Canvi d'etapa a Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas ja són coalcaldes

Canvi de govern a l’Ajuntament d’Altafulla. L’EINA aconsegueix per primera vegada l’alcaldia, això sí, gràcies a un pacte de govern amb el PSC i Ara Altafulla, dos partits que entren en aquest mandat. Els dos partits que governaven fins ara, Alternativa i PDeCAT, passen d’aquesta manera a l’oposició.

L’EINA ja va prometre que si governava, crearia aquesta figura la coalcaldia. D’aquesta manera Jordi Molinera i Alba Muntades seran els nous alcaldes de l’Ajuntament d’Altafulla. La llei no preveu aquesta figura i el cap de llista del partit ha estat Molinera. Tot i això els dos han promès el càrrec d’alcalde i els dos han intervingut durant el ple constituent, assegurant que aquest és un dels primers canvis que han promès.

El principal grup a l’oposició i que ha tingut l’alcaldia fins ara, Alternativa Altafulla. Ha estat l’únic partit que s’ha votat a si mateix durant la investidura. La formació enceta aquesta nova etapa amb el compromís de donar suport en aquells temes importants pel municipi i de fiscalitzar tota la feina del govern.

Junts per Altafulla, que no ha votat a cap candidat, ha argumentat que aquell era un moment decebedor pel pacte de govern que s’ha acabat configurant. La formació assegura que s’ha deixat de banda el país.

El PSC afronta aquesta entrada de nou al consistori i al govern amb el compromís de fer la màxima feina possible perquè Altafulla progressi el màxim aquests pròxims 4 anys.

Des d’Ara Altafulla, que entren per primera vegada a l’Ajuntament, han valorat positivament aquest pacte de govern. Asseguren que tindrà com a principal objectiu Altafulla i la vida dels seus habitants.

Per primera vegada aquesta és la corporació amb més dones a l’Ajuntament altafullenc. Una representativitat femenina que també es fa notar en les portaveus, per primer cop també més de la meitat seran dones.