capcalera altreconcurs 2018 tac12

L'Altre, Concurs de Castells

L’Altre Concurs de castells és el programa de preguntes i respostes sobre el fet casteller de Tac12. Tres colles cada programa competeixen per saber qui té més coneixements sobre la temporada 2021 i 2022, el món casteller, el Concurs de Castells o una diada concreta. A més, també poden sumar punts en una prova audiovisual.

Emissió
DILLUNS I DIMARTS A LES 21:30 h I 23:30 H

Vídeos

Comença la cinquena edició de l’Altre Concurs de Castells amb la participació dels Xiquets de Vila-seca, la Colla Castellers de Sant Pere i Sant Pau i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. En els cinc programes de fase prèvia,…
Gran final de L'altre, concurs de castells (2021). Quina colla s'endurà els 1.000€ del gran premi? Hi participen els Torraires de Montblanc, la Jove de Sitges i els Xiquets de Vila-seca.
Segona semifinal de L'altre, concurs de castells. Avui s'hi enfronten la Jove de Sitges, els Castellers de Sants i els Bordegassos de Vilanova. 
 Primera de les semifinals del programa en la que s'enfronten els Xiquets de Vila-seca, el Torraires de Montblanc i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. 
Arrenca la recta final de l'Altre Concurs de Castells. Avui coneixerem les colles classificades per les semifinals en un programa en què s'enfronten els Castellers de Sants, els Castellers de Terrassa i els Xicots de Vilafranca. 
Pàgina 1 de 6

Programes més recents a TAC12