Aquest cop, el govern de l'EINA i Junts rectifica i diu que la mala gestió d'Alternativa no va deixar un forat de 800.000 euros. Així i tot, reitera la crítica per la despesa en el Casal…
L'objectiu és acostar la lectura als veïns i veïnes, sobretot aquells que no es poden desplaçar a la biblioteca ubicada al carrer Vinyet.
La trobada, de professionals musicoterapeutes, es farà a la Violeta el 16 de març.
La Universitat Politècnica de Catalunya fa arribar l’estat de l’estudi sobre l’evolució de la platja d’Altafulla a la comissió que s’encarrega de la seva gestió. Ha de ser la base d'una solució a llarg termini.
Per primer cop, la població serà punt de sortida d'una etapa. La 103a edició d'aquesta històrica cursa per etapes es disputarà del 18 al 24 de març de 2024.
Es tracta d'una remodelació a fons de la piscina gran, millorant-ne l'eficiència i adpatant-la per a oferir noves activitats. S'espera que els treballs tinguin una durada de cinc mesos.
De la reunió amb la Generalitat i l'Estat n'ha sortit que, a curt-mitjà termini, serà l'Ajuntament qui haurà de liderar els treballs per arreglar el passeig mentre no arribi la solució definitiva. 
El Glòria va ser el primer i explica, en part, la poca resistència que ofereix la platja d'Altafulla en cada episodi de fort onatge.  
La sala de consulta de l'arxiu, ubicada a les antigues escoles Teresa Manero, estarà oberta els dilluns i dimecres de 8 del matí a 2 del migdia.
Altafullencs i altafullenques han celebrat els actes més tradicionals, com la processó, la llegenda de Sant Martí, la pujada del pilar dels Castellers d'Altafulla i la carretillada dels Diables.
El grup local Porto Bello ha estat l'encarregat d'enregistrar l'himne oficial dels 100 anys del CE Altafulla. Parlem amb el president, el capità de l'entitat i un dels compositors de la peça.
Tindran lloc del 10 al 26 de novembre i comptaran amb la participació de vuit restaurants del municipi.

Sant Martí porta la festa a Altafulla

Dilluns, 06 Novembre 2023 10:52
Els elements cerimonials han protagonitzat el primer cap de setmana. Ja s’ha pogut veure en cercavila el seguici. La celebració es va iniciar divendres amb el ritual de la despertada dels gegants i un acte nou:…
En el marc de la Festa Major de Sant Martí, el club de lectura de novel·la negra d'Altafulla va organitzar una jornada centrada en aquest gènere literari.
Les màquines han hagut d'aixecar un tros més de passeig per reomplir el subsòl amb pedres de grans dimensions. És la solució que s'ha trobat per evitar que s'enfonsi. I és que la mala mar s'ha…
Aquest és l'objectiu del taller organitzat pels Diables d'Altafulla. Es va donar a conèixer la història d'aquesta tradició i es va poder aprendre com fer un vers amb totes les seves característiques.