La sala de vetlles de Constantí haurà d'esperar a la nova funerària

12 abril 2024
Les obres del nou equipament ja estan acabades, però aquest no obrirà fins a finals d'any, quan la nova funerària supramunicipal, FuneCamp, estigui constituïda.
Constantí

El ganxet tornarà a ser protagonista a Constantí per Sant Jordi

12 abril 2024
Les dones del grup Retalls elaboren més de mig miler de roses i altres motius relacionats amb la diada per decorar diversos racons del municipi.
Constantí

El Congrés per estudiar el monument de Centcelles ja té un llibre

05 abril 2024
L'obra permet recuperar les ponències i altres aportacions fruit del congrés celebrat el 2022 i que tenen l’objectiu d’aprofundir en el coneixement sobre aquest monument.
Constantí

Els carrers de Constantí tornen a ser l'escenari de la Passió

02 abril 2024
Escenificada pel grup Les Forques Teatre, es tracta d'una representació única al Camp de Tarragona per fer-se a l'aire lliure i on participen una vuitantena de persones.
Constantí

Constantí destinarà un milió d'euros del romanent a inversions

28 Març 2024
És el resultat de la liquidació de l'exercici econòmic del 2023. Se'n va donar compte en el ple d'aquest mes de març, on Esquerra va reclamar la convocatòria de la Junta Local de Seguretat.
Constantí

Els Premis Centcelles també reconeixeran la pintura

21 Març 2024
Neix el Premi Centcelles Patrimoni Artístic de Pintura. El veridecte del jurat es donarà a conèixer el 16 de novembre coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Patrimoni.
Constantí

Constantí sumarà 19 pisos de lloguer social aquest estiu

15 Març 2024
Són els primers que adjudicarà Territori d'entre els 440 que la Generalitat ha comprat a la Sareb i que estaven buits. La consellera els ha visitat aquest divendres.
Constantí

Constantí busca col·laboració ciutadana per acabar amb l'incivisme

13 Març 2024
L'Ajuntament ha posat en marxa una campanya que se centra en les incidències més registrades. Tenen a veure amb el soroll, el mal ús dels patinets elèctrics, els residus voluminosos i els excrements dels gossos.
Constantí

Pere Roig personalitza l'opuscle de la Setmana Santa de Constantí

11 Març 2024
El constantinenc va rememorar algunes de les vivències que el vinculen a aquesta celebració i en la qual ha participat des de petit. Va ser durant la presentació aquest diumenge de l'opuscle de la Setmana Santa d'enguany.
Constantí

Constantí celebra el 8M i els 50 anys del Grup Cultural de Mestresses de Casa

08 Març 2024
El text ha fet referència a aspectes com la bretxa salarial, la corresponsabilitat de les cures i ha animat a l'Ajuntament a continuar impulsant polítiques d'igualtat i feministes com fins ara.
Constantí

El nou circuit de motocròs de Constantí, gairebé a punt

05 Març 2024
Després d'acabar la pista, encara quedaran altres actuacions. La més ambiciosa és la construcció d'un circuit de velocitat d'asfalt i un altre de trial per a bicicletes.
Constantí

Una nova empresa aterra a Constantí amb 100 llocs de feina

01 Març 2024
La multinacional Nedschroef, que fabrica components de l’automòbil, hi instal·larà una planta de producció. La inversió al polígon generarà un centenar de nous llocs de treball.
Constantí

Localitzen una dotzena de galls de batalla mutilats a Constantí

23 Febrer 2024
La Guàrdia Civil i la policia local també van descobrir la cria d'una setantena d'ocells de tipus fringíl·lid.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…

0
0
0
s2sdefault