El campus ha rebut la visita de la mítica jugadora de l'Uni Girona que enguany ha penjat la samarreta i que aquesta setmana ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi. 
S'han repartit bosses amb una il·lustració de Berta Artigal perquè els establiments les lliurin als clients.
Jornada inaugural marcada per les ponències de l'agent de jugadors Quique Villalobos i l'entrenador Pedro Martínez, al capdavant del Baxi Manresa, una de les revelacions de la temporada.
L'entitat va formar-se l'any 1975 amb la intenció de recuperar i fomentar la dansa tradicional catalana, posant èmfasi en les comarques tarragonines, com les jotes o els balls vuitcentistes.
La nova integrant omple la vacant deixada per Sandra González, regidora que va morir el passat mes d'abril als 42 anys a causa d'un càncer.
Tot i que la draga va arribar quatre setmanes més tard del previst, ha tingut temps per deixar la platja en bones condicions per la gran afluència de visitants que espera acollir el municipi aquest estiu.
Són ja 70 anys des de la fundació del barri, un indret allunyat del nucli urbà de Vila-seca. La Plana és singular i això té molta força en la seva identitat forjada durant set dècades.
Cavalls, carros, vestits i música autòctona. Tot plegat va traslladar per un dia el folklore andalús als carrers d'aquest municipi.
27 parelles formades per una persona en cadira de rodes i una a peu dret han participat en aquesta jornada. Un dels pilars fonamentals és que tots els jugadors se sentin com a iguals.

Vila-seca planta arbres "per Europa"

Divendres, 17 Juny 2022 10:12
Estudiants provinents dels instituts Ramon Barbat i Vila-seca han plantat una vintena d'alzines al tram superior del pulmó verd del municipi, el parc de la Torre d'en Dolça. Ho fan dins la iniciativa continental 'Un arbre…
Començarà el 3 d'octubre a l'Audiència de Tarragona i asseurà al banc dels acusats l'exalcalde Josep Poblet, la regidora Manuela Moya i l'arquitecte Jorge Batesteza
El servei de salvament i socorrisme serà l'altra pota del dispositiu de seguretat que s'està desplegant a La Pineda. De moment, s'han incorporat quatre socorristes i quatre més ho faran l'1 de juliol.
Aquesta matinada s'ha retirat el comboi de passatgers accidentat i des d'aquest dimarts ja es circula per la via afectada. L'únic ferit encara a l'hospital va ser traslladat a la Vall d'Hebron.

Per què va succeir?

Dilluns, 13 Juny 2022 14:50
Retiren la locomotora que va xocar frontalment contra un tren de passatgers a Vila-seca. La circulació s'ha restablert aquest matí i ara s'investiga què va causar l'accident.
Les causes encara s’estudien, però l’impacte s’hauria produït a una velocitat molt baixa. Aquest fet ha impedit que s’haguessin de lamentar danys majors.
Ha aparegut unes quatre setmanes més tard del previst, però ja la tenim aquí. La draga imprescindible per iniciar els treballs de regeneració de la platja de La Pineda ja ha arribat a destí i provinent…