03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

Per primera vegada a la història la Grossa de Nadal arriba a Tarragona. Una administració d’Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. La Loteria de Nadal però ha deixat altres premis arreu del territori, com un cinquè premi, el 29.031, al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona on han repartit 960.000 euros.

L'Estanc Pijuan del carrer Marquès de Tamarit d’Altafulla ha repartit 400.000 euros de la loteria nadalenca. El principal premi de la Grossa s'ha escampat per desenes de municipis i a 50 demarcacions. La Grossa s'ha fet esperar i és que la bola més desitjada ha sorgit poc després de les 12.30 hores. El llistat d'administracions premiades ha estat llarguíssim: no es podrà evitar aquest cop la frase popular d'una jornada com la d'avui: el número ha estat repartidíssim. A l'Estanc Pijuan han viscut la jornada amb gran sorpresa. L’afortunat o afortunada no s’ha deixat veure, va comprar la butlleta per màquina.

A banda de la Grossa, altres premis menors també han deixat diners a casa nostra. És el cas d’un dels cinquens premis, el 29.031. L’administració número 19 “La Fortuna” de Tarragona, al barri de Sant Pere i Sant Pau, ha venut 160 dècims, repartint 960.000 euros.

138 dels dècims premiats d’aquesta administració els tenia una llibreria de Calafell. Un pessic d’aquest cinquè premi ha caigut a la botiga “La Caseta Dolça”, de la Plaça Corsini de Tarragona, on els han tocat 60.000 euros. Aquesta administració tarragonina ha repetit l’èxit de l’any 2010 quan també va vendre un altre dels cinquens premis.

Vila-seca també s'ha emportat un petit bocí de la jornada matinal i és que l'administració de loteries del carrer Sant Antoni ha venut per màquina un dècim d'un altre dels cinquens d'avui, el 02.308.