Serà l'epicentre d'una diada que preveu una gran afluència pel fet de caure en dia laborable. Un contacontes i l'entrega de premis i diplomes del concurs escolar són algunes de les activitats que s'han programat.
Ha estat l'escenari de la tradicional missa i la ballada de sardanes. La festivitat sempre se celebra el dimarts següent al dilluns de Pasqua.
Disposa d'una sala d'activitats al pis de dalt i de permís de terrassa perquè la clientela pugui fullejar els llibres amb tranquil·litat a l'aire lliure.
L'Ajuntament i l'Associació Cultural Pleamar han decidit ajornar la 9a edició de l'esdeveniment per la previsió de mal temps. S'havia de celebrar dissabte i diumenge, les noves dates s'anunciaran aviat. 
Va ser en un ple en què l'oposició va acusar el govern de mentir sobre l'estat econòmic deixat per l'anterior govern. Des de l'actual es van defensar argumentant que han hagut d'utilitzar el romanent per a…
Se celebrarà aquest dissabte i diumenge al parc de Voramar, que acollirà una setantena de paradistes dedicats a la venda d'articles de segona mà, peces de col·leccionista, vinils, llibres i molt més.
Aquest és l'objectiu del taller de primers auxilis en nadons i nens que imparteix la Creu Roja de Tarragona i que aquest dilluns va fer parada a Altafulla.
L'equip de govern va aprofitar la visita per traslladar al conseller algunes demandes en matèria de serveis socials a la vila com l'habitatge o la gent gran.
Centenars de persones s'han acostat al Castell d'Altafulla per veure de prop els seus ídols en l'inici de la cinquena etapa de la cursa ciclista. El més buscat, el líder, Tadej Pogacar.
La vintena de joves que hi resideixen han rebut el Certificat de Primera Acollida, que els permetrà accedir a noves oportunitats de formació, residència o nacionalitat.
El castell serà l'escenari de la sortida de la cinquena etapa aquest divendres. El municipi, a més, allotjarà la majoria d'equips i organització, el que animarà a l'obertura dels establiments hotelers.
L’empresa Inspectia & Control Services és l’encarregada de brindar aquest servei i preveu fer entre sis i set sortides al llarg d’aquest any en funció de les necessitats de l’Ajuntament.
La Festa de l'Olla va arribar aquest diumenge a la seva 41a edició. Ho va fer amb èxit d'assistents que van degustar un dels plats més típics del municipi.
Se sotmet a informació pública l'expedient obert davant de la reclamació altafullenca de modificar el límit fins al riu Gaià. Ara, els propietaris privats tenen 60 dies per a presentar les al·legacions a la demanda.
El curs vinent s'estrenarà un nou programa de formació i inserció (PFI) que es dedicarà a la cuina i serveis. Aquest curs substituirà el d'Auxiliar en Vivers i Jardins que s'oferia fins ara. 
A partir de l'edició d'enguany, l'organització recaurà en l'Ajuntament. Una decisió que els artesans qualifiquen d'unilateral i per motius econòmics, si bé des del consistori ho neguen.