Notícies 12. 17/05/2024

https://www.youtube.com/live/N-12CwthKrY

Salou triplica la seva població a l'estiu amb 67.000 persones més de les habituals, sense comptar els turistes. Són dades de l'Institut Català d'Estadística que confirma  també el creixement important a l'estiu d'Altafulla, amb un 65% més de població o Torredembarra. En canvi, municipis de l'interior com Valls perden població.

L'antic Banc d'Espanya de Tarragona reobre les portes després de 20 anys. Ho fa com a seu d'una exposició reivindicativa que denuncia el patiment dels animals que estan tancats. Estarà obert fins a finals de juny.

Les famílies de la Llar d'Infants el Ninot de Tarragona reivindiquen que s'apliqui el mateix horari que a les altres llars municipals durant l'estiu. No és l'única queixa que tenen. També reclamen canvis en la neteja i en els menús que s'ofereixen al menjador.

Estarem al Convivium, el certamen culinari de Tarraco Viva que ha omplert de menjar romà la terrassa de l'amfiteatre de Tarragona. Veurem les semblances que hi pot haver entre el menjar romà i la cuina mediterrània d'avui.

Passarem per la FIM de Vila-seca, per parlar amb el públic que s'hi acosta. Gent jove i també famílies senceres que han trobat en la fira de música familiar i emergent una proposta d'oci que els uneix.

I en esports, el Nàstic se la juga demà al Johann Cruyff contra el filial del Barça. Els homes de Dani Vidal poden prendre-li la segona posició als blaugranes si guanyen l'enfrontament. I quedar segons dona un calendari molt més assequible per al playoff d'ascens.

Programes més recents a TAC12