L'EINA es reivindica com a opció de canvi a Altafulla

L’EINA ha aprofitat la seva visita a la ràdio local per reivindicar-se com la principal alternativa al govern de Fèlix Alonso a Altafulla. Els republicans asseguren que aposten per la participació, que escoltaran entitats i associacions per prendre decisions.

 L’EINA encara la recta final de la campanya electoral amb la convicció de ser la principal opció  que pot liderar un canvi a l’alcaldia d’Altafulla. Els republicans el reivindiquen assegurant que són la força que pot garantir que Altafulla tingui un govern amb polítiques d’esquerra que no giri l’esquena al procés català.

L’Esquerra Independentista d’Altafulla assegura tenir un projecte treballat i consensuat des de la participació. Asseguren els seus líders que han escoltat i seguiran escoltant les entitats i associacions per promoure noves iniciatives.

Més enllà de les entitats, l’EINA ja ha estès també la mà a altres formacions polítiques del municipi per poder treballar de forma conjunta després de les eleccions per bastir un nou govern alternatiu a l’actual si els números sumen.