El juvenil del CH Vila-seca vol jugar el Campionat d'Espanya com a amfitrió

Jugar el Campionat d'Espanya Juvenil d'hoquei patins com a amfitrió seria la cirereta del pastís a molts anys de treball. La competició tindrà lloc a Vila-seca del 17 al 19 de maig. Abans, però, el conjunt vila-secà s'hi haurà de classificar. Ho buscarà fer al Campionat de Catalunya, que es juga a Vic des d'aquest divendres.

A la capital osonenca s'hi enfrontaran els vuit millors equips catalans de la categoria i dos aconseguiran el bitllet per a l'estatal. El conjunt d'Arnau Moragas hi va sense ser un dels favorits, però també sense pressió.

AMB EXPERIÈNCIA, TOT ÉS POSSIBLE

Tot i no tenir el primer equip entre els millors, el planter del Vila-seca ja fa anys que s'ha fet un nom entre els grans de l'hoquei català. El juvenil ja sap el que és competir i guanyar a Caldes o Barça.

A la fase de grups el Vila-seca es trobarà amb l'Igualada i el Voltregà A i B. Divendres a tres quarts de deu del matí jugarà contra els de la capital de l'Anoia. El mateix dia, a un quart de sis de la tarda, ho farà davant el Voltregà A. Els vila-secans tancaran la primera fase, diumenge a dos quarts d'onze del matí davant el segon equip osonenc.

TAMBÉ L'ALEVÍ

Fins al cinc de maig, els alevins del club també disputaran les finals del campionat català a Folgueroles.