TAC12 TV - Notícies de les Eleccions Municipals 2019 a Altafulla
Altafulla Jordi Murtró Dissabte, 15 Juny 2019 14:46

L’EINA aconsegueix per primera vegada l’alcaldia, això sí, gràcies a un pacte de govern amb el PSC i Ara Altafulla, dos partits que entren en aquest mandat. Els dos partits que governaven fins ara, Alternativa i PDeCAT, passen d’aquesta manera a l’oposició.

Altafulla Miquel Rosich Divendres, 14 Juny 2019 12:10

Altafulla deixarà enrere vuit anys de govern de l’Alternativa de Fèlix Alonso. Serà l’EINA de Jordi Molinera i Alba Muntadas qui assumirà l’alcaldia després de convertir-se en la força més votada a les últimes municipals.

Altafulla Miquel Rosich Dimarts, 11 Juny 2019 13:59

Serà u govern format per set regidors de tres formacions polítiques diferents. Liderat per l’EINA de Jordi Molinera i Alba Muntadas i secundat per les dues representants d’Ara Altafulla i PSC. 

Altafulla Àlex Alonso Divendres, 07 Juny 2019 13:09

L'EINA, guanyadora de les eleccions, ho farà possible amb els dos partits minoritaris al plenari, Ara Altafulla i el PSC. Després d'oficialitzar el pacte amb la formació municipalista el passat dimecres, avui s'ha fet públic l'acord també amb els socialistes.

Altafulla Sergi Amat Dimecres, 05 Juny 2019 12:19

L'alcaldable d'ARA Altafulla, Natàlia Sanz, serà la futura regidora de Comerç i Turisme si l'EINA tira endavant els pactes necessaris. Cal, però, un acord més per disposar de majoria. Les converses amb Junts i PSC segueixen obertes tot i que, ara mateix s'ha avançat més amb els socialistes.

Pàgina 1 de 6