600 professionals i 9.000 assistents omplen una FIM consolidada

 

La FIM de Vila-seca s’ha tornat a situar al mapa i calendari de les fires i festivals musicals del país. Era l’objectiu que s’havia marcat l’organització, i que donen per assolit després de 4 dies de màxima activitat al municipi. Una de les dades que ho certifica és l’augment de professionals del sector acreditats, que ha arribat als 600 i que suposa un 20% més que l’any passat. Venen d’arreu, i fan pinya amb artistes locals que viuen la Fira de música emergent i familiar com una opció per consolidar els seus projectes musicals.

BUSCAR LA SOSTENIBILITAT

Des de grans escenaris, com els Jardins del Castell, l’Auditori o el Celler, però també des de la intimitat del Magatzem de Cal Parera o la programació OFF a la plaça de Voltes. La FIM ha impregnat de música cada racó de Vila-seca, en una fira ja en consolidació des de la represa que permet a la direcció artística, diuen, arriscar en contingut i vetllar per la sostenibilitat en el format.

Una quarantena de concerts,150 artistes, 8 escenaris, 300 trobades ràpides entre professionals i 40 mentories a artistes emergents. Són les xifres que deixa una FIM que vol seguir obrint-se camí en el panorama musical català.