TAC12 TV - Notícies de les Eleccions Municipals 2019 a Altafulla
Altafulla Jordi Murtró Dissabte, 15 Juny 2019 14:46

L’EINA aconsegueix per primera vegada l’alcaldia, això sí, gràcies a un pacte de govern amb el PSC i Ara Altafulla, dos partits que entren en aquest mandat. Els dos partits que governaven fins ara, Alternativa i PDeCAT, passen d’aquesta manera a l’oposició.

Altafulla Miquel Rosich Divendres, 14 Juny 2019 12:10

Altafulla deixarà enrere vuit anys de govern de l’Alternativa de Fèlix Alonso. Serà l’EINA de Jordi Molinera i Alba Muntadas qui assumirà l’alcaldia després de convertir-se en la força més votada a les últimes municipals.

Altafulla Miquel Rosich Dimarts, 11 Juny 2019 13:59

Serà u govern format per set regidors de tres formacions polítiques diferents. Liderat per l’EINA de Jordi Molinera i Alba Muntadas i secundat per les dues representants d’Ara Altafulla i PSC. 

Altafulla Àlex Alonso Divendres, 07 Juny 2019 13:09

L'EINA, guanyadora de les eleccions, ho farà possible amb els dos partits minoritaris al plenari, Ara Altafulla i el PSC. Després d'oficialitzar el pacte amb la formació municipalista el passat dimecres, avui s'ha fet públic l'acord també amb els socialistes.

Altafulla Sergi Amat Dimecres, 05 Juny 2019 12:19

L'alcaldable d'ARA Altafulla, Natàlia Sanz, serà la futura regidora de Comerç i Turisme si l'EINA tira endavant els pactes necessaris. Cal, però, un acord més per disposar de majoria. Les converses amb Junts i PSC segueixen obertes tot i que, ara mateix s'ha avançat més amb els socialistes.

Altafulla David Gallego Dilluns, 03 Juny 2019 12:17

Després d'una primera ronda de contactes l'EINA considera que en qüestió de polítiques municipals han xocat amb diversos punts del programa de Junts per Altafulla per formar govern, però que les diferències són negociables.

Altafulla Gerard Bosch Dijous, 30 Mai 2019 13:24

L’actual alcalde en funcions ha assumit la derrota electoral del seu grup a Altafulla i ja ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta de regidor.

Altafulla Miquel Rosich Dimecres, 29 Mai 2019 12:35

De les sumes se n’extreu d’entrada una majoria sobiranista sumant els cinc regidors de l’equip de Molinera amb els dos aconseguits per Junts per Altafulla. Seria el pacte natural i també el que ja té l’aval dels d’Héctor López Bofill 

Altafulla Gerard Bosch Dilluns, 27 Mai 2019 13:11

La candidatura d'Esquerra Republicana suma 5 regidors, un més que Alternativa Altafulla, i necessitarà pactar per formar govern. 

Altafulla David Gallego Diumenge, 26 Mai 2019 09:14

El primer a votar ha estat l’actual alcalde Fèlix Alonso. El cap de llista d'Alternativa Altafulla ha acudit al seu col·legi electoral, a la llar d'infants Hort de Pau, al voltant de les 10 del matí.

Altafulla Roser Marqués Divendres, 24 Mai 2019 06:36

Fèlix Alonso va tancar la campanya amb un acte festiu al Faristol. Allí va desmentir el que considera 'fake news' que s'han colat en campanya per defensar l'honestedat de les polítiques del seu equip, que ha governat Altafulla els últims vuit anys.

Altafulla Roser Marqués Divendres, 24 Mai 2019 06:21

L'EINA fa una crida a la participació massiva. Els números de l'Esquerra Independentista d'Altafulla indiquen que quan les participacions han estat altes en aquest municipi les forces progressistes i republicanes han estat les més beneficiades.

Altafulla Roser Marqués Divendres, 24 Mai 2019 06:20

El candidat de Ciutadans a Altafulla, Ruben Bea, creu que l'actual CAP s'ha quedat petit i s'ha d'ampliar o fer-ne un de nou per donar un servei de màxima qualitat.

Altafulla Sergi Amat Dijous, 23 Mai 2019 08:29

La candidatura d'Héctor López Bofill va visitar l’Ateneu de Dones d’Altafulla per explicar el seu programa electoral, fent especial incidència en les polítiques per cuidar de la gent gran del municipi. També va parlar de turisme i treball.

Altafulla Miquel Rosich Dimecres, 22 Mai 2019 07:47

El candidat d’Alternativa Altafulla, Fèlix Alonso, reivindica les obres del gimnàs de la Portalada, que finalitzaran a la tardor, com un dels principals referents de la seva gestió al capdavant del consistori. Alonso també assegura que si és reelegit es seguirà apostant per esdeveniments esportius de nivell per promoure el municipi.

Altafulla Miquel Rosich Dimecres, 22 Mai 2019 07:41

L’EINA ha aprofitat la seva visita a la ràdio local per reivindicar-se com la principal alternativa al govern de Fèlix Alonso a Altafulla. Els republicans asseguren que aposten per la participació, que escoltaran entitats i associacions per prendre decisions.

Pàgina 1 de 2