Junts per Altafulla vol millorar el model d'atenció a la gent gran

La candidatura d'Héctor López Bofill va visitar l’Ateneu de Dones d’Altafulla per explicar el seu programa electoral, fent especial incidència en les polítiques per cuidar de la gent gran del municipi. També va parlar de turisme i treball.

Junts per Altafulla té l’objectiu de plantejar un nou model d’atenció a la gent gran amb tres eixos importants, basats en tres nivells de dependència. El primer, i continuant la feina que han iniciat des del govern aquesta legislatura amb el projecte Bon dia, una atenció personalitzada a domicili, ampliant els serveis a garantir una alimentació saludable o una atenció encara més personalitzada.

En cas de persones amb menys autonomia, volen establir una xarxa de pisos tutelats i un centre de co-habitatge, on les persones grans tinguin una atenció personalitzada i zones comunes per compartir amb la família i fer activitats. Per últim, i amb les persones amb més grau de dependència, engegar el programa d’un centre de dia.

A més el grup de Junts per Altafulla vol engegar un nou espai jove, potenciar el turisme fora de temporada, atraient congressos empresarials, ampliant el calendari d’obertura de terrasses. A banda, volen fer alguns treballs de millora a la Vila dels Munts i reactivar el projecte de connexió amb Brises de Mar.