Altafulla rep amb els braços oberts la Llibreria Bruna, que vol ser més que una botiga

La Llibreria Bruna ha obert portes fa ben poc a la plaça del Pou d'Altafulla i ha suposat una injecció de cultura a la vida de la Vila Closa.

La propietària, l'Elisenda, va repensar la seva carrera professional arran de ser mare i finalment s'ha decidit a abandonar el món de la comunicació corporativa per engegar aquest projecte.

Tot i que no té experiència prèvia en el sector, és una amant de la literatura i ha volgut plasmar aquest amor per la paraula escrita amb una acurada selecció que defuig de best-sellers.

bruna_altafulla_2024.jpg

I la rebuda no podria haver estat millor. La ciutadania altafullenca valorà el projecte pel seu tarannà i perquè dona vida a la Vila Closa.

La Llibreria Bruna pretén ser més que un establiment comercial i ja preparà activitats per dinamitzar la cultura del municipi. En aquest sentit, la primera podria ser un contacontes infantil pels volts de Sant Jordi.

Disposa d'una sala d'activitats al pis de dalt i de permís de terrassa perquè la clientela pugui fullejar els llibres amb tranquil·litat a l'aire lliure.