EINA pacta amb ARA a l'espera de formalitzar un acord amb PSC o Junts per Altafulla

L'alcaldable d'ARA Altafulla, Natàlia Sanz, serà la futura regidora de Comerç i Turisme si l'EINA tira endavant els pactes necessaris. Cal, però, un acord més per disposar de lamajoria. Les converses amb Junts i PSC segueixen obertes tot i que, ara mateix s'ha avançat més amb els socialistes que no pas amb Junts.

Amb 5 regidors, l'EINA en necessita dos més per encapçalar el següent mandat amb majoria al saló de plens d'Altafulla. Un dels dos indispensables provindrà d'ARA, formació municipalista que comparteix, segons EINA, la majoria del pla d'acció i que no s'oposarà al posicionament independentista del guanyador de les eleccions. Natàlia Sanz disposa, a més, d'experiència per assumir l'àrea de comerç i turisme.


L'Entesa amb Junts, que va aconseguir dos representants, encara no ha estat possible i hi haurà una segona reunió per acostar plantejaments.

O Junts o PSC. No hi ha res tancat però, fins ara, s'ha avançat més amb els socialistes que no pas amb la formació encapçalada per Héctor López Bofill.

Des de l'EINA apunten que aquesta setmana es lligaran els acords i que hi haurà una altra assemblea del partit per ratificar el pacte establert amb ARA.