Neix un nou premi musical destinat a compositors. Els Amics de la Música de Constantí han convocat la primera edició del premi Centcelles de composició. Un premi que també es vincularà al cicle de concerts del …
Aquesta zona industrial és la més gran de les Comarques de Tarragona, amb 300 empreses que facturen més de 400 milions d'euros cada any.
L'objectiu de l'actuació ha estat minimitzar la influència de les argiles expansives dels terrenys de l'edifici d'educació primària.

Constantí acollirà un "Cruyff Court"

Dimarts, 02 Febrer 2021 03:43
L'acord entre l'Ajuntament i la Fundació Johan Cruyff permetrà la instal·lació d'un camp de gespa artificial al Grup Centcelles i l'impuls de programes esportius i de lleure per als joves.
El plenari ha desencallat una futura intervenció a l’anomenat PPU-11, al nord del núcli de Constantí i també a tocar de la carretera TV-7211 que afecta 161.500 m2.
L'actuació s'emmarca dins del projecte de recanvi de les canonades que també inclou el carrer Girona i el Raval de Sant Cristòfol i que compta amb un pressupost d'uns 160.000 euros.
Constantí ha viscut avui el dia gran d'una Festa Major d'Hivern reduïda a la mínima expressió a causa de la pandèmia. Sí que s'ha celebrat el pregó,i les distincions als veïns més destacats de l'any.
Ses majestats han escollit el pati de l'escola Mossèn Bergadà per plantar la paradeta. Melcior, Gaspar i Baltasar han fet les delícies de la canalla que ha pogut visitar-los amb cita prèvia.
La Yinara Carmona Jiménez és el primer nadó del 2021 nascut a Catalunya. Ha pesat 3,150 kg i va néixer a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona quan tot just passava la mitjanit.
 El consistori local considera que és un títol 'indigne' a causa de 'la seva conducta immoral' en relació amb les denúncies per abusos sexuals a infants.
L'associació Les Forques Teatre de Constantí ho tenia tot a punt per estrenar un nou format de Pastorets al pavelló poliesportiu, però no podrà ser. L'Ajuntament ha decidit suspendre l'espectacle a causa de les noves restriccions.
14 famílies han participat a 'Constanti-ó!!', que consisteix a buscar els tions amagats pel municipi. Per preparar l'activitat i ajudar els infants hi han participat una trentena de voluntaris.
La Unió de Botiguers de Constantí renova el format de la seva tradicional campanya nadalenca per atraure clients. Enguany les botigues entregaran butlletes per rascar a la recerca de premis.
Els comptes constantinencs de cara al 2021 pugen un 15% i aprofitar la venda d'uns terrenys al polígon per incrementar en més d'un milió els ingressos per tenir múscul i executar inversions.
SARPI invertirà, en total, uns 6 milions d'euros per incrementar la capacitat d'emmagatzematge i aplicar un nou sistema de gestió dels residus líquids que permetrà reaprofitar part de l'aigua.
El pla estratègic contempla una quarentena d'actuacions entre les quals hi ha posar en valor aquest producte di convertir-lo en referent d'identitat del territori.
Canvia't al 39 a la TDT