a la residència Nostra Llar dels Pallaresos

30 Març 2020
Tot i que Salut ha argumentat que no té constància d’aquests nous contagiats, fonts consultades per Tac 12 confirmarien que es tracta de residents de la instal·lació que ja han estat aïllats de la resta de persones.
Camp de Tarragona

L'enduriment del decret de confinament deixa sota mínims l'activitat als polígons

30 Març 2020
Les mesures més restrictives decretades pel govern per fer front a la pandèmia provocada pel coronavirus, que contemplen el confinament total i l’aturada de qualsevol activitat empresarial no considerada essencial, s’ha traduït en una davallada d’activitat i…
Camp de Tarragona

El 84% de les PIME i els autònoms de la demarcació pateixen els efectes econòmics del coronavirus

30 Març 2020
Així ho alerta un estudi elaborat per la patronal PIMEC arran d'una enquesta realitzada entre aquests empresaris durant els darrers dies.
Camp de Tarragona

Cinc morts més al Camp de Tarragona per culpa del coronavirus

27 Març 2020
El total de víctimes mortals creix així fins a les 16. Durant l'últim dia s'han registrat 40 nous casos de COVID-19, elevant l'acumulat fins als 336.
Camp de Tarragona

Les vendes dels cellers del territori cauen en picat

27 Març 2020
La DO Tarragona quantifica la davallada de vendes de vi en un 95% a causa del tancament dels restaurants i l'aturada dels distribuïdors. Només s'ha mantingut una petita part de la venda directa i per internet.
Camp de Tarragona

Les comarques de Tarragona podrien ser les últimes a recuperar-se de la crisi pel coronavirus

27 Març 2020
Així ho fa palès un primer anàlisi dut a terme per la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV, que col·loca la majoria de les comarques tarragonines per sota de la mitjana catalana en l'anomenat índex de vulnerabilitat.
Camp de Tarragona

3 persones més moren per culpa del coronavirus al Camp de Tarragona

26 Març 2020
La xifra de víctimes mortals des de l'inici de la crisi sanitària s'eleva així a onze. Es confirmen, d'altra banda, 65 nous positius de COVID-19 i que incrementen el total a 296.
Camp de Tarragona

Mans voluntàries per fer front al coronavirus

26 Març 2020
Desenes de professionals d'infermeria i estudiants es postulen per ajudar en tasques sanitàries durant la crisi de la COVID-19. Hem parlat amb infermeres jubilades i estudiants que han ofert els seus coneixements per ajudar en la mesura del possible a plantar…
Camp de Tarragona

La Diputació de Tarragona avançarà 22 milions d'euros per garantir la liquiditat dels ajuntaments

26 Març 2020
L'entitat impulsa així un seguit de mesures qualificades com a inèdites i que pretenen respondre activament a les necessitats actuals.
Camp de Tarragona

Les matriculacions de turismes cauran fins a un 60%

26 Març 2020
Aquest mes les matriculacions a la demarcació de Tarragona han caigut gairebé un 40%. Els concessionaris preveuen que l’abril però serà el pitjor mes. El sector assegura que la recuperació de les vendes serà molt lenta.
Camp de Tarragona

Els arquitectes demanen aturar les obres per prevenir el coronavirus

26 Març 2020
Els col·legis tècnics catalans ho han demanat al Govern central a través d'una carta on també recalquen que les obres de construcció no són una activitat essencial que s'hagi de mantenir sota l'estat d'alarma.
Camp de Tarragona

4 morts més al Camp de Tarragona per culpa del coronavirus

25 Març 2020
Això augmenta a vuit la xifra de víctimes mortals. Aquest dimecres s'han confirmat 36 nous casos de COVID-19 i que eleven a 231 el nombre de positius acumulats. Del total, 124 es troben ingressats i 33 d'ells mantenen ingrès a l'UCI.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ