És una iniciativa de la productora Dos Punts amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla per tal d’apropar els formats audiovisuals a persones amb dificultats. E projecte es va gravar a la desembocadura del riu Gaià.
És una nova etapa d'un govern que s'ha quedat només amb els regidors d'Esquerra després de la marxa del PSC i d'Ara Altafulla i que haurà de buscar aliances puntuals per tirar endavant els seus objectius…
Explica que no s’han posat d’acord amb la resta de l’equip de govern des de la sortida de la regidora del PSC Imma Morals a finals d’agost, fins al punt que no hi ha hagut consens…
La Policia Local d'Altafulla ha efectuat més de 2.600 serveis durant l'estiu. S'han imposat 54.000 euros en sancions per incompliment de mesures Covid i per les festes il·legals. 
Altafulla ha acomiadat la Festa Major Petita i també la commemoració dels 200 anys del vot de poble, una celebració que s'havia hagut d'ajornar.
No caldrà prendre la temperatura a l'entrada de l'escola ni dur la mascareta a l'exterior dins del grup bombolla. Tot i això, sí que serà obligatòria dins les aules a partir de primària.
El també Memorial Baltassar Rabassa ha reunit més d'una cinquantena de participants i s'engloba dins la programació de la Festa Major Petita d'Altafulla, sota l'organització dels Atletes d'Altafulla.
Es tracta del tros que comprèn des del carrer de les Escoles fins al carrer principal, Marquès de Tamarit.  L'objectiu principal és reduir la circulació de vehicles per la Vila Closa i donar preferència als vianants.
L'equip de govern de l'Ajuntament d'Altafulla governarà en minoria, almenys de moment. Junts descarta entrar si no pot recuperar l'acta del regidor no-adscrit.
La regidora socialista explica que no ha pres la decisió només per una qüestió, sinó que ha estat un cúmul de circumstàncies i que s'ha sentit poc escoltada. Ara diu que treballarà igualment per Altafulla des…
La fins ara regidora de Via Pública, la socialista Imma Morales, passa a l'oposició perquè creu que no se l'ha tingut en compte en decisions que s'han pres i que afectaven directament la seva regidoria. 
Les excursions surten cada dimarts i dijous a les 7 hores de la tarda des de l'Oficina de Turisme i s'allargaran fins al 26 d'agost.
El toc de queda s'aplicarà també a Altafulla i Montblanc des de divendres perquè el Govern rebaixa el llindar de restricció, però deixarà d'estar vigent a Torredembarra. Això podria tenir un efecte negatiu si es trasllada…
La 23a Fira d'Artesans aplega un centenar de parades a la zona de les Eres del Castell de les 18 a les 24 hores.  l
És una de les 279 poblacions de tot Catalunya en nivell 3 del Pla Alfa contra incendis i on el Govern ha suspès les activitats en el medi natural durant els propers cinc dies
Són llibres d'actes del ple municipal i de la Comissió Permanent entre els anys 1928 i 1940. També l'Expedient de les eleccions municipals del 1934. Es tracta d'una acció per commemorar la Segona República.