L'última oportunitat de l'Ibersol CBT, en directe per TAC 12

Les lesions estan portant a l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona al límit. En el moment més decisiu de la temporada, aquesta setmana els tarragonins no han pogut completar cap entrenament amb la plantilla al complet. Per diferents motius, per al duel a la pista del SantfeliuencJamal JohnesPlitzuweit, Artur Alaminos i Ferran Torres, són dubte. Aquests se sumen a la ja baixa confirmada del capità David Fernández.

El CBT s'haurà de sobreposar com sigui. Quan falten quatre jornades, el partit a la pista del Santfeliu és, aquest cop sí, una final. Si els blaus no guanyen, depenent de com vagin els resultats, podrien descendir matemàticament.

JUGADOR DIFERENCIAL DE CATEGORIA SUPERIOR

El Santfeliuenc arriba al duel ja pràcticament salvat, després de tres victòries consecutives i un balanç de 10 partits guanyats i 12 de perduts. Aquesta bona ratxa final ha estat en gran part gràcies a la irrupció del pivot americà Darnell Cowart. En els 3 partits que ha jugat, de mitjana ha anotat 25 punts i ha agafat 9 rebots.

EN DIRECTE 

El partit entre el Santfeliuenc i l'Ibersol CBT es podrà veure en directe per TAC 12, dissabte a les sis i deu de la tarda. A la primera volta, els van guanyar al Serrallo per 69 a 78.