La UE Valls no perd l'esperança

Il·lusió màxima a les files de la Unió Esportiva Valls. Després d'una segona volta molt complicada amb les lesions, arribar a l'última jornada amb opcions de play-off és tot un premi a l'esforç. Els vallencs no depenen d'ells mateixos, però pot passar qualsevol cosa.

Primer el conjunt de Manel Cazorla haurà de fer la feina i guanyar al camp de la Guineueta, un equip que ja ha baixat de categoria. Si això passa, els vallencs estaran pendents del que passi al duel entre el Vic i l'Atlètic Lleida. És el partit de la jornada de TAC12 i La Xarxa. S'enfronten tercer contra cinquè i si guanyen els osonencs, el Valls seria de promoció.

NO SERÀ FÀCIL

Més enllà de com estigui ara la Guineueta, a la primera volta, el conjunt de Nou Barris ja va guanyar als de Manel Cazorla per zero a un. Amb tot, els barcelonins només han sumat sis punts en els últims tretze partits. La seva última victòria, però, va ser fa dues setmanes davant el Sabadell B, el segon.

CARA I CREU

Manel Cazorla tindrà les baixes de Palau per sanció i de Gómez per lesió. Rabassó, Pol FernándezBati podrien tornar. Tots els partits de la jornada 30 arrencaran dissabte a les quatre de la tarda.