Ho diu perquè el govern català va ordenar a Incasòl que refés els contractes. El moviment, assegura la plataforma, també ajudaria la Caixa a revalorar els terrenys.
Serà del 17 al 19 de maig amb 20 partits, i enfrontarà 8 equips, entre els quals 2 de catalans. És la primera vegada que el club vila-secà organitza un campionat regular estatal, el tercer a…
Durant el matí s'ha celebrat la ja tradicional Cantata de Sant Jordi, que ha aplegat més de 400 alumnes de primària al Celler. La mostra de llibres i roses del Castell també reuneix diverses mostres de…
Més d'una desena d'obres creades per l'alumnat de les escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus, guarniran el nucli antic de la vila.
Usuaris de la residència de Vila-seca i membres de la Fundació La Muralla de Tarragona van poder conèixer l’orquestra en un format poc habitual. Va comptar també amb sessions de musicoteràpia per a col·lectius especials.
Va ser professora a l'escola Mestral durant trenta anys. Dos anys després de la seva mort, el municipi que l'ha volgut recordar en un acte farcit de poesia, música i ball al Celler.
Cita de luxe divendres a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca amb la Franz Schubert Filarmonia i la flautista coreana Jasmine Choi. 
L'Auditori Josep Carreras va gaudir del concert "Poesia Musical, Trio Ruhe" dins dels actes del 50è aniversari de l'Escola de Música.
L'exposició "El primer tast" es pot visitar el 29 d'abril i s'emmarca en la col·laboració de l’Escola d’art i disseny de Tarragona i l'Ajuntament. 
El músic, escriptor i humanista ha presentat al Castell la seva primera novel·la, reconeguda amb el Premi Ramon Llull. És la història d'un piano, del seu piano de fet, que ha resseguit fins als orígens, en…
La música, el vi i la divulgació s’han tornat a alinear aquest cap de setmana al Celler. Més de 150 persones van participar dissabte en una nova edició del Tap de Suro, una activitat ja habitual…
Donem una ullada al futbol territorial, concretament a la Segona Catalana i al CF Vila-seca. Allí ha aterrat el davanter Albert Virgili. Parlem amb l'ex de la Pobla i el Nàstic per conèixer com afronta aquesta…
No es dubta, que la platja arribarà en condicions a la temporada d'estiu, ja que es preveu que el Port de Tarragona faci l'aportació de sorra anual de cara al maig.
L'Ajuntament de Vila-seca ha tret a concurs les obres per renovar les lluminàries del tram comprès entre l'espigó del Port de Tarragona i el carrer d'Hipòlit Lázaro. 
Les escoles d'Art i Disseny de la Diputació tornaran a engalanar els jardins del Castell i els carrers del nucli antic amb el certamen "Efímera. Art al Carrer".
La prioritat de l'Ajuntament és disminuir el risc que suposa l'esglaó de més d'un metre que ha generat el temporal a la zona central. De cara a l'estiu, confien en l'aportació anual de sorra amb la…