La tiradora constantinenca ha aconseguit el metall en la categoria de dobles mixtes, fent parella amb Miguel Alvariño. A títol individual no va poder passar de quarts.
La cadena de supermercats invertirà 50 milions d'euros en la construcció d'un nou magatzem logístic. Els terrenys estan situats darrera mateix de la botiga de les Gavarres.
Una jornada festiva que referma el compromís del municipi pels drets de les persones LGTBI i per continuar lluitant contra les discriminacions que pateix el col·lectiu.
Es tracta del primer congrés al territori dedicat a exclusivament a l'anàlisi d'aquesta obra mestra de l'enginyeria romana, i s'hi ha presentat un model 3D del monument.
Aquesta setmana s’han iniciat els treballs al tram comprés entre els carrers dels Horts i Centcelles de Constantí.
És el principal atractiu de les propostes culturals que s’emmarquen dins el cicle Fem Estiu de Constantí. En total, en seran una trentena i compten amb la complicitat d’entitats locals. Hi haurà música, poesia i caminades,…
S'hi invertiran 400.000 euros per oferir un servei que fins ara no existeix al municipi. L'edifici estarà situat a l'avinguda de les Forques.
El Pla d'actuació per la llengua és un acord estratègic impulsat pel Govern. Es tracta d'una prova pilot per revertir la davallada del català que pretén ser l'exemple d'arreu de Catalunya.
La jornada va comptar amb més de 160 puntaires d'arreu de Catalunya. També es va inaugurar una exposició de l'efemèride a l'antic mercat municipal.
El projecte ha comptat com a novetat enguany amb el suport de la coordinació dels projectes ApropA'T, que impulsa la Xarxa de Museus de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.
Durant la sessió ordinària es va aprovar una addenda al conveni de col·laboració entre la URV, l’ICAC i l'Ajuntament per donar continuïtat al projecte de la vil·la romana de Mas dels Frares.
Descobriran l'entorn natural i històric del municipi. Són dos itineraris que es poden seguir a través de l'aplicació mòbil Natura Local. 
Uns 150 joves de la demarcació i una trentena de mestres de nou centres educatius han participat en la segona edició dels Ludi Constantinenses, una trobada que ha servit per aprendre com s'entretenien els romans.
És la primera sortida del seguici fora de Tarragona des del 1998. La celebració vol retre homenatge a Constantí per haver custodiat el braç de Santa Tecla al castell.
Una seixantena d'actors de Les Forques Teatre escenifiquen la comitiva religiosa pels carrers del municipi. L'obra teatral ha despertat l'interès de centenars de constantinencs.
La Biblioteca de Constantí va acollir la presentació de la peça que ha estat escrita per l'historiador Ferran Marín i il·lustrada per Edu Polo.