El Sant Pere i Sant Pau remata l'ascens amb una festa

Aficionats, veïns, familiars, amics i la base del club va omplir el pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau per celebrar l'ascens amb el primer equip. Una festa molt esperada per gaudir, de ben a prop i ja amb l'èxit plenament assimilat, del retorn a Superlliga després de sis temporades a la categoria de plata.

Grades plenes que van poder ovacionar un per un tots els protagonistes de l'ascens d'ara fa una setmana. No va quedar ningú fora, començant pel president, Alfonso Periáñez, que les ha vist de tots colors. Tampoc van faltar els aplaudiments per al cos tècnic encapçalat per Vlado Stevovski, qui ja té per fi un ascens al palmarès sent exclusivament entrenador, sense vestir-se de curt.

ELS HEROIS, OVACIONATS

I, evidentment, bona part de l'atenció se la van endur els jugadors que han retornat el volei tarragoní a l'elit estatal. Icones com Elio Garrodeguas o Samuel Pacheco; gent de la casa com Pablo Rosales; o l'MVP de les fases d'ascens, el local Carlos Mora, qui ja vaticinava que l'any vinent els equips de Superlliga patiran al pavelló cooperativista. 

També ovació per a Julián García Torres. Segurament ha viscut un dels últims grans moments com a professional. El curs vinent podrà penjar les bambes amb la consciència tranquil·la.

Punt final a la festa cooperativista. Ara tocarà arrencar la feina als despatxos per dotar de solidesa el nou projecte del Volei Sant Pere i Sant Pau a Superlliga.