L'OCA Global CB Salou espera tenir les seves opcions

 

L'OCA Global Salou necessitarà gairebé un miracle per poder avançar als quarts de final del play-off d'ascens a LEB Or. El conjunt de Jesús Muñiz necessita remuntar una diferència de vint-i-un punts. El 96 - 75 de l'anada situa un desavantatge pràcticament insalvable.

COMPLICAT PERÒ NO IMPOSSIBLE

Amb tot, aquesta temporada els salouencs ja saben el que és guanyar per vint-i-un punts o més. Ho van fer en dues ocasions, i totes dues com a locals. Per 84 - 63 davant el Mataró i també per 97 - 71 contra el Santfeliuenc. Dos resultats que si es donessin, li servirien al Salou per superar al Ciudad de Huelva

No obstant això, tocarà remar i molt, perquè la solidesa dels andalusos va quedar més que demostrada. A més, de les 12 derrotes del Huelva durant el curs, només una va ser per una diferència de més de 20 punts. I va ser a l'última jornada, quan va perdre per 92 - 65 davant el Zamora, el líder del seu grup.

Si es tenen en compte precedents, les estadístiques tampoc apunten a l'optimisme. En les últimes tres temporades, les que es juguen amb el format actual, cap equip ha estat capaç de remuntar una diferència similar.

EN DIRECTE PER TAC 12

La tornada dels vuitens de final del play-off d'ascens a LEB Or entre l'OCA Global Club Bàsquet Salou i el Ciudad de Huelva es podrà veure en directe per TAC 12, diumenge a un quart de set de la tarda.