Descobreixen un nou dipòsit al jaciment de Mas dels Frares

27 Juliol 2021
Es tracta d'un espai tancat on arribava el resultat de premsat de vi i on es feia una primera separació entre la part líquida i sòlida del raïm. Estava fet amb murs de pedra morter que impermeabilitzava les parets.
Constantí

Constantí reinventa la Festa Major d'estiu

26 Juliol 2021
Des de l'Ajuntament han adaptat la festa perquè es pugui dur a terme amb seguretat. És per això que moltes actuacions han canviat de localització a espais més oberts, com la plaça de les Escoles Velles.
Constantí

Constantí repetirà el dispositiu de vigilància per la collita de l'avellana

22 Juliol 2021
Del 10 d'agost al 10 d'octubre, el guarda rural vigilarà els camps agrícoles. Aquest dijous s'han reunit els cossos policials, representants de l'Ajuntament i els pagesos per coordinar-se de cara a l'estiu.
Constantí

Constantí rehabilitarà el refugi antiaeri per fer-lo visitable

21 Juliol 2021
L'interior del refugi es condicionarà i es museïtzarà per permetre les visites de petits grups. Per un costat, es reforçarà l'estructura amb formigó i s'il·luminarà la cavitat.
Constantí

Constantí recorda el bateig de Jaume II amb una recreació històrica

19 Juliol 2021
Constantí va recordar de la mà del grup de teatre Les Forques un dels episodis destacats de la seva història. Va tirar més de 7 segles enrere per recrear el bateig del rei Jaume II, que va tenir lloc a l’església vella de Constantí.
Constantí

Constantí tindrà sala de vetlles a finals del 2022

16 Juliol 2021
L'Ajuntament ha aprovat aquest divendres el projecte per valor de 400.000 euros i evitarà que les famílies del poble s'hagin de desplaçar a tanatoris dels municipis de l'entorn.
Constantí

La Reus Big Band engresca els més de 200 espectadors a la Vil·la Romana de Centcelles

16 Juliol 2021
L'actuació es va fer en el marc dels concerts de juliol de Constantí. Amb les melodies mogudes, els solos i la interacció amb el públic, la banda va oferir durant més d’una hora d’espectacle, temes enèrgics de diversos estils musicals.
Constantí

Una exposició recorda els 40 anys de l'Escola Centcelles de Constantí

13 Juliol 2021
La mostra fotogràfica es podrà veure durant tot l'estiu a la plaça de les Escoles Velles i conté instantànies de l'arxiu del centre i aportacions de la comunitat educativa.
Constantí

Constantí impulsa caminades per conèixer la història dels masos del municipi

07 Juliol 2021
En total es faran tres jornades. Dimecres es va fer la primera ruta i hi van participar una seixantena de persones. Les activitats s'emmarquen dins del cicle “Fem estiu, fem Constantí”.
Constantí

Xavier Pagès-Corella guanya el Premi Centcelles de Composició Musical de Constantí

06 Juliol 2021
Ho ha fet amb l’obra “Byobu”, basada en tres pintures representades en biombos de diferents segles. El Quartet Gerhard l’interpretarà el 29 de juliol a la Vil·la romana de Centcelles. El guanyador també rebrà un premi de 3.000 euros.
Constantí

Constantí compta amb un ampli ventall d'activitats per aquest estiu

22 Juny 2021
El municipi recupera la vida social i cultural estiuenca després d'haver de suspendre tots els actes de l'any passat.
Constantí

El Concurs de Sardanes Vila de Constantí omple la plaça de les Escoles Velles

14 Juny 2021
L’esdeveniment va recuperar-se després que l’any passat no s’organitzés a causa de la pandèmia. La Cobla Reus Jove va ser l’encarregada d’amenitzar la celebració a la plaça de les Escoles Velles.
Constantí

Moda sostenible durant la Setmana del Medi Ambient a Constantí

04 Juny 2021
Una vintena d’alumnes del taller de costura creativa de l’Escola d’Adults de Constantí han mostrat els seus treballs durant la desfilada de roba sostenible a la plaça de l’Hospital.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La pitjor campanya d'oli nou en anys

26 Novembre 2018
Les festes de l’oli nou a les principals cooperatives han tancat oficialment la campanya de recollida de l’oliva, tot i que les properes setmanes els centre productors encara rebran olives. Enguany però, els productors no estan per festes. La producció d’oli…

0
0
0
s2sdefault