Valls congela els impostos de l'any vinent

Dijous, 22 Setembre 2022 12:38
Congelarà els principals tributs, com l’IBI, i mantindrà bonificacions en la taxa d’escombraries. El govern també preveu prorrogar la gratuïtat de la taxa d’ocupació de la via pública per a terrasses.
L’entitat ha museïtzat l’antiga capella de Sant Roc amb continguts audiovisuals que ens apropen a la figura del compositor Robert Gerhard. L’espai s’inaugurarà diumenge que ve.
Medir Cucurull i Xavier Cendrós, de l’Aparador Estudi Creatiu, són els creadors de la imatge gràfica de la Santa Úrsula del retorn a la normalitat. 
Una quinzena d’immobles aniran a terra per deixar a la vista els vestigis de la muralla medieval de Sant Francesc a Valls. Es crearà un passeig a l’entrada del Barri Antic.
La comunalitat està desenvolupant deu línies de treball, entre elles, un projecte de masoveria urbana o la creació d’un club esportiu.

El CB Valls ja espera l'EBA

Dimarts, 20 Setembre 2022 06:28
Els de Víctor Neila no jugaran cap partit més previ a l'inici d'una fase regular previst per a l'1 d'octubre. L'objectiu ara és recuperar efectius per millorar les condicions físiques després d'una pretemporada plena d'entrebancs.

La Festa de la Bici torna a Valls

Dimarts, 20 Setembre 2022 03:38
La prova tindrà dos recorreguts, de quatre quilòmetres i de dos, pensat per als més petits; ambdós itineraris tenen la sortida i l'arribada a la plaça del Pati.
L’Ajuntament pressiona la conselleria d’Economia perquè acceleri els tràmits d’adjudicació. Els regants de Valls ja han posat el crit al cel.
Centren les seves demandes en l'àmbit social i reclamen més recursos al consistori per habitatge, lleure, comerç, sanitat, educació i serveis socials.
El cicle “Reviu el centre històric” torna aquest dissabte a Valls. Es tracta d’una proposta impulsada des de l’Ajuntament que promou activitats i espectacles culturals al carrer.
En mig any, els joves de Valls tindran un espai per a ells al centre històric. L’Ajuntament està condicionant l’immoble que acollia la seu de Sorea a la plaça de les Escudelles per destinar-lo a aquest…
Els teatres de Valls programen 16 espectacles fins al Nadal. Les entrades es podran adquirir a partir del 21 de setembre.
'Amunt, amunt!, una cantata d’altura': aquest és el títol de la peça musical per a orgue amb música de Josep Mateu i lletra de Roger Roig.
Valls busca incentivar la convivència social al centre històric amb activitats de lleure. Aquesta tardor, per exemple, tindrà continuïtat la proposta “El barri es mou”, juntament amb noves iniciatives.
Enguany se celebrarà el dissabte 24 de setembre. El preu del tiquet és de 3 euros. Servirà per celebrar una verema que la DO considera bona.

La UE Valls apunta cap a la Superlliga

Dimarts, 13 Setembre 2022 06:40
Temporada clau on la reformulació de categories pot comportar dobles descensos. Es crearà una divisió nova per sobre de l'actual Primera Catalana i els ascensos seran més cars que mai.