El ple de maig també va servir per dir adeu a tres regidors que no continuaran el proper mandat.
Ha estat un matí concorregut als tres col·legis electorals del municipi. El 2019 la participació va fregar el 73%, una dada que serà difícil de repetir. No hi ha hagut incidències notables durant les primeres hores…
Els integrans de la llista que encapçala Montse Castellarnau asseguren que la moció de censura va ser positiva pel municipi.

L'EINA fa una crida a la participació

Divendres, 26 Mai 2023 10:00
Els de Molinera i Muntadas consideren que una alta participació els beneficia. Aquest 28 de maig aspiren a recuperar l'alcaldia. 
Critiquen també que la majoria de les candidatures altafullenques apostin per fer un espigó quan encara no es coneix el resultat de l'estudi de la Universitat Politècnica.
Els republicans aposten per una programació adreçada a tots els públics. També volen reprendre el projecte de sala polivalent que esdevingui l'epicentre cultural d'Altafulla.
Aspiren a recuperar el lideratge de l'Ajuntament, que van perdre fa un any amb la moció de censura.
Estudia mesures amb la plataforma d’afectats i busca finançament per renovar la xarxa pluvial.
La formació de Natàlia Sanz vol buscar solucions a llarg termini per un dels problemes que té, segons Sanz, el municipi.
Acusa Alternativa Altafulla d'haver paralitzat, quan va accedir al govern, el projecte que ja tenien pressupostat a l'Escola La Portalada.
Els republicans es comprometen a tirar endavant el projecte executiu del nou equipament a la zona de La Cabana.
Aposta per seguir l'exemple del carrer de l'Hostal en vies com Martí d'Ardenya o el carrer de Dalt. També amb el carrer Pescadors de Baix a Mar.
Esperen la conclusió de l'estudi que està realitzant la UPC, que proposaria l'espigó com a solució permanent per evitar la pèrdua de sorra de la platja d'Altafulla.
Ho ha fet en un acte obert on han assistit bona part de la primera llista electoral, la gent que va impulsar el partit i la que va seguir en la resta de mandats.
El punt de partida d'aquesta campanya electoral s'ha viscut a la plaça del Pou. Allà s'hi han trobat els cinc grups que a hores d'ara tenen representació a l'ajuntament. Algunes repeteixen líders, altres renoven noms.
Ja han arrencat els treballs de regeneració amb una aportació de 20.000 metres cúbics de sorra. És una solució temporal per tenir a punt el litoral per a la temporada alta de turisme estival.