La primera proposta de llarga durada per part de la Fundació Vila Casas al municipi arribarà al seu final aquest diumenge i després d'un període de mostra que va inaugurar-se l'11 de març. 

La Lliga que gairebé ningú vol jugar

Dimarts, 26 Gener 2021 08:46
El Club Hoquei Vila-seca torna als entrenaments després de dos mesos d'aturada per la pandèmia i obligat a competir a partir de la setmana vinent sense ritme ni cap mena de cribratge periòdic. 
L'obra del fotoperiodista Agustí Centelles protagonitzarà la segona proposta de la Fundació Vila Casas al Castell de Vila-seca. S'estrenarà el 18 de febrer i farà un repàs fotogràfic per la Guerra Civil.
El passeig Pau Casals de La Pineda se sotmet a un canvi de cara no pas integral però significatiu. S'han retirat totes les làmines de fusta i se substituiran per panot.
De la supensió del 2020 a la pluja o el sol d'anteriors cites. El Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca brillarà diumenge i en directe a TAC12 (12.30 hores) amb les millors curses de…
El pessebre de sorra de La PIneda diu adéu després de ser visitat per més de 25.000 perosnes
La quantitat i qualitat dels cavalls participants del Cós de Sant Antoni 2021 està assegurada i ho narrarem en directe, diumenge a les 12.30 hores, a TAC12 i a través del web tac12.tv.

CF Vila-seca - La Floresta (2-0)

Diumenge, 10 Gener 2021 06:45
Primera victòria del CF Vila-seca de la temporada a la Lliga Nacional Juvenil, la segona categoria del futbol juvenil a Espanya. Avança així La Floresta, que encara no s'ha estrenat victoriós.
Vam parlar amb Helena Casas dilluns i en l'especial Dorsal 12 poc abans de coronar-se com a millor ciclista del món en la modalitat Keirin.
L'Ajuntament comptarà amb 32,7 milions d'euros per afrontar un exercici complicat per l'impacte de la pandèmia i per fer front a més necessitats socials.
El portaveu del grup municipal de Cs a Vila-seca ha anunciat que abandona l'ens comarcal per discrepàncies amb el partit. Dimecres va votar a favor dels pressupostos de l'Ajuntament.
El grup municipal liderat per Mario Téllez ha donat a conèixer l’acord que inclou 21 punts que fan especial èmfasi en l’apartat social.

Fotografia nocturna pels carrers de Vila-seca

Dimecres, 30 Desembre 2020 09:51
Aprofitant la il·luminació que guarneix durant aquests dies els carrers de la vila més d’una desena d’aficionats a la fotografia es van sumar al vespre al fotowalk nocturn d'aquest dimarts.
Aquesta tradició que impulsa el Patronat de Turisme ha celebrat el seu vintè any d'història. Ho ha fet sobrevivint a la pandèmia de la Covid i amb novetats respecte a l'any passat que han ajudat que el balanç hagi acabat sent positiu.
El d'aquest dilluns ha estat el primer dels tres concerts nadalencs que les formacions oferiran al territori tarragoní.

Vila-seca reviu el concert de Sant Esteve

Dilluns, 28 Desembre 2020 09:47
Ja fa 49 anys que la Coral Nova Unió participa en aquesta cantata i 15 que l'orquestra Hendel l'acompanya.
Canvia't al 39 a la TDT