Campuzano posa Altafulla com a exemple d'acollida i integració

Els menors no acompanyats que viuen a l'alberg d'Altafulla des del desembre van rebre la visita del conseller Carles CampuzanoEl titular de Drets Socials va voler conèixer de primera mà els bons resultats del pla d'acollida de la vintena de joves migrants que tot just acaben de rebre el Certificat de Primera Acollida després d'un programa formatiu de 150 hores. 

Campuzano va celebrar l'èxit del pla i va posar Altafulla com a exemple d'integració. Prèviament a la visita de l'alberg, el conseller va firmar el llibre d'honor de la vila i va reunir-se durant prop d'una hora amb els coalcaldes i la regidora Eva Martínez.

campuzano_altafulla_2024.jpg

En aquesta trobada, es van abordar diversos temes i els membres de l'equip de govern van traslladar algunes peticions a CampuzanoPer exemple, la creació d'una figura de dinamitzador de joves no emancipats i altres mesures per facilitar l'accés a l'habitatge al jovent, o la cessió d'ús de la casa gran de l'alberg.

També es va abordar el finançament d'accions orientades a la gent gran, com la residència centre de dia. La sintonia entre executiu local i conseller va ser bona en els diferents temes tractats.