Fèlix Alonso reivindica les obres a la Portalada

El candidat d’Alternativa Altafulla, Fèlix Alonso, reivindica les obres del gimnàs de la Portalada, que finalitzaran a la tardor, com un dels principals referents de la seva gestió al capdavant del consistori. Alonso també assegura que si és reelegit es seguirà apostant per esdeveniments esportius de nivell per promoure el municipi.

 Fèlix Alonso reivindica l’impacte que tindrà a la Portalada, i per extensió, al municipi, l’obra de 600.000 euros que s’està duent a terme en aquest punt per construir el nou gimnàs del centre escolar. Un espai que també es podrà utilitzar per a realitzar-hi actes festius, però que, essencialment, donarà servei als escolars del centre. Des d’Alternativa Altafulla es justifica la inversió i es posa en valor com a exemple de l’obra de govern feta els últims anys.

A banda de la construcció d’aquest nou equipament, des d’Alternativa Altafulla s’assegura que el seu programa de govern contempla l’impuls d’iniciatives que permetin promocionar la localitat, especialment a través d’esdeveniments esportius.

En matèria cultural, Alonso defensa la nova biblioteca com un dels grans guanys del últims mesos i assegura que el seu equip contempla que aquesta s’obri cada setmana dos dies al matí. També ha arribat a un acord amb propietaris i Generalitat per obrir les portes i fer visitable el castell d’Altafulla dos dies al mes.