La recaptació es lliurarà íntegrament a l'ONG Comitè Oscar Romero, que desenvolupa projectes de formació, capacitació i desenvolupament en diversos punts de l'Amèrica Llatina.
L'escriptor torna a dur a terme una gran feina d'arqueologia familiar per desenterrar el passat d'una generació silenciada per la guerra i la dictadura.
En total són una quinzena d'actuacions que es fan als tres nuclis de població. Destaquen les millores al carrer de l'Onze de Setembre a Vila-seca o del carrer de Joaquim Serra a La Pineda.
La imatge corporativa actual té més de 20 anys de recorregut i les necessitats, i objectius no són els mateixos que a finals de segle XX. El municipi ha obert un concurs públic per escollir un…
Des del consistori consideren que la tasca de foment laboral és imprescindible, especialment en època de crisi com la d'ara.
L'estudi d’impacte de la mesura ja s'ha engegat i respon a una demanda de l’Ajuntament de Vila-seca que, tot i això, adverteix que l’impacte visual de la mesura ha de ser mínim per donar-li el vist-i-plau.
Els treballs d'asfaltat del carrer Monestir de Poblet de La Pineda acabaran aquest dimecres. Es tracta d'una de les fases del pla de millora de diversos carrers del nucli marítim de Vila-seca i que ascendeix a…
Va ser el principal argument del plenari de març de l’Ajuntament de Vila-seca, que també va aprovar una nova línia de subvencions per a esportistes.

CH Vila-seca - Tona (2-5)

Dissabte, 27 Març 2021 14:10
Dos partits i dues derrotes del Club Hoquei Vila-seca a la fase per la permanència a Nacional Catalana. El mal inici de partit condemna els de Ricard Notario, sempre a remolc.
Del 7 al 9 de maig se celebrarà la Fira de música emergent i familiar, després de 5 anys d'aturada. Serà amb una trentena d'artistes i formacions musicals que hi actuaran repartits en sis espais de…
L'Ajuntament instaurarà a partir enguany un sistema d'ajuts més just perquè es basarà en criteris quantificables. Amb una forta pujada econòmica, es prestarà especial atenció a esportistes i famílies amb dificultats econòmiques.

Salvar-se en quatre partits

Dijous, 18 Març 2021 04:07
La lligueta per la permanència més matinera és la de la Nacional Catalana de l'hoquei sobre patins amb un CH Vila-seca que ha d'evitar les quatre últimes posicions per allunyar el descens. 
 S'obre un període de set mesos en què els aspirants proposaran el disseny i el detall de les característiques d'un equipament esportiu que s'ubicarà al solar de darrere de l'Institut Ramon Barbat i a tocar del…
El Port de Tarragona, l'Ajuntament de Vila-seca i Repsol han aplegat 11 projectes estratègics per optar conjuntament als ajuts europeus a través d'una sol·licitud que frega els 260 milions d'euros.
A Vila-seca, el col·lectiu lila Heura va mobilitzar part del sector associatiu i cultural del municipi als jardins del Castell. Tot i la pluja persistent durant tot l'acte, els concentrats van reivindicar més polítiques d'igualtat.
Els beneficiaris dels ajuts podran ser petits negocis, professionals i treballadors per compte propi afectats per la crisi sanitària. Cada empresa podrà rebre un màxim de 3.000 euros.
Canvia't al 39 a la TDT