TAC12 TV - Notícies de les Eleccions Municipals 2019 a Valls
Valls Àlex Alonso Dissabte, 15 Juny 2019 15:01

Dolors Farré ja és oficialment la nova alcaldessa de Valls. Ha estat escollida només amb els vots favorables de la seva formació i començarà el mandat en minoria, a l'espera d'una possible reedició del pacte de govern dels darrers anys amb Esquerra

Valls Miquel Rosich Divendres, 14 Juny 2019 12:32

Valls tornarà a tenir alcaldessa, la segona de la historia del consistori vallenc des de l’arribada dels ajuntaments democràtics. La candidata de Junts per Valls, Dolors Farré podrà fer valer, en l’acte d’investidur, la força de ser l’opció més votada. 

Valls Miquel Rosich Dijous, 30 Mai 2019 17:30

Junts per Valls, la força guanyadora, pot escollir entre Esquerra-Compromís per Valls però també la CUP, a qui ha obert la porta. Traça la línia vermella amb el PSC. només un pacte entre PSC, republicans i la CUP, improbable, podria apartar Dolors Farré.

Valls Miquel Rosich Dimarts, 28 Mai 2019 12:07

Ja se sabia que seria president de l’EMD de Picamoixons perquè era l’únic que s’havia presentat. Francesc Rull però estava pendent de la confecció de la junta directiva.

Valls Miquel Rosich Dilluns, 27 Mai 2019 13:25

A Valls i Vila-seca les eleccions havien de servir per determinar com seria l'endemà de la pèrdua de dos alcaldes convergents de llarga duració. Poblet, 26 anys a Vila-seca; i Batet, 10 a Valls. Els escollits per aquests per liderar els nous projectes dels seus grups no han defraudat. En ambdos casos han mantingut l'hegemonia a les seves localitats. Pere Segura a Vila-seca, i Dolors Farré, a Valls.

Valls Miquel Rosich Diumenge, 26 Mai 2019 11:21

Durant el matí del diumenge electoral, els candidats de les formacions que es presenten a Valls han exercit el seu dret a vot. Tots demanen participació entenent que aquestes municipals incertes i obertes han de definir el model de ciutat dels propers anys

Valls Miquel Rosich Divendres, 24 Mai 2019 10:38

Farré ha defensat també que treballarà a peu de carrer, mentre l’actual alcalde, Albert Batet, ha reiterat que la llista de Junts per Valls és l’única que garantirà que a l’Ajuntament de Valls es defensi el llegat de l’1 d’octubre.

Valls Roser Marqués Divendres, 24 Mai 2019 10:31

El popular Francesc Caballero acumula vint anys de regidor i, d'aconseguir mantenir la seva cadira la propera legislatura, es convertiria en el regidor més veterà i experimentat del consistori vallenc.

Valls Super User Dijous, 23 Mai 2019 10:16

 

Valls Àlex Alonso Dijous, 23 Mai 2019 10:15

La candidatura ha presentat les propostes l'aparcament provisional de Ca la Mataueta, on estava previst ubicar el Centre Cívic abans que s'aparqués el projecte. Una proposta que Junts per Valls vol recuperar.

Valls Gerard Bosch Dijous, 23 Mai 2019 10:09

La candidatura de Rosa Maria Ibarra també reclama un major nombre de subvencions i paquets d'ajudes als escolars per fomentar la formació i lluitar contra l'absentisme escolar.

Valls Miquel Rosich Dimecres, 22 Mai 2019 08:55

Recorda que l'Ajuntament té aprovat un pla no desplegat i que és necessari que es posi en funcionament. Les polítiques d'habitatge que proposen es centren en la rehabilitació de pisos buits i la generació de lloguer social.

Valls Miquel Rosich Dimarts, 21 Mai 2019 10:00

Junts per Valls planifica la creació d’un gran eix comercial ampli que connecti els diferents espais comercials de la ciutat partint des del carrer de la Cort cap a l’Abat Llort, i també cap al passeig de l’Estació, passant pels carrers Avenir i Vallvera.

Valls Miquel Rosich Dimarts, 21 Mai 2019 09:45

Cartanyà reitera la capacitat del seu equip per governar la ciutat. Recorda el treball fet al govern en matèria de transparència, participació o la implementació de noves tecnologies a l'Ajuntament com a prova. Esquerra vol donar continuïtat a aquestes polítiques.

Valls Àlex Alonso Dimarts, 21 Mai 2019 09:35

La CUP de Valls proposa la implementació de mesures que permetin potenciar el transport públic i els desplaçaments a peu i en bicicleta. És el principal argument de la candidatura popular en matèria de mobilitat.

Valls Miquel Rosich Dimarts, 21 Mai 2019 09:30

Asseguren que hi ha un problema d’accés a l’habitatge i proposen mesures per pal·liar-lo. Entre aquestes, augmentar el volum de pisos de lloguer social.

Pàgina 1 de 5