El Valls Va de Vins dobla xifres

20 Mai 2024
En l'edició d'enguany s'han repartit més de 7.000 degustacions. És el doble de l'edició anterior quan va ploure. Es van poder tastar vins de diferents varietats tot i que es vol fer valdre el macabeu.
Valls

La fira del vehicle de Valls es tanca amb una trentena de vendes

20 Mai 2024
Des de fa un parell d’edicions la fira del vehicle d’ocasió s’ha transformat i els concessionaris mostren també vehicle nou, seminou i de quilòmetre zero.
Valls

La Vella entoma Sant Isidre amb el primer castell de 9

20 Mai 2024
Jornada d’estrenes també per part de les colles convidades a la diada dels pagesos de la plaça de l’Oli. Els Xiquets de Tarragona acceleren amb el 5 de 8 i Lleida escriu una nova pàgina amb el pilar de 6 14 anys més tard.
Valls

No arriba el premi del play-off

20 Mai 2024
Al camp de la Guineueta, la UE Valls va empatar a tres tot i començar avançant-se amb gol del pitxitxi Sergi Folch. Els de Manel Cazorla continuaran a la lliga Elit.
Valls

La UE Valls no perd l'esperança

17 Mai 2024
Els vallencs visiten el camp de la Guineueta dissabte a les 16 h. Si els de Manel Cazorla guanyen i el Vic s'imposa a l'Atlètic Lleida, els vallencs seran equip de promoció d'ascens.
Valls

Josep Boronat és el Vallenc de l'Any 2024

16 Mai 2024
Va ser un dels impulsors de la urbanització i expansió del polígon industrial vallenc. La 41a Nit de Premis se celebrarà el pròxim 1 de juny i es podrà veure en directe a a través de TAC12.
Valls

El mèrit de tenir opcions de play-off malgrat les lesions

15 Mai 2024
En algunes ocasions, els vallencs s'han arribat a plantar al cap de setmana amb més de mitja dotzena de baixes.
Valls

El CB Valls renova la columna vertebral

15 Mai 2024
S'han anunciat les tres primeres renovacions d'una atacada. L'any vinent continuaran al Joana Ballart Oriol Besora, Òscar Ngomo i Gonzalo Baltà.
Valls

Els castells són al llegat literari de Guimerà i Anselm Clavé

13 Mai 2024
El Museu Casteller i la Càtedra URV per a l'Estudi del Fet Casteller van organitzar dissabte una jornada per analitzar les aportacions d'aquests dos grans noms de la literatura catalana al fet casteller.
Valls

La UE Valls es permet somiar

13 Mai 2024
UE Valls 2-1 UD Viladecans. El conjunt de Manel Cazorla arribarà a l'última jornada amb opcions de classificar-se per a la promoció d'ascens.
Valls

La UE Valls s'acomiada del Vilar

10 Mai 2024
Diumenge a les 16 h, els vallencs rebran la visita d'un Viladecans que ja és equip de 1a Catalana. Han de sumar els tres punts i esperar resultats favorables per continuar mantenint vives les opcions de jugar la promoció d'ascens.
Valls

Busques feina? La Fira d'Ocupació de Valls recull més de 300 ofertes

09 Mai 2024
És la primera edició d'aquest certamen. Les ofertes les han posat damunt la taula una trentena d'empreses. Per l'espai firal hi han passat més de 500 persones.
Valls

La UE Valls buscarà tenir opcions de play-off fins al final

09 Mai 2024
Falten dues jornades perquè la Lliga Elit abaixi el teló i el conjunt de Manel Cazorla, això sí, no depèn d'ell mateix. Els vallencs hauran de guanyar els dos partits que queden i esperar que els rivals es deixin punts.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
0
0
0
s2sdefault