Altafulla espera més de 6.000 visitants al Pleamar Vintage Market

Tot a punt per a la novena edició del Pleamar Vintage Market d'Altafulla. Se celebrarà aquest dissabte i diumenge al parc de Voramar, que acollirà una setantena de paradistes dedicats a la venda d'articles de segona mà, peces de col·leccionista, vinils, llibres i molt més.

Un mercat que ocupa un nínxol que viu un bon estat de salut i amb pocs competidors a la Costa Daurada. El Pleamar Vintage Market atreu paradistes d'arreu de Catalunya, però també dinamitza el comerç local. Així, una vintena dels venedors seran d'Altafulla.

Més enllà de les parades, tampoc hi faltarà la bona música. DJ Amable, Ian Kay o Tito Ramírez són només alguns dels noms que es podran gaudir gratuïtament. D'altra banda, Los fresonesrebeldes presentaran el seu nou disc després d'anys d'inactivitat en l'únic concert de pagament.

Sense deixar l'àmbit musical, s'ha apostat per allargar la franja horària del Pleamar Chill amb més punxadiscos que l'any passat.

pleamar_2024.jpg

Els organitzadors esperen que el temps els respecti i que entre 6.000 i 7.000 persones passin pel parc de Voramar aquest cap de setmana. Unes xifres que seguirien les petjades de la bona arrencada turística provocada per la Volta ciclista de fa uns dies.

Des de la regidoria de Comerç s'espera que la celebració del Pleamar Vintage Market serveixi per mantenir o fer créixer les dades d'ocupació hotelera, que ara mateix superen el 80%.