Altafulla decideix si dona o no continuïtat al projecte de Fèlix Alonso

El primer a votar ha estat l’actual alcalde Fèlix Alonso. El cap de llista d'Alternativa Altafulla ha acudit al seu col·legi electoral, a la llar d'infants Hort de Pau, al voltant de les 10 del matí. Avisa de la importància dels comicis municipals per la vida quotidiana dels veïns i veïnes, i anima a tothom a participar en la jornada i escollir la seva opció perquè, diu, el futur d’Altafulla està en joc. 

Al mateix col·legi electoral han votat les altres dues forces polítiques amb representació al ple aquesta legislatura, l’EINA i Junts per Altafulla. L’Esquerra Independentista ha fet una crida a la participació massiva perquè, diuen, quan Altafulla vota en massa, guanya l’opció republicana. Es destaquen com l’única opció que garanteix el canvi per un govern, diuen, participatiu i que compti amb els seus veïns per prendre grans decisions.

L’Últim en votar ha sigut el candidat de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill així ha  posat fi a la seva primera campanya com a candidat a Altafulla i que titlla d’immillorable. Asseguren que les sensacions que els ha donat la gent han sigut d’il·lusió per una candidatura, diuen, que vol fer avançar Altafulla en el sector empresarial i el social.

La política nacional ha esquitxat la jornada en forma de pintades de llaços grocs a les portes dels col·legis electorals.