600 professionals i 9.000 assistents omplen una FIM consolidada

20 Mai 2024
Han estat quatre dies de molta activitat musical per carrers i places de Vila-seca, amb un 20% més de professionals acreditats que l’any passat.
Vila-Seca

El millor hoquei patins juvenil llueix a Vila-seca

20 Mai 2024
El campionat d'Espanya celebrat al municipi del Tarragonès va proclamar campió el Centre d'Esports Noia Freixenet en imposar-se al Futbol Club Barcelona.
Vila-Seca

Com és el públic de la FiM?

17 Mai 2024
Que el jovent també se senti atret per propostes musicals en les quals comparteixen espai amb famílies amb infants és un dels grans èxits de la fira.
Vila-Seca

Arrenca la FiM amb bones sensacions per ser una 20a edició de rècord

16 Mai 2024
150 artistes ompliran de música emergent i familiar Vila-seca amb 55 concerts repartits per 8 escenaris. Avui ha començat i s'allargarà durant tot el cap de setmana.
Vila-Seca

La restauració de Vila-seca, a punt pel públic de la FIM i l'hoquei

14 Mai 2024
La Fira de música emergent i familiar coincideix enguany amb el Campionat d'Espanya d'Hoquei Patins Juvenil. El sector celebra que les dues cites, al maig, facin pujar la facturació d'un mes habitualment més fluix per ser la vall entre Setmana Santa i l'estiu.
Vila-Seca

La Franz Schubert Filharmonia omple el Celler de Vila-seca

14 Mai 2024
La formació va interpretar sota la batuta del titular de l'orquestra, Tomàs Grau, la Simfonia número 9 de Beethoven.
Vila-Seca

Els Band Tocats celebren 15 anys sent l'ànima de la festa

13 Mai 2024
Han aconseguit ser la millor txaranga de l’estat, però diuen que el que els manté en peu segueix sent el caliu del públic allà on van. Dissabte van celebrar l’aniversari al més estil Band Tocats.
Vila-Seca

Tothom tindrà veu en els 50 anys de l'Agrupació Cultural de Vila-seca

07 Mai 2024
Els actes es tancaran el 6 de novembre al Celler amb una proposta en què hi participaran les quinze seccions de l'entitat. També es reconeixerà els presidents que hi ha hagut durant el mig segle de vida.
Vila-Seca

Vila-seca viu el 25è aniversari de Galzeran i la Donzella del Rescat

06 Mai 2024
La parella de gegants vila-secana van ser els amfitrions diumenge d'una trobada de gegants medievals amb nou colles participants
Vila-Seca

El juvenil del CH Vila-seca vol jugar el Campionat d'Espanya com a amfitrió

02 Mai 2024
Des d'aquest divendres, els vila-secans buscaran el bitllet per al campionat que se celebrarà al seu municipi del 17 al 19 de maig. Per aconseguir-lo hauran de quedar entre els dos millors de Catalunya.
Vila-Seca

Sancions més dures i més vigilància contra els abocadors il·legals

29 abril 2024
Vila-seca endureix les sancions i reforçarà amb càmeres la vigilància als camins rurals per combatre la proliferació d’abocadors il·legals. Són mesures que el govern vila-secà ha posat en marxa per implementar l’ordenança de civisme.
Vila-Seca

Els ambientòlegs es reivindiquen davant el “greenwasing” i les “fake news”

29 abril 2024
El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya ha celebrat els seus 20 anys en un acte al Celler de Vila-seca. Ho ha fet en un context cada vegada més complicat per la seva feina.
Vila-Seca

El Campionat d'Espanya Juvenil d'Hoquei es jugarà a Vila-seca

24 abril 2024
Serà del 17 al 19 de maig amb 20 partits, i enfrontarà 8 equips, entre els quals 2 de catalans. És la primera vegada que el club vila-secà organitza un campionat regular estatal, el tercer a la demarcació.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault