La restauració de Vila-seca, a punt pel públic de la FIM i l'hoquei

De dijous i fins diumenge una nova edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca, la FIM, vol tornar a omplir de música en directe els carrers i places del municipi. Aquesta cita musical, que ja arriba a la vintena edició, atreu un públic multitudinari que l’any passat va superar les 9.000 persones.

Són dies de molta activitat a les cuines de la restauració vila-seca. És una cita en ple maig, que si bé és un mes on els restauradors estimen que la facturació cau lleugerament per ser la vall entre la setmana santa i l’estiu, fa remuntar de llarg les reserves de tots els negocis.

DOBLET, TAMBÉ ALS HOTELS

Són negocis ja acostumats a omplir els caps de setmana, i que registraran un pic d’activitat aquest. I és que als visitants motivats per la música de la FIM, també hi haurà el públic esportiu del Campionat d’Espanya d’Hoquei Patins Juvenil que es disputa aquest mateix cap de setmana. La coincidència fortuïta d’aquestes dues cites a Vila-seca repercutirà també en l’ocupació hotelera: a La Pineda, i especialment la dels dos hotels del nucli de Vila-seca.