Fèlix Alonso defensa la feina feta al capdavant del govern els últims vuit anys

Fèlix Alonso va tancar la campanya amb un acte festiu al Faristol. Allí va desmentir el que considera 'fake news' que s'han colat en campanya per defensar l'honestedat de les polítiques del seu equip, que ha governat Altafulla els últims vuit anys.

Festa de final de campanya d'Alternativa Altafulla amb música en directe i ambient distès. El Faristol va acollir l'acte de cloenda de campanya de Fèlix Alonso, que va voler compartir amb veïns i simpatitzants una estona distesa en un acte en què va voler desmentir les 'fake news' que diu, s'han colat en campanya. Per Alonso, la principal virtut d'un polític, a banda de ser útil per a la societat, ha de ser l'honestedat. Per això, assegura, la seva formació no promet actuacions o equipaments que difícilment podrà assumir.

Fèlix Alonso defensa l'alcaldia d'Altafulla, que ha ostentat els últims vuit anys. En aquest sentit, el de nou candidat d'Alternativa Altafulla, valora la feina feta com l'aval que li hauria de permetre mantenir l'alcaldia, tot i que un canvi en la correlació de forces el podria apartar del seu objectiu.