Emotiu comiat basquetbolístic de Laura Pascual

El TGN Bàsquet ja ha abaixat la persiana per enguany. Temporada acabada amb una derrota insignificant per 49-65 contra el SESE, equip de la part alta. Això, però, és el de menys, perquè en l'última jornada tot el protagonisme al pavelló del Sagrat Cor va girar al voltant de Laura Pascual. Pasku va jugar el seu darrer partit de bàsquet. Feia mesos que es coneixia la seva retirada, però això no va minvar el merescut homenatge i l'allau d'emocions.

La dorsal 15 de les liles ha dedicat quasi tres dècades a l'esport de la cistella. I quasi tota una vida adulta al TGN, perquè Pascual hi ha jugat nou temporades. Contra el SESE van sortir tots els sentiments continguts durant tot el partit. Amb l'últim canvi, Pasku trepitjava per darrer cop la pista.

OMPLIR UN BUIT

Amb la retirada, plega tota una referent no només al TGN, sinó també pel bàsquet de tot el Camp de Tarragona. Al club lila costarà omplir el seu buit; el repte de fer efectiu el relleu generacional serà majúscul.

Ha estat un any de muntanya russa per al TGN Bàsquet. Ara Laura Pascual podrà afrontar l'estiu tranquil·la, sabent que l'any vinent, si pateix, ja serà des de la grada.