L'espai compta amb noves zones per facilitar l'accessibilitat als lectors i ha estat ampliat i aïllat. Els dos primers dies l'han visitat una cinquantena de persones i s'han realitzat més de 100 préstecs. 
La 37a edició del festival, que espera omplir gairebé a tots els concerts, torna amb una forta aposta per la diversitat musical i instrumental. 

La lectura arriba a la platja

Dijous, 04 Juliol 2024 10:00
Altafulla activa el servei de Bibliomar al parc de Voramar. Estarà actiu de dilluns a divendres totes les tardes fins al 30 d'agost.

Altafulla torna a tenir piscina d'estiu

Dimecres, 03 Juliol 2024 12:00
Durant aquest hivern s'ha adequat l'equipament, que l'any passat va romandre tancat per les pèrdues d'aigua que patia. Les obres han costat gairebé mig milió d'euros. La piscina obrirà cada dia fins a l'11 de setembre.
S'ha aprofitat que Costes està extraient sorra de Torredembarra per demanar una aportació suficient per tenir la platja llesta. Paral·lelament, s'espera que aquest juliol l'Estat liciti la redacció del projecte de l'espigó, la solució definitiva als problemes…
La Nit de Bruixes d'Altafulla ha tornat i ho ha fet amb força amb 8.000 visitants, segons l'organització. Ha estat una bona edició marcada pel canvi de localització a la zona de les Eres.
Ja torna a estar operatiu l'aparcament dissuasiu a la zona del Puntet d'Altafulla que, juntament amb la zona que toca amb l'estació de trens, sumen un total de 350 places per a vehicles. 
L'acte ha comptat amb la participació d'exalumnes i exmembres de la Jazzorquestra, la gran creació de Rion. També de la regidora d'Educació, Eva Martínez.
Els escolars de sisè han presentat les maquetes que han dissenyat al llarg del curs. Serviran de base perquè l’Ajuntament dissenyi la futura urbanització de l’espai que dona accés a l'escola La Portalada.
La 24a edició se celebrarà el 28 i 29 de juny i arriba amb novetats. La principal és l’emplaçament, que, a causa de les obres, s’ubicarà fora de la Vila Closa.
El consistori va reconèixer els mèrits esportius de la subcampiona del món en BMX, Mia Ayats, i dels diferents equips del Centre d'Esports Altafulla de futbol i del Club Bàsquet Altafulla.
L'Ajuntament d'Altafulla ha rebut 32 al·legacions positives a l'expedient de canvi de terme amb Tarragona i només una en contra. Ara aquestes es traslladaran a l'Ajuntament de Tarragona.
El festival de música emergent d'Altafulla se celebrarà el 19 i 20 de juliol i també comptarà, entre altres, amb la Ludwig Band, Paula Valls, Guineu o Xarim Aresté.
La tercera edició del festival de microteatre ven més de 200 entrades. En total, es van poder veure onze propostes repartides per diferents punts del municipi.
Aquest dissabte arriba el Faustina amb obres al llarg de tot el dia, de 10 del matí a 10 de la tarda, en múltiples espais repartits per tot el municipi.
L'obra, que porta per títol "Els comtes del negociant d'Altafulla Ramon Franquès i Martí", ha estat escrita per les historiadores Montserrat Sanmartí i Isabel Companys.