És obra de l'artista Edu Polo, però no és només seu, ja que compta amb les 750 empremtes dels alumnes i professors del centre vallenc. Aquest és el premi de TAC12 al Claret per haver guanyat la…
Ple de comiats a Valls aprofitant l'última sessió ordinària del mandat. 10 dels 21 regidors no renovaran.
Va ser el missatge que va enviar després de rebre el guardó a Vallenc de l’Any, en la seva 40a edició. La cita, emesa a Tac12, va atorgar fins a 22 guardons més.
La plantació estava situada a l’interior d’una casa ubicada al camí de les Hortes on els agents hi han detingut dos homes dedicats a la seva vigilància.
En total es repartiran 23 guardons. El principal el rebrà el secretari de la Cambra durant les últimes tres dècades. La gala es podrà seguir en directe per Tac12 aquest dissabte a partir de dos quarts…
Els abonaments permetran veure tres espectacles de primera línia al Centre Cultural com són 'Fitzroy', 'Ricardo III' i 'L'alegria que passa'.
Aquesta es concentrarà entre els dies 23 i 25 de juny, mentre que els dies previs seran per actes de nova creació. També es recupera el pregó, però amb un nou format amb Marta Galimany com…
El conjunt vallenc s'assegura la contunuïtat dels seus dos directors de joc.
Abans de començar a planificar la temporada vinent, el conjunt de la capital de l'Alt Camp vol celebrar l'ascens.
La decisió arriba després de les queixes d'altres candidatures. A la capital de l'Alt Camp, alguns col·legis han obert amb retard perquè s'havien traspaperat les actes de constitució.
 Els vallencs van fer la feina en golejar al Cambrils, però havien d'esperar una derrota del Rubí que no va arribar. Malgrat tot, temporada excel·lent dels de Manel Cazorla que han complert l'objectiu de pujar a la nova…
El ple ha aprovat de forma unànime una modificació del POUM per incloure un equipament cultural en aquest àmbit. La urgència del tràmit recau en el fet que per rebre la subvenció dels Next Generation.
Els de Manel Cazorla han de guanyar al Cambrils Unió, i de golejada. Després, i aquí és on resideix la clau de tot plegat, toca esperar que el Rubí, del grup 2, perdi el seu partit.

El Museu Casteller, per Sant Joan

Dijous, 25 Mai 2023 15:09
La junta de govern de l'Ajuntament de Valls adjudica el contracte de la gestió de l'equipament a l'empresa Magmacultura.
L'alcaldable adverteix que els pactes de govern no vindran imposats per directrius de partit i que es decidiran pensant en Valls.
A Valls, proposa donar continuïtat als projectes i activitats del pla educatiu Entorn i aposta per promoure polítiques inclusives i d'igualtat.